Türk kadınları kocalarını övmeyi çok mu seviyor ?

kargaya yavrusu şahin görünürmüş misali övülüyor kocalar :))) iş yerinde böyle bir kız vardı ölüyordu anlatırken sanırsın çocuk prens kendisi prenses ama bana göre yeşil dev shrek , abrtmalardan hoşlanmıyorum neysen o ol.

Birbirlerine karşı onore etmelerinde bir sorun yok bence..herkes yapmalı bunu..Evliliğin temel taşı hatta..!
Ama kocasının yatakta ne kadar iyi olduğunu eşedosta anlatan bununla gururlanan kadınlar dahi var.

Birbirlerine karşı onore etmelerinde bir sorun yok bence..herkes yapmalı bunu..Evliliğin temel taşı hatta..!
Ama kocasının yatakta ne kadar iyi olduğunu eşedosta anlatan bununla gururlanan kadınlar dahi var.

doğrudur.:26:

bunu anlatan kadınlar için hep düşünürüm. acaba çook flört değiştirdi bu içlerinde en iyileri diye mi anlatıyor? ne biliyor diğer erkeklerin farkını? çok ilginç gelmiştir hep..

onore etmeli tabii ki cnm ama benim bahsettiğim kötü özellikleri olduğu halde dört dörtlük anlatılması::)

evliliğini devam ettirebilmek adına yapılan bi davranış bu bence..olumsuz yönlerini görmezden gelip olumlu yönleriyle eşleri tepelere çıkarıp polyannacılık oynamak..boşanamıycaksa yada boşanmayı göze alamıyosa över öveeerr överde över kocasını..kadını kocası döver kadın içten içe nefret eder ama iki gün sonra gönlünü alıncada koca aslında çok iyi bi anlık siniriyle yapıyo diye düşünülür..ogünde komşularla toplanılıp kocaların konusu açıldığındada birden yerlere göklere sığamaz döven koca beyaz atlı prens olur :97:

Off!..Feci bir şey bu.Gururlanacak başka bir şey bulamamış mı?

Ben hiç övmemişimdir ama övenler de sanırım açılan konu ile ilgili kendilerinden örnek vermek istemişlerdir.
Belki başka yönlerden memnun değillerdir ama sözü edilen konuda eşinin iyi olduğuna inanıyordur.

aslında bizim kadınlarımın yaptığı biraz da avuntu galiba aslında evlilik içinde oyun var oyuncular yani karı koca:82::82::82:

actigin konuda yardimci olacaklarina kendi kocalarini ovmusler
buna icerlemissin belliki.. haklisinda aslinda..
sahip olamadiklarini fark edip sonra birileri nispet yapar gibi kocasinin cici davranislarini
anlatinca uzulmeye..
Belki abartiyorlardir belki gercekten oyledir..
hirsini eslerini konunda ovenlerden cikartacagina ayiplayarak
birseylerin farkina varip duzeltmeye calissan diyorum...
mutlu olup simaran kadinlarin daha mutevazi olmalarini dileyebilirsin
ama ayiplamak pek isine yaramayacak sanirim
cunku baskalari senin gibi aci cekince sevinirsin
ama tersini yasayanlara sinirlenirsin
buda normal degil bence..

valla ben de genelde eşimi överim ama gerçekten çok iyi özellikleri vardır ve ben inanılmaz mutluyum onunla ama gözüme batan yönleri de var onları da söylerim anlatırken arkadaşlarım iyi yönünü de kötü yönünü de bilir yani

burada da genelde bakın karısına adam gibi davranan erkekler de var demek ki olabiliyormuş kabilinden anlatıyorum - mesela az önce evlilikte fiziksel ve sözlü şiddete normal dendiğini aksi evlilik yaşayan kadınları şanslı sayan bir arkadaşın konusunu okudum ben şimdi o konuya bırak hakareti fiziksel şiddeti benim eşim bana bağırmaz bile normali de budur yazmamayım mı bir kere bağırdı onda da zaten boşanacak haldeydik bu arada konu eşimin ailesinin çözebileceği birşeydi zaten eşimle ilgili değildi -

bir de şöyle birşey var benim eşimin de kusurları var ama ben onu günahıyla sevabıyla kabul ederek evlendim o yüzden eşimden fazla yakınmam bu nedenle de yergiden çok övgü duyar benden insanlar

önemli olan kendinin ve eşinin ne olduğunu iyi bilmek ve kimsenin özelliklerini abartmamak kimseye de birşeyleri mazur göstermeye çalışmamak ben mesela eşimin bazı konularda beni dinlememesine sinir oluyorum arkadaşlarıma da hiçbir zaman eşim benim her istediğimi yapıyor demem hatta bana ne güzel bir dediğini iki etmiyor eşin diyene sen öyle san derim

Valla ben döverim de severim de kendisini Konuya göre örnek veririm ama "seninki öyle benimki öyle değil oh ne güzel" gibi anlatılmaz tabi.Neyse ne.
Herkes kendi yaşadığını bilir.Hiçbiri mükemmel değil ama ona eminim sadece kötünün iyisi o kadar

Ortamina gore iyi veya kotu yanlar dile getirilebilir
bu konuya bagli
ama ove ove bitiremez tarzi itici olur orasi kesin

bazilari mutsuzluklari yuzunden bu tur muhabbetlere gelemezler

bazilari mutsuzluklarini belli etmemek icin abarttikca abartirlar

bazilari gerekli gereksiz ovunurler

ama nispet yapmadan esimin yuzune veya arkasindan hosuma giden bir ozelligini
anlatirim konu acilirsa bazende taslarim ama kivamini kacirmam

yani çok övüyorsa karşımdaki kadını çok çaresiz ,hünersiz görüyorum ve kendini erkeğe çok ezdirmiş ki bunu kamufle ediyor ,polyanacılık oynuyor bana ne onun kocişinden hayata dar bakan kadınlar olarak damgalıyorum

Kocişim (!) diyenler genelde yeni evliler sanırım. Ben türk kadınlarının genelde kocalarını övmekten ziyade hep eleştirdiklerini gördüm, görüyorum. geçenlerde TV de sokak roportajı yapıyorlardı... kadınlar sürekli eşlerinin kızgın oldugunu , horladığını belirtiyordu... birtaneside benim kocişim harika bi adam demedi :)

kocişim kocişim diyen bir kadında bence biraz hemcinslerine nispet yapıyor gibi geliyor bana :) çunki hiçbir erkek dört dörtlük değil maalesef.

Mesela bazı bayanlar kocalarının aileye merakından,çok fazla gidip gelmekten şikayetçi.Ben ise tam tersi eşim annesine bile gitmeyi sevmez.Nerdeyse bazen zorla götürüyorum.Kimisine göre bu mükemmel bi özellik ama benim için değil

Yani mükemmellik kişiden kişiye durumdan duruma değişiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…