ermanin kopekkk demesi beni cok gulduruyoo kaydirigubbakcemile3
Gopoolu gopek demesi yokmu :roflol:
Aslinda tiplemelere dikkat edince gercekten hicte yabanci gelmiyor bize..
Yani Turkler boyle olur demek istemiyorum, ama kendimize gulebilmemiz gerek, ve bu dizi bunu basariyor..
Ustelik gulduruyorda.. Uzerinde cok dusunmemek gerek..
Dinlenip keyif aldigim dizi, Avrupa Yakasindan sonra iyi geldi boshayallersmile
valla avrupa yakasindan sonra hic boyle gulmemistim cok iyi geliyo kaydirigubbakcemile3
gelecek bolum ne olacak acaba diye kendi kendimi yemeden baktigim 2.dizi hemde komik ayy daha ne olsunn sositososito
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Türk Malı adlı dizide, Abiye ve Erman Kuzu karakterlerinin kullandığı bozuk Türkçe nedeniyle Show TV'den savunma istedi. Dizide söz konusu karakterler tarafından değiştirilerek söylenen Türkçe kelimelerin listesini çıkaran RTÜK uzmanları, dizinin sadece iki bölümünde toplam 81 ifadenin yanlış kullanıldığını belirlediler. 15 gün içinde verilecek savunma yeterli bulunmazsa, Türk Malı dizisinin yayını durdurulacak.
melek baykal abiye kuzunun annesini canlandiracakmis yeni sezonda
melek baykal abiye kuzunun annesini canlandiracakmis yeni sezonda
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Türk Malı adlı dizide, Abiye ve Erman Kuzu karakterlerinin kullandığı bozuk Türkçe nedeniyle Show TV'den savunma istedi. Dizide söz konusu karakterler tarafından değiştirilerek söylenen Türkçe kelimelerin listesini çıkaran RTÜK uzmanları, dizinin sadece iki bölümünde toplam 81 ifadenin yanlış kullanıldığını belirlediler. 15 gün içinde verilecek savunma yeterli bulunmazsa, Türk Malı dizisinin yayını durdurulacak.
hah şimdi dizi bişeye benzeyebilir, benziyolarda ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?