Türk Malı Show tv

Aynı gün niye peşpeşe 2 defa yayınlıyorlar bu diziyi ben de onu anlamıyorum, ne kadar saçma yaaa.

Aynı gün niye peşpeşe 2 defa yayınlıyorlar bu diziyi ben de onu anlamıyorum, ne kadar saçma yaaa.

yakında sabaha kadar sürecek diye korkuyorum fisfisfis
bende o tekrarını izledim biraz binnur kaya süper ...
ama dialoglar çok uzun..abartılı...
yarcana ve şafak sezere zaten sinir oluyorum.

diziyi seviyorum zaten haftaya ne olacağını merak etmediğim komedi dizilerini ayrı bir seviyorumopuyorumnanaktan....çocukların hareketleri hiç dikkatimi çekmedi ki bu demek oluyor dizide var olduklarını dahi göremiyorum...şafak sezeri severim..kutsal damacana ve kolpaçinodaki karakterleride güzel ayrıca bu dizidekide...recep ivedikle uzaktan yakından alakası yok zaten kendini ispatlamış biri niye tutacak diye onu taklit etsin ki? binnur kayaya zaten lafım yok çok iyi ve en sevdiğim karakter yarcan....ilk 2 bölümünde çok güldüğüm diziye sonraki bölümlerde boş boş bakarken dahi güldüğüm anları yaratmıştır...ben komşu aileye ifrit oluyorum bu kadar aşkımlı konuşan her insanın itici gelmesi gibi bu sahte aşk böcükleride iğreti geliyor.....son söz.....karıııışşşşma bende

ben sevdim..gayet gülüyorum izlerken. şafak sezeri severim binnur kayayıda. ikisi bence birarada süper olmuş. ermanın kendine göre oturan bazı şeyleri var. binnur kayanın ermann demesi, şafak sezerin evet evetleri çok güzel.

çok komik bir diziya eşimle kahkalar atarak izliyoruz :roflol::roflol::roflol:
ben nekadan mikemmel bi insanım ya

diziye ilk bolum safak sezeri yakistiramamistim izledikce komik gelmeye basladi....zaten binnur'a bayiliyorummmm
diziyi izliyorum vee kopuyorum NE KADAN komik:roflol::roflol:

Son düzenleme:
^^Hollanda'nın başkenti Paris'ten giyinemiyo olabilirsin Sevaaalcimmm^^
oyy kopuyorum o kadına..
aaaa aaaa aaa diye gülüp bi anda kesıyoya gülmelerini oyyy otur ayrıl
tersten kalp masajı yapıyo...
Abıyeee beni etinle tehtit etme kıss beni etinle tehtıt etme..
evimi cünüp ettiniz lan evimi cünüp ettiniz..

kayınçosuna diyoya sen gidince alt katı mescide çeviricem hemde halka açık anca cenabetin temizlenir kaydirigubbakcemile3koptum gülmekten

mikemmel bır ev hanımıyım..
tv izliyo tam erman geliyo kapı çalıyo kalkıyo iş yapıyomus gıbı yapıyo
erman yemek istıyo..
dünyanın en abest şeyıymiş gibi ben akşama kadan iş yapıp yemek hazırlayamadım erman diyo..
kopppppppp
bide sevale ilk gittiklerı gun..
kahvaltıya hehhhh sevalcimm ben bir saat önce portakal suyu istemiştim halan gelmedi...
zuhahhahhahhhha
:roflol:
:roflol:

:teytey:ya türk malı nı görünce atladım hemen .. bayılıyorum ya ben onlara... ama yarcanın odasında geçen mevzular ve bir takım espriler çok bayağı... ve erman o kadar çok bela okumasa daha ii olcak bence... :sm_cool:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…