Türk kadınları kocalarını övmeyi çok mu seviyor ?

insanoğluna avuntu lazım işte.. hergün kocam manyak kocam psikopat hep dövüyo beni, ağzından sigarası içkisi eksik olmuyo diye kendini avutacak hali yok ya.. bi iki iyi yönünü bulup onlarla mutlu oluyo nacizane

bir deinsanları birini nasıl anlatırsan öyle kabullenidiyorsun örneğin ben kendime çok güzelim çok güzelim dersem karşımdaki insan da bu fikre alıştıyor kendini:):):)

Birgün yakın bir akrabam eşimi överek anlatmadığım için evliliğimin yolunda gidip gitmediğini sordu :52işte bu cümlede bahsettin durumun etkisi çok fazla kadılnar çevreden mutsuz bir imaj çizmek sitemiyorum çünkü insanlar kendini acındırmak diye düşünüyor olabilr.....

kendi adima konusayim olumlu olumsuz her elestiriye acigim.boyle oldugu icinde kendimi mukemmel sanmamayi ogreniyorum.akilli bir insanin elestirisi benim icin buyuk bir ogretidir...

bu konu fikride o arkdaşın cümlesinden geldi aklıma zaten:):):):)

cnm nedense ben erkeklerin bu konuda daha acımasız olduğunu düşünyorum biz kadılnar bazı şeyleri çok çabukunutuyorz ama erkekler daha zor unutuyor.....

bilmiyorum cnm ben yergiden çok öven kişilere rastladım:):):)

belide haklısnz cnm bunun adı çaresizlik meburiyet aşk da olsa kadınlar bu övgüyü çok seviyorlar::)))

tabii karşılıklı olunca çok güzel aslında komlekslerimzden biraz arındığımzda toplum olarak daha seviyeli aile ilişkileri olabilir....

malesef böyle malesef diyorum bir kadın olarak bir erkeğin vasıfları altına sığınmak ,kendinden
ödün vererek onu yüceltmek ne kadar doğru bunu anlamış değilim.
özellikle bu sitede ne kadar sık rastladım bunun örneklerine benim "kociş"şöyledir böyledir dört dörtlük
insan yok ki hayatta kaldı ki dört dörtlük bir erkek nasıl olsun?
tamam eşin veya sevgilin iyi olabilir tam tersi de olabilir bunu yani hem övmeyi hem yermeyi abartmak niye uygun bir uslupla hak edene hak ettiği söylenir bu karşımızdaki için de geçerli ben
sürekli eşini öven ondan bahseden erkeklerden de hoşlanmıyorum bana yapmacık geliyor
yani hem kadın hem erkek eşinden abartılı bir şekilde bahsederek doğallığını yitiriyor
gibi geliyor.

deniz güzel bi konuya deginmissin burda baska konuda okumustum her ülkenin bayanlarina soruyolar esleriniz sizi aldattigi zaman naparsiniz hepsi bisey diyor biz türk bayanlarin cvbi ,benim kocam asla yapmaz oluyor :))))

:):)::) ,ite cnm acaba diyorum türk kadılnarının yaptığı genetik mi türk kadınlarının tarihine inmek lazım:):):)

Türk kadını çocuğu gibi görüyorda kocayı ama koca bunu hakediyo mu işte bunu cvbı çok önemli demi????

evli değilim ama her zaman şunu bilmişimdir.. ne çok fazla öveceksin ne çok fazla yereceksin.. herşey tadında olacak.. ama bazı bayanlar aşırıya kaçıyor her ikisindede..

Nedemişler ''Kocanla çoçuğunu övmeyeceksin'' çünkü ikiside seni yalancı çıkarır.[/COLOR][/QUOTE]
bu cümle özetlemiş galiba durumu.....

birde arkdaşlar ben bazen burda konuları okuyorum diyorum ki benim ne kadar kötü bi kocam vermış ne kocalr varmış bende mutluyum sanıyordum hatta eşimle sırf bu yüzden tartışyodum daha mükkemmel olsun diye tabiri caizse kadınlar kulubündeki övgüler beni gaza getiriyordu:):):):)

İnsanın bir konuda övünülecek bir tarafı varsa övünülebilir, ne var ki bunda.
Beni sadece şu rahatsız eder, cidden anlattığı gibi olmadığını biliyorsam,
kişi kendini kandırıp, saçma sapan bahaneler ve övgülerle ,örtmeye çalışıyorsa
eşinin yaptıklarını, o zaman rahatsız olurum.
Genelde övgü şu şekilde oluyor gördüğüm kadarıyla,
konuya özel, yani mesela eşim çok savurgan herkese dağıtıyor evine bakmıyor,
diye konu açana birine, kişi kendi eşinden ve yuvasından ,benim eşim böyle değildir,
şükür diyebiliyor, bu da gayet doğal olsa gerek.
Bana da bazı konularda eşini övmek değilde,
her konuda eşini süper görmek, melek görmek, 4x4 lük görmek saçma geliyor,
çünkü böyle bir insan yok malesef, hele de böyle bir erkek hiç yok.
Bazen de insan tam tersi, burada verilen örnekleri okuduğunda,
iyi ki böyle bir eşe sahip değilim diye şükrediyor.
Öven kadar yeren daha çok aslında.

ama şöyle bi durumda var öreneğin konu açılıyor fikir alınmak için ama fikirden ziyada hepsi değil tabiii geneli işte benim eşim hiç öyle değil vs vs....

bu da bir çeşit terapi işte...

böyle düşünmek,böyle görüp,kabullenmek istiyor...

özünde her insan iyidir ama ambalajı da çok önemlidir...

bence her insanı dinlemek ama çok da ciddiye almamak gerek..

:123:Aynı şeyi eşlerini öven erkekler için de düşünün.Onda da mı art niyet var,ya da samimiyetsizlik ? İnsanlar birbirlerinin sevdiği yanları zaman zaman dile getirerek ,biribirlerini onure ederler,bu da güzel bir ilişkinin temellerinden biridir.:123:

tabii cnm her insanın iyi tarafları da vardır yada tek iyi tarafı vardır ama abartı benim bahsettğim cnm :):)

ay kizlar valla ben de iyice kompleks haline getirmistim evlenememeyi, burdaki o ovgu dolu yazilari gorunce. 'ay iste evliligin neresi kotu baksana herkesin kocasi harika' falan die dusunuodum kendi kendime :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…