Türk Malı Show tv

Yeni karakterler iyi cikarilmis olursa ve bunu da iyi oyuncular oynarsa, tadindan yenmez..

Daha cok transfer yapilacak bence.. Yoksa yine uzun diyaloglar olur..

Engin Gunaydin gelse mesela kaydirigubbakcemile3

Yeni karakterler iyi cikarilmis olursa ve bunu da iyi oyuncular oynarsa, tadindan yenmez..

Daha cok transfer yapilacak bence.. Yoksa yine uzun diyaloglar olur..

Engin Gunaydin gelse mesela kaydirigubbakcemile3

hah işte o olsa dizi hakikaten izlenir
kaydirigubbakcemile5

Hiç sevemedim bu diziyi, oyuncular iyi tamamda bir espri bu kadar uzatılmaz ki.
aynı kelimeyi tekrarlayıp duruyorlar.
:dilcikar:

[ı]aynen hiç sevmiyorum..aslında başarılı oyuncular ama çok başarısısz bi dizi bana göre..
He omzunu titreterek gülmeler,ivet ivet,sevaaaaal,karışma bende,sürekli pizza,ermana kal gelmesi..yeni bişey yok atraksiyon espri yok..arada zap yapıyorum hep bu saydıklarıma rastlıyorum[/ı]

çok iyi olabilcekken,neden olamıyor nedennohaoldumsmile
lastik gibi uzayıp giden diyaloglar..
abartılı oyunculuklar (özellikle özkan uğurun oyunculuğu..)
yine de abiyeye gülüyorum arada boshayallersmile

Sabit espiriler, sabit mimikler, sabit hareketler... Biraz üretici olmaları lazım gerçek komedi için. Her hafta bi bakayım diyorum en fazla 3 dakika dayanabiliyorum.

bende ilk bir kaç bölümü izledim şimdi izlemiyorum gerçekten ağır hiçbir amacı olmayan bi dizi..

binnur kaya gibi melek baykal gibi sanatçılar var neden böyle anlamıyorum :1ninca:

binnur kayayı hep çok sevmişimdir ama abiye kuzuyu hiç sevemedim hemde hiç alsanaalsanasmile seval gilde 6 ayı doldurmadıar mı taşınsınlar hadi diziye de tiplemelerede gıcığım ya hiç gülemiyorum ben bi çok güzel hareketler güldürüyor beni oda biraz ne bileyim eskisi gibi gelmiyor..

yeni bi şeyler lazım tv de komedi adına sengözlerimebaksanab

yok yeni gelen oyuncularda kurtaramamış diziyi, ne de olsa yazan yöneten aynı, dün akşam bi 10 dk bakayım dedim ama dayanamadım, yatak esprileride çok bayağısempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Dizinin senaristi ve yönetmeninde iş yok. Tayfun Güneyer'in diğer projeleri de pek matah şeyler değil zaten.

Türk Malı'na ama. Bir de dizi 1.5 saat olunca haliyle konu, espriler hep aynı olmak durumunda. Halbuki sitcomlar en fazla 20dakikadır. Ancak bu kadar süre komik olur,insanı güldürebilirsiniz

İlk bölümlerini çok severek izlemiştim ama sizin de dediğiniz gibi aynı senaryo, aynı konuşmalar, espriler, çok sıkıcı oldu..

Ben Melek Baykal'ın bu dizideki performansını da hiç beğenmedim. Acemi oyuncular gibi, elini kolunu nreye koyacağını bilmiyor ve Binnur Kaya'nın hareketlerini tekrar ediyor. Binnur Kaya ne yaparsa o da aynısını yapıyor sonra şiveyi de tutturamamış..

Son düzenleme:
konuyu çok uzatıyorlarakannehir bir konu üstünden de dizi yapılmaz ki :dilcikar:
dün bakayım dedim bitki çayı içmişler neşeli olmuşlar bitene kadar başka birşey yok :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…