Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EVet muhtemel hapis olayi yuzunden vermiyolarBirinin eşi hapistanede şuan. Sanırım bu yüzden vermiyorlar ama sebebin bu olduğuna dair de bir şey söylememişler hiç. Sadece reddediyorlar. Herhangi bir belgesinde eksiklik ya da hata olmadığını söylüyor.
Diğerinin dikkat ettiğini düşünüyorum ama ayrıntılı bilemiyorum. Sadece son konuşmamızda almaya çalıştığını ama çıkmadığını söyledi.
alman arkadasiniz evlilik yoluyla mi aldi. gercegi almanyada yasalar biraz farkli orada kesin cikman gerekiyor baska ulkenin vatandasi olmak icin diye biliyorumalman bir arkadaşım yaklaşık 7 sene uğraştı.aldı sonunda. suriyeli olaydın kolaydı.
alman arkadasiniz evlilik yoluyla mi aldi. gercegi almanyada yasalar biraz farkli orada kesin cikman gerekiyor baska ulkenin vatandasi olmak icin diye biliyorum
aaaaa cok guzel genel vatandaslik basvurusu yapip kendi vatandasliktan cikmayan da varmis :)))))Yok arkadaşımın annesi arkadaşım lisedeyken türk bir adamla evlenip türkiyeye gelmiş. çocuk üniversite okumuştu türkiyede. Sonra iş buldu başladı. Ama daha iyi yere geçmek istiyodu yabancı olması sürekli engel teşkil ediyodu. İş için uğraşıyordu. Genelden başvurdu yani. Alman vatandaşlığından da çıkmadığına eminim. O çok saçma olurdu. AB ülkesini bırakıp sadece tc vatandaşı olmak.
Üst komşumuzda kaç yıldır evli gerçek evlilik yani kaç sefer polisler geldi ama vatandaş oldumu tam bilmiyorum bi 7 senedir evlilerdi galiba
YokKomşunuzun çocuğu var mıydı?