Türk Malı Show tv

binnur kaya gerçekden başarılı her zamanki gibi...
ama şafak sezere gıcık oluyorum oyunculuğun abartma olduğu düşüncesinde
sanırım çok fazla abartıyor sanki senaryonun dışına çıkıyor...şafak sezer yerine
engin günaydın olsaydı süper olurdu ..diziyi her izleyişimde bırhan karakteri aklıma geliyor...
avrupa yakası gibi iyi bir komedi değil...
yarcan karakterinede sinir oldum...sanki geniş ailedeki rolleri taklit ediyor...

binnur kaya iyi evet ama digerlerinin yanında onun iyi olması bile sönük kalıyor....

hiç ama hiç sevmedim bu diziyi...yakında da kaldırırlar gibime geliyor..

binnur kayayı çok severim. ama tahammül edemedim bu diziyi izlemeye. allahım sinir sinir sinir oluyorum bi kaç dakika bakarken bile. ne itici tipler onlar öyle vıcık vıcık muhabbetleri. tutmaz bence konu saçma diyolaglar berbat

vereliniortaka.s.

binnur kaya iyi evet ama digerlerinin yanında onun iyi olması bile sönük kalıyor....

hiç ama hiç sevmedim bu diziyi...yakında da kaldırırlar gibime geliyor..

bende diziyi sadece binnur kaya için izlerim diordum ama izlenilecek gibi değil rastgele yazılmış senaryo çok cıvıklar hiç beğenmedimm yakında kaldırılır bencede

Bende aynen ite kaka izledim diziyi, ama bazi yerlerde Binnur Kaya beni cok guldurdu :roflol: o bile yetti benim icin.. ama bu boyle devam ederse kesin yayindan kalkar.

Sadece Binnur Kaya icin uzuluyorum. Hak ettigi bir senaryo, dizi sunulmadi bi turlu kendisine. Yabanci Damat ve Avrupa Yakasinda yeteneklerini gosterecek imkan vardi. Oyle bi senaryo lazim yine...

Ya neydi.. gecenki bolumde hirsiza, hirkiz demesi yokmuydu, gulmekten oldum. Oyle tipler gercekten var :roflol:

ya ben çok gıcık oluyorum bu diziye kuzu ailesine de sevalle gökhanda kapıyı pat diye yüzlerine çarpamıyorlar mı annemler izliyor diye katlandım bu hafta ya seval o gerizekalı abiyenin yüzünden kovuluyor yine de çıtını çıkarmadan duruyor öyle ya o kadar eğitimli bilinçli kişiler bunları 2 kelime edip mat edip sonrada sepetleyemiyorlar mı binnur kaya yı çok seviyorum çok başarılı ama bu diziye de çok fazla daha iyi yapımlara layık yada şafak sezer gitsin ya çok basit geliyor yapmacık geliyor recep ivedik ilk filminde kamyonun arkasından ayakkabı fırlattı diye her bölümde erman kuzu da terlik fırlatıyor bu kadarda olmaz ki ama :umursamaz:

izlemiyorum,reklam aralarında şöyle bir bakıyoruz
yataklarının başucuna astıkları çorapla girilmez levhasına çok güldüm ama:)

evet binnur güzel rol kesiyor ama bende sevemedim açıkcası.. kaç kez seyrediyim diye açtım aaa seyredmedim..

ılk bölümünü bende sevmemiştim ama şimdi pazartesiyi iple çekiyorum, saat 8 de başlıyor bitiyor ardından hemen aynısı başlıyor ona bile bakıyoruz eşimle, çok gülüyoruz, 10 aylık oğlum bile müziği çıkınca oynuyor :)

Binnur Kaya'ya bayılıyorumm..:asigim:
reytingleri de çok iyi. Bu dizi devam eder.
Şimdiden fenomen oldu sayılır.:hooray:

İrman ve Ağbiye Kuzukaydirigubbakcemile3
sevdim,komikti a.s

Binnur Kaya yine harika. Dizi onun sayesinde dönüyor bence. Şafak Sezerin oyunculuğunu normalde de sevmem burda da sevmedim. Yarcan karakterini görmeye zor tahammül ediyorum, çok sıkıcı abartı ve hiç komik değil. Ama diziyi izlemekten keyif alıyorum valla, Binnur Kaya için değer :) Libidom düştü

komşuluk ilişileri çıdırtcı seiyde çok sıkıyo beni. öyle komşu mu olumuş yahu.ben osam o kadarsessiz kalmm kalamam yani. bu türkleri yanıtmıyo i genellme yapılmış gibi hisedyorum hoşum gitedi benm. bu abartı braz zalılıp eprıler coğatılmalı

Yarcan karakterine bende tahammül edemiyorum, o adamın sesine bile uyuz oluyorum.
Biraz değişiklik gelmeli, sevaller hep sıkılıyo, kuzular hep onlara gidiyor falan derken konu hep aynı gibi oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…