turk vatandasligi basvurusuna yardim !!

Rus vatandasligindan cikma da... Benim de babam Turk ondan dolayi dogustan vatandasim.

Birinin eşi hapistanede şuan. Sanırım bu yüzden vermiyorlar ama sebebin bu olduğuna dair de bir şey söylememişler hiç. Sadece reddediyorlar. Herhangi bir belgesinde eksiklik ya da hata olmadığını söylüyor.

Diğerinin dikkat ettiğini düşünüyorum ama ayrıntılı bilemiyorum. Sadece son konuşmamızda almaya çalıştığını ama çıkmadığını söyledi.
EVet muhtemel hapis olayi yuzunden vermiyolar

Üst komşumuzda kaç yıldır evli gerçek evlilik yani kaç sefer polisler geldi ama vatandaş oldumu tam bilmiyorum bi 7 senedir evlilerdi galiba

alman bir arkadaşım yaklaşık 7 sene uğraştı.aldı sonunda. suriyeli olaydın kolaydı.

peki aramizda hic genel basvuru yapan oldu mu ? ya da tanidigi. var olan vatandasliktan cikmami isterler diye cok korkuyorum. cunki o da ayri bir surec zaman ve para kaybi. birde vatansiz kalmak ayri bir zorluk olur benim icin. hic genel basvuru yapip kendi vatandasliktan feragat etmeyen birileri var midir acaba?

ya suryeli olmak vardi simdi. tc, ev , is :) hic sorun olmuyor. eskiden rusca bilen ararlardi herkes simdi hicbir ozelligi yok. arapca bilen ariyor herkes :(

alman bir arkadaşım yaklaşık 7 sene uğraştı.aldı sonunda. suriyeli olaydın kolaydı.
alman arkadasiniz evlilik yoluyla mi aldi. gercegi almanyada yasalar biraz farkli orada kesin cikman gerekiyor baska ulkenin vatandasi olmak icin diye biliyorum

alman arkadasiniz evlilik yoluyla mi aldi. gercegi almanyada yasalar biraz farkli orada kesin cikman gerekiyor baska ulkenin vatandasi olmak icin diye biliyorum

Yok arkadaşımın annesi arkadaşım lisedeyken türk bir adamla evlenip türkiyeye gelmiş. çocuk üniversite okumuştu türkiyede. Sonra iş buldu başladı. Ama daha iyi yere geçmek istiyodu yabancı olması sürekli engel teşkil ediyodu. İş için uğraşıyordu. Genelden başvurdu yani. Alman vatandaşlığından da çıkmadığına eminim. O çok saçma olurdu. AB ülkesini bırakıp sadece tc vatandaşı olmak.

Yok arkadaşımın annesi arkadaşım lisedeyken türk bir adamla evlenip türkiyeye gelmiş. çocuk üniversite okumuştu türkiyede. Sonra iş buldu başladı. Ama daha iyi yere geçmek istiyodu yabancı olması sürekli engel teşkil ediyodu. İş için uğraşıyordu. Genelden başvurdu yani. Alman vatandaşlığından da çıkmadığına eminim. O çok saçma olurdu. AB ülkesini bırakıp sadece tc vatandaşı olmak.
aaaaa cok guzel genel vatandaslik basvurusu yapip kendi vatandasliktan cikmayan da varmis :)))))

Bazı ülkelerin böyle şartı var sadece ve bildiğim kadarıyla Türkiye Cumhuriyeti, vatandaşlık isteyen kişiden kendi ülkesinin vatandaşlığından çıkmasını istemiyor.

Back
X