Türk ve yabancı birlikteliğindeki fikirlerinizi merak edıyorum

olmaz diye birsey yok cnm ama hani derler ya davul bile dengi dengine. istersen biraz daha bekle ve tanimaya calis. ben olsam yabanci biri ile bir hayat düsünemezdim.

önemli olan insan olması,düzgün ahlaklı olması dini dili ırkı ne olursa olsun farketmez.aynı dinden olup aynı dili konuşan bizler sanki çok iyi evlilikler yapıyoruz.

niye olmasin ki guzelim mesela benim esimde yabanci coook mutluyuz tabii biz 7 sene ugrastik birlikte olmak icin hem tanistigimizda da ben 17 o 19 yasindaydi cocuktuk yani senin yasinida bilmiyorum ama eger mantigina yatiyorsa ve Rabbim nasip etmisse olur

kisiligi karakteri onemli.
benim esim de yabanci 4 senedir Allahim nazar degirmesin cok mutlu giden,kavgasiz gurultusuz bir evliligim var.
milyonkez olup olup dirilip tekrar dunyaya gelsem yine esimle evlenirdim.

Son düzenleme:
benim anlamadığım nokta, madem sen de yurt dışındasın, neden bu kdr düşünüyosun ki? yabancı arkadaşların olabileceği g,b, yabancı birinden de hoşlanman çok normal. hep türklerle iç içe klan halinde yaşayacak değilsiniz ya.

Batililar genelde genis mezhepli oluyorlar, eslerini kiskanmak gibi bir durum soz konusu olmuyor filan. Gerci bazi turk erkeklerindede bu durum fazlasiyla mevcut hangisi daha iyi?

Sadece yemekleri yuzunden bile boyle bir es istemezdim herhalde…turkiyenin icinde bile 1001 turlu adet varken bir ildeki diger ildekiyle cakisiyorken yabanci biri??

Olabilir ama tercihim olmazdi benim herhalde…

Peki sen bu adamin hal ve hereketlerini bakislarini yanlis anliyor olabilir misin?

Birde ciddi birsey dusunupte dini, dili farketmez diyenleri anlayamiyorum.

Din ve dil o kadar onemsiz mi?? evlilik olursa diye diyorum bunu…ilerde cocuklar icin zorluk olur…

Ama bunun yani sirada farkli bir kultur bir nevi zenginlik diyebiliriz. Ama benim icin din ve dil cok onemli..turkce haricinde baska bir dilde duygularimi nasil anlatirdim diye dusundumde…

ıkımızde aynı ülkede dünyaya gelıp büyüdük, dil konusunda hıc bır sorun yok aynı dılı ana dılımız gıbı konusabılıyoruz..ama ıkımızınde cok farklı kültürde ve aılelerde büyüdük..ben ıslam dınıