Türk Malı Show tv

abiyeden hihoyyytbu haftaki bombalar ben bu sabah erkenden kalktım sen okadan güzel okadan dalından yeni kesilmiş bir oduncasına mışıl mışıl uyuyordunki hemen altıma aşortmanlarımı geçirdim kendimi çarşıya attım-tatlicadiarzu-uzun lafın sopası :roflol:
izleyip görücez

erkeğin midesine giden yol kalbinin yakınından geçer.

Hoşgeldin minnak tavşanım…

ıstemek başarmanın karısıdır…!

Sana tebrik koyuyorum Erman…

Kitabı En iyi şekilde emmeliyiz

Kitap en iyi tosttur

Ne Demiş Atalarımız…? Temizlik ıran’dan gelir

Ağaç yaşken emilir…

Hayatımı yazsam orman olur

Söz Sükütse Gümüş Altındır

Az önce gıravata kravat dedin de..Ay ben bu yanlış söylemlere çok gülüyorum ya..

Oğlum.. Dede Efendi mi o?… Gerçekten ne kadan da Efendiymiş…

Erman… Erman… Yetişin ınme geldi beyime… Erman..

Biz Nekadan da Mikemmelll Bir Aileyiz...

Ekspresko Sıcak ıçilir Lütfen...

Mikro Dalgalı Fırın…

Dünya’nın en son moda tenlerini benim kadar takip edemiyorsun Sevaalcığım…Hollanda’nın başkenti Paris’den canlı yayınlanan defileleride izlemiyorsundur Sevaalcığım…

Kulplu beygir dalında pek çok madalya ve Ödüllüm vardır…

Libidom yerlerde…

Ben lisedeyken AYKUT TESTı yaptırmıştım … Benim ki üstün bi alt sınırı çıkmıştı
benim hemen üstümdekiler… Ünlü ressam Albert Einstein, Ünlü Bilim Adamı Pascal Numan…

Alıntıdır

Stres attığım,doyasıya güldüğüm ve
dört gözle Pazartesi'nin gelmesini beklediğim
tek program...o kadar ihtiyacımız varmış ki gülmeye,
karakterler,söylenen,bildiğimiz ama son halini ilk defa duyduğumuz.
şimdi de ağzımızdan düşürmediğimiz sözler...
hepsi harika yaa.bu akşam neler olacak bakalım...

okuyup okuyup gülüyorum,
vallahi bunları eklediğiniz çok iyi olmuş...

Seval, Abiye Kuzu'ya, işten atıldığı yalanını ve bu sebeple biraz yalnız kalmak istediğini söyler...
ışte abiye Kuzu'nun teselli konuşması

Abiye Kuzu : Sevalcım nolur üzmek kendini bu kadan..bugünlerde bi tek sen değilsin ki hayatım işten çıkarıltılan. Dünyada ne kadan büyük bi ekonomik kriz var biliyo musun sen.. ADB doları aldı başını gidiyo.enflasyon desen tam bi canavar..yani piyasadaki vurgunluk emişen ülkelerin hisse senetlerini feci vurdu dibe fırlattı..şirketler bunu yapmaya mecburlar. En az kabiliyetli, en işe yaramayan, en zavallı çalışanlarını kovup, yola daha aklı selin, daha görgülü, bilgili, okumuş elemanlarıylan devam etmek zorundalar..E bizde buna hak vermek mecburiyetindeyiz. Sonuçta o şirketlerde bir insan...

Seval: Neyse.. ben artık kalkim..biraz da evde kendi başıma ağlamak istiyorum. Yani işte böyle bi kaç haftalığına.eee ya da ne bilim 6 ay filan yalnız kalmaya ihtiyacım var.. eğer görüşemezsek sizde kendinize çok iyi bakın..Allahaısmarladık..

Abiye Kuzu : Sevalcığımm..Sevvalcığımmm..lüttfenn yapma ama böyle lüttfenn..ben yabancı mıyım ? benim yanımda ağlamak neden bu kadan zoor ? hayatta hepimizin kendini küçük, basit, zavallı ve aşşağılık hissettiği dönemler olabilirr..benim de oluyor böyle dönemlerim düşün yani....

