Türk Malı Show tv

aman inşallah show tv nin aklı başına gelirde bu saçma sapan programlardan kurtuluruz yok türk malı yok lale devri salak salak diziler alsanaalsanasmile hele evcilik oyunu nikahta kerameti filan hiç demiyorum gül gibi dizileri yayından kaldırırlar sonra böyla aptal şeyler yayınlarlar son yıllarda bence show tv ciddi bir izleyici kaybı yaşıyor olmalı :hulya: ama oh olsun müstehak bu kanala

bu diziyi nasıl izlerler anlamıyorum çok saçma akıcı değil babam çekimlerinde çalışıyor diyorum ona allah rızası için söyle yönetmene olmuyor diye klava:

ben en başta beğenmedim bu diziyi:1closedeyes:
binnur kayanın oyunculuğuna sözüm yok ama dizinin bir konusu yok
espriler hep aynı her bölüm diğerinin benzeri:bbo:
böyle giderse yayın ömrü uzun olmaz gibime geliyorsempatiksalakcinni

Show TV'nin sevilen dizisi 'Türk Malı'nın kadrosuna kısa bir süre önce katılan Özkan Uğur, diziden ayrılıyor.

Başarılı müzisyen ve oyuncu Uğur'un, konser programının yoğunluğu ve Avrupa turnesine çıkacak olmasından dolayı bu kararı aldığı öğrenildi.

Özkan Uğur, çekimleri tamamlanan 22'inci bölümün ardından 4'üncü ve son kez Türk Malı dizisini izleyenlerinin karşısına çıkacak.

Bende izlemiyorum artık...Mizah ayrı,cıvıklık ayrı..

şu diziyi bir an evvel yayından kaldırsalarda rahatlasak ya.. cıvıklık diz boyu.

melek baykal beni geliştirmiyor diye akasya durağından ayrılmıştı şimdi buna geçti aman aman ne kadar mantıklı...deli saraylıda ona da bi rol düşürseydilerde bu role düşmeseydi yada başka bi yapım falan..binnur kaya da çok iyi neden orda bilmiyorum..şafak sezer tam o diziye layık ama hani sçama ya o yüzden

Evet ya adamın rol yapmasına gerek yok, kendini oynuyor zaten o dizide..

Şafak Sezer Binnur Kaya'ya hakaret etmiş settte Binnur Kaya ağlayarak ayrılmış setten.Tam o adamdan beklenecek davranış,gerçekten Binnur Kaya daha kaliteli dizilere ve oyuncularla yakışıyor.Umarım bi an önce bitirirler bu saçma diziyi

Bu dizi öyle uzun uzun seyredilecek bir dizi değil bazı bölümlerde bir kaç yer güzel oluyor ama bugünki bölümüne bayıldım paranormal activity'i kopyalamışlar gülmek istiyenler bu bölümü kaçırmasın

valla sen söyleyince açtım, rutkay azizi mi taklit ediyo bu tam çıkaramadım

bizim evin hallerinin trt de ki bölümlerini hatırlarmısınız bilmem, melek baykal bence ordaki rolünü oynuyo burda, hatta vurguladığı bazı kelimeler bile aynı

bizim evin hallerinin trt de ki bölümlerini hatırlarmısınız bilmem, melek baykal bence ordaki rolünü oynuyo burda, hatta vurguladığı bazı kelimeler bile aynı

Ferhunde Hanım ve Kızları dizisinde,evin en büyük çatlak kızı Nermin'di Melek Baykal..
benzer bi oyunculuk bu rolüyle..

Ferhunde Hanım ve Kızları dizisinde,evin en büyük çatlak kızı Nermin'di Melek Baykal..
benzer bi oyunculuk bu rolüyle..

ay evet canım Nermin düşün düşün hatırlayamamıştım, iyi star çıktı o diziden güven hokna, melek baykal, tamer karadağlı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…