Türk Malı Show tv

ay evet canım Nermin düşün düşün hatırlayamamıştım, iyi star çıktı o diziden güven hokna, melek baykal, tamer karadağlı...

chessim,
lale devrinin Zümrüt Taşkıran'ı (Hatice Kökçü müydü adı?) Ferhunde Hanımın ortanca kızıydı..
haklısın çok star çıktı dimi ya o diziden..

Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), başrollerinde Şafak Sezer ile Binnur Kaya?nın oynadığı ?Türk Malı? adlı diziyi ikinci kez uyardı. Abiye (Binnur Kaya) ve Erman Kuzu (Şafak Sezer) karakterlerinin diyaloglarındaki bozuk Türkçe nedeniyle, yayıncı kuruluş Show TV?yi ikinci kez uyardı. Türk Malı?nın görüşüldüğü toplantıda RTÜK üyesi Zahid Akman, uyarının yetersiz kalacağını ve program durdurma cezası verilmesini istedi. Ancak Akman?ın önerisi reddedildi. Zahid Akman karara karşı muhalefet şerhi de yazdı ve ?Yayın kuruluşları, izleme oranlarını dolayısı ile gelirlerini artırmak için uyarı cezası gibi müeyyidelerin etkisizliğinden aldıkları cesaretle, bile bile kural ihlalleri yapmaktadır? dedi.

ben normalde izlemiyorum ama dün burdan bi arkadaş izleyin dedi diye baktım, abiyenin büründüğü karakter güzledi bence

bu dizi bana çok ama çok sıkıcaı geliyor arkadaşlar acayip saçam sapan bir dizi odlu artık.. başta fena değildi ama artık baydı bence..

kaldırılma vakti geldi de geçiyor bir ara adı değiştirilsin denmişti ama ondan da bir şey alınamadı sanırım Türk malıy mış kesinlikle hiç biz Türk lerle alakası yok şu dizinin

yok yaa kizlar ben seviyorum erman kuzunun o konusmasi asil komik adi ustunde dizi neden bukadar karistiriyolarki anlamis degilim

İzlemek isteyen izler.Hiç olmazsa bu diziyi izleyince gülüp eğleniyoruz.
Diğer diziler gibi kötü örnek mi yani.Yok onla aldatılıyo yok bunla.........
O dizilerin kaldırılması gerekirken bu diziye mi takılmış anlamadım.

Türk Malı dizisinde Abiye Kuzu karakterini canlandıran Binnur Kaya diziyle yollarını ayırıyor. Geçen haftalarda Kaya, Şafak Sezer ile tartışma yaşamıştı

Milliyet'in haberine göre Şafak Sezer ile Binnur Kaya?nın başrolünü oynadığı ünlü ?Türk Malı? dizisinde beklenen gelişme... Abiye Kuzu karakterini canlandıran Binnur Kaya diziden ayrılıyor. Kaya?nın sözleşmesi bittiği için birkaç bölüm sonra diziye veda edeceği ortaya çıktı. Geçen haftalarda dizinin setinde Şafak Sezer ile Binnur Kaya arasında tartışma yaşanmış ve Binnur Kaya?nın diziden ayrılıp ayrılmayacağı merak konusu olmuştu. Şafak Sezer, sürekli kapris yaptığını öne sürdüğü Kaya ile tartışmış, Kaya da ağlayarak seti terk etmişti. Ardından açıklama yapan dizinin yönetmeni ve senaristi Tayfun Güneyer, ?Her sette olan şeyler... Binnur devam ediyor, setimizde her şey yolunda, oyuncu kadromuz aynen devam ediyor? açıklaması yapmıştı.

Şafak Sezer?le yola devam
Ancak setten gelen son bilgilere göre Kaya?nın sonra sözleşmesi uzatılmıyor. Kaya yapım şirketiyle anlaşarak diziden ayrılıyor. Yapım şirtekinin Şafak Sezer?le yola devam kararı aldığı öğrenildi. Buna göre Sezer?e önümüzdeki günlerde yeni bir partner bulunacak ve dizi yenilenen konusuyla yeniden seyirci karşısına çıkmaya devam edecek.

YAPIMCI ALİ GÜNDOĞDU’DAN “TÜRK MALI”NDAN AYRILAN BİNNUR KAYA AÇIKLAMASI!.. VE YENİ “ABİYE” İÇİN KİMİ DÜŞÜNÜYOR? 26/11/2010 10:34 [SIZE=+0][/SIZE]
Binnur Kaya’nın ayrılmasıyla Türk Malı dizisine kimin katılacağı merak konusu oldu.

Türk Malı dizisinin Abiye Kuzu’su Binnur Kaya’nın diziden ayrılmasıyla gözler yapımcıya çevrildi. Dizinin yapımcısı Ali Gündoğdu yeni bölümler için Zuhal Topal ile Hande Ataizi’ni düşündüklerini söyleyerek Binnur Kaya hakkında zehir zemberek açıklamalar yaptı. Gündoğdu “Binnur Hanım’la sözleşmemiz 30 bölümdü,bitince yollarımızı ayırdık. Şafak’la Binnur’un kavgası onları bağlayan bir durum. Onda taraf değilim” dedi. Gündoğdu ayrıca “Bu ayrılık dünyanın sonu değil. Konsept bize ait biz daha çok yeni Binnur’lar buluruz. Abiye Kuzu da bizim yarattığımız bir karakter. Karalar bağlaması gereken taraf biz değiliz” diye konuştu.

ilk bolumleri guzeldi yeni sezondan sonra iyice bozuldu konu bulamiyorlardi artik..asuman dabak gelse belki guzel olur

Çok üzüldüm Binnur Kaya'nın ayrılmasına. Dizinin en önemli karakteri oydu. En komiği, en sempatiği... ((
O olmazsa kim izler ki? Hele ki Şu Zuhal Topal yok muuu... Ayy elime verseler de saçlarını yolsam...
İğreniyorum o kadından. Hayatımda gördüğüm en itici kadın. Ne oyunculuğu ne de sunuculuğu güzel.
Abartılı deli gibi hareketleri var. Uyuz şeyy..
Hande Ataizi'nin o estetik budalası suratında mimik kaldı mı ki oyunculuk yapabilsin?
Hiç iyi olmadı bu.

ay zaten salıya almışlar diziyi salı günü aşk ve cezayı izliyorum izlemem artık türk malını,hem öyle uzatıp duruyolardı gereksiz bide binnur kayada çıkıyormuş

Offffffffff ya ben Binnur Kaya için izliyordum diziyi:84:

dizinin tadı kalmamıştı zaten binnurda olmayınca izlenmez artık :89:
yayından kaldırılır gibi geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…