Seval: O derece yani

Abiye Kuzu : Eveet.. Sevaal..bak, bu kara bulutlu günlerde insanın en çok neye ihtiyacı oluyor biliyor musun ?

Seval: Neye ?

Abiye Kuzu :Benim gibi mikkemmel bi dosta..

Seval: Yok...ben yine de yalnız kalma hakkımı kullanmak istiyorum..

Abiye Kuzu :Ah sevalcığım sevalcığım ben hep burdayım.. hep burdayım senin için varıım..dilediğince her zaman başını göğsüme yaslayıp ağlayabilirsin..Allahım ben neden nu kadan zavallı ve yetersiz bir insanım diye içini kemiren hisleri dışarı haykırtabilirsin..sevaaal sevaaal bak içindeki kötülükleri tutmaaa..dışarı aaat..hayata negatif bakma sevaaal..kötülükleri it, iyilikleri eemm..bak ben öyle yapıyorum..sen de öyle yapıp benim gibi mikkemmel bir insan olabilirsin...

Seval ağlar )))

Abiye Kuzu: cannım benim yaaa..seval..birak. birak kendini ağla..ağla seval..ağla..ağlaa..ağla..birak, birak ağla...
Sevaal seval seval...ayy ne kadan üzülüyorum senin için bilemezsin..keşke şuan elimden bişey gelsede seni içinde bulunduğun duygusal girdaptan çıkartabilsem..

Seval: maalesef sizin yapabileceğiniz bi şey yok abiye hanım..ben biraz tek başıma kalıp kendimi dinlersem şöyle 6 ay filan..kendimi toparlayabilirim..neyse..6 ay sonra görüşmek üzere..

Abiye Hanım: sevall..sen artık bir ev kadınısın..artık bundan sonra senin en kasti görevin ev hanımlığı..senin iş yerin evin artık..bak ben 18 senelik ev hanımıyım bir gün bile işimden kovulmadım..neden peki ? neden ?
Sorsana kızım neden diye !

Seval: Nedenn

Abiye Hanım: Çünki ben bu evde işimi en mikkemmel bi şekilde yapıyorum..temizliğimi, düzenimi, yemeğimi, çocuklarımın ve beyimin bakımını assla ihmal etmiyorum..

Seval: anlıyorum..gerçekten çok kıskandım sizi..

Abiye Hanım: Biliyorum normalide bu zaten..kıskanmalısın gıpta etmelisin..ama..asla sen benim gibi olamayacaksın diye benden nefret etmemelisin..kaçınmamalısın benden uzaklaşmamalısın bu hataya düşmemelisin..unutma..en bozuk saat bile günde en az iki kez yanılabilir..

Seval: yalnız o söz öyle değ....

Abiye Hanım: ahh canım ben sana kıyamam.. kıyamam. kıyamamm
Sevalcığım..unutma sevalcığım..ne zaman başını yaslıyacak bi omza..seni dinleyip sana akıl verecek bir akıl arkadaşına ihtiyacın olursa ben buradayım..hemen yan kapıdayım..yani bi kapı zili çalımı kadar uzaklıktayım hayatım..

Seval: Hı hııı..
aklinialirimsmile

Son düzenleme:
Abiye Kuzu : Erman..ben artık hayatımda bi denişiklik istiyorum

Erman Kuzuenişiklik mi ?

Abiye Kuzu:evet..Erman ben televizyona çıkmak istiyorum

Erman Kuzu:Neyyy....kızım sen durup durup başıma icat mı çıkarıyon televizyona çıhmah ta ne dimek yaa

Abiye Kuzu:Ermaan.. şimdi geçen gün bizim Şükran teyzeyi everdiğimiz program vardı ya..

Erman Kuzu:Şükran teyze kim

Abiye Kuzu:ayy.. çok afedersin sen tanışmadın şükran teyzeyle..görsen o kadar seversin ki az kalsın bi sapıkla evleniyodu son anda kurtardık hep beraber onun sevenleri olarak gerçekten. Erman şimdi sabahları yayınlanıyo bu program..ee yani amcalarlan teyzeleri evlendirerek sevaba giriyorlar.

Erman Kuzu:İveet iveet doğru..giriyorlar.. senin gibi yarım ahıllılarda bu tür programlara prim vererek..tabii tabiii.. onların daha çok yapılmasına neden olduğu içiin bah gızım bişey diyim mi saa.. bu milletin geleceğiylen ve ahıl sağlığıylan çoh büyüh günah işlemiş oluyolar

Abiye Kuzu:Ayy neyse işte tamam..ben şimdi yorumcu seyirci olarak bu programa başvurmuştum..onlar da kanaldan aradılar kabul edilmişim.. ama ben senin bunu duyduğun anda delirip anında banaaa

Erman Kuzu:Heeeyttt... ben garımı televizyonda gimsenin uçhuruyla ilgili gonuşturmam arkadaşşş

Abiye Kuzu:diye bağıracağını bildiğim içiiin kendilerine teşekkür ettim o programa katılamayacağımı ilettim kendilerine

Erman Kuzu:aferinn..sen Erman guzunun garısısın ni olursan ol erman guzunun garısısın duydun mu benii.. erman guzu erman guzudur..benim babam demohrat partinin ilçe meclis üyeleriylen bizzat parti teşgilatına katılıp tezeüraat yapmış adamdır bu lafımı unutma alkış tutmuştur

Abiye Kuzu:yo unutacağımı zannetmiyorum napmış dedin?

Erman Kuzu:tezeüraat

Abiye Kuzu yanlış kullanıyosun kelimeleri yanlış kullanıyosun

Erman Kuzu:yaaa gonuşma saten canım sıkkın gonuşmaa..ben been öyle bir babanın oğluyum sende böyle bir insanın garısısın o yüzden kendi hareketlerine tikkat etmek zorundasın dışarda..lütfen lafımı bitirmeme müsade et benim hayata sağlam bi bakış açım var lütfen lütfen diyorum..sakın olaki benle bu tür konularda tartışma

Abiye Kuzu:Sen bana bi insanın karısısın dedi de mi..bi insanın karısısın dedin..

Erman Kuzu:İveeet..her zamanda..her zaman da arhasındayım nooldu

Abiye Kuzu:İnsan diyince şaşırdım
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Bugünlerde her karşınıza çıkan "Neyyyyyyyyyyyyy" diyorsa eğer, bilinki Türk Malı dizisinin müdavimidir
ERMAN KUZU: lan benim maaşım 1200 lira,fare benden daha mı değerli!!!!
Geldim hayatımın hatası
yaa mikemmel bi aileyiz
Ne kadannnnnnnnn güzelmiş
Fok balığımıyım her gün banyo yapacak...
ABıYE KUZU: Erman Litfeen Dünya Krosu değil Litfen !!
Ayyyy ne kadaaannn güzeeel bii seeeesss
ıvet ıvet ıvet ıvet ıvet yanlış numara
Erkekler odun, kereste, sunta karışımı canlılar olmalarının yanında yalancıdırlar. Ama kötü bir yalancıdırlar... Yalan söylemesini hiç beceremez bize hemen yakalanırlar...
Kızım sen niye ağzını geğdire geğdire konuşuyorsun kime çektin yaaa!

Bende ekleyeyim bari, Abiye Kuzu'dan :lepi:

Unutma, bir seyin gercegi, orjinali taklitini gocertir

Bizde ki dunya gorusu, fisyon onlarda yook

Sevalcim, azi disimde bi yer kalmis, aceba ayagini oraya mi koysan

Ne demisler, komsu komsunun gulune muhtactir

Ben surekli spor yaptigim icin saglikliyim, yani yoga pirates, aynabik hepsi var bende

Ay Eerman bebegim, sen saatlerdir organindan fiskiran, ezgilerlen, notalarnan, guftelernen bizim ruhumuza ziyafet cektiriyosun, ben acayim kapiyi artik :roflol:

Romaynonun cubiliyete asik oldugu gibi sirsiplam asigim sana

Odum cortledi

:roflol:

Hafta sonu tekrarına bir bakayım dedim, 10-15 dk, ne soğuk ne iğrenç bir dizidir bu ya, böööööğğğkafamçokkarıştı

en komik sahnelerden biriside fincan muhabbetiydikaydirigubbakcemile3
gökhan fincanı elinden düşürdüya abiyenin hali neydi öyle:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…