Türk Malı Show tv

valla nazire karakteri süperdi, gerçek gibiydi, oyunculuk açısından bakılırsa...
ama ben en çok şahikayı seviyorum
:asigim:

Son düzenleme:

Babam ve oglumda da superdi, zaten o rol sadece ona yakisirdi.. Onun disinda reklam filimlerinde de super bir is cikardi alkisalkisalkis

valla nazire karakteri süperdi, gerçek gibiydi, oyunculuk açısından bakılırsa...
ama ben en çok şahikayı seviyorum
:asigim:

Kizlar Dilber Halayi cok ozluyorum, olaganustu bir performansti.. ama bende Chess'e katilmak zorundayim, Sahika superdiiiii.. opuyorumnanaktan

Yoolveeeeerrrr kaydirigubbakcemile3

bende dizinin ismine taktım
türk malı derken ne demek istemiş
bana pek olumlu gelmedi neticede biraz kötülemiş oluyor türk malını
diziye baktığınızda çok uçlarda bi aile var türk aile yapısı bu değil
türk kadını bu değil türk erkeği bu değilturkbayragi
keşke başka bi isim bulsalarmış bilmem bana hak veririmisiniz

şaka gibi oğlum az evvel bana sırtıma kalp masajı yaptı abiye kuzuuuuuuuuuu gibi koptum resmen..:)

Senarist ali kırcaya konuk olmuştu, orada dediki, bir gün bişey yiyordum dinlenirken dedi, arkasında türk malı yazıyordu ve bunun üzerine bişeyler yazmalıyım diye aklıma geldi yazdım dedi.

yalnız ben şu erman varya abiyenin kocası adı neydi şafak sezer mi ne ,o adama kılım yaa ,nerde

çıkarsa çıksın izlemem ,hatta gsm şebekesi reklamlarında da çok itici,maskeli beşler ,kutsal

damacana ,hababam sınıfını filan sırf bu adam yüzünden izlemedim ,binnuru çok seviyorum ama

reklamlarında bu adamı gördükçe vazgeçiyorum izlemekten :))) çok kılım yaaa

bende dizinin isminden hoşlanmıyorum... Türk 'malı' derken ne demek istemişler.
binnur hanımı çok beğeniyorum. fakat dizide lafı bazen çok uzatıyor ya ben işte o zaman çok sıkılıyorum.

çok harika bir flimm
yılın en büyük komedisii
zevklee bakıyorummm hergün olsa bakarım

çok güzel açıklamışsınnnn
bencee flimdekii bütün karkterlerr çok uyumlu olmuş

bence hiç kötü bir yanı olmayan evımızdekı herhangı bırı kadar rahat insanlar..
ermana bitiyorum resmen bınnur zaten baştacı komık ötesi aile:)

sevenlere saygım sonsuza.s.
ama ben hiç gülemedim gibi çokta saçma buluyorum bu diziyi
ama birilerini güldürmeyi başarıyosa
diyecek sözüm yoktur

alo
-ivet
-erman kuzuylamı görüşüyorum acaba ?
-ivet
-ben vergi dairesinden arıyorum
-ivet
-faturanızın miktarını söyliyecektim
-ivet
-baya bi aşmışsınız
-yanlış numara kardeşim
:))))))))))))

Son düzenleme:
Binnur kaya'yı zagada falan izledim bende hiç konuşkan değil utangaç bir kadın ama nasıl bu kadar rol yeteneğine sahip gerçekten tebrik ediyorum bve her hafta kaçırmadan izliyorum

Binnur kaya'yı zagada falan izledim bende hiç konuşkan değil utangaç bir kadın ama nasıl bu kadar rol yeteneğine sahip gerçekten tebrik ediyorum bve her hafta kaçırmadan izliyorum

türkan şorayda aynı heyecanlı heyecanlı zor konuşuyor.
oyunculuk başka bişey demekki
tamamen sıyrılıyorlar kendi bedenlerinden karektere herşeyiyle can veriyorlar.

şafak sezer çoğu zaman uyduruk rollerde görev alsada
yinede iyi bir oyuncu bence türk malındaki erman kuzu ile gora filmindeki oynadığı karakter birbirinden apayrı tipler
ama ikisindede hiç yadırgamadım başarıyla üstlenmiş
sıdıka dizisindede gayet iyiydi.

binnur kaya ses çıkartmaya ürken bi hanımken bu kadar güzel rol kesmek valla bravo..
alkıssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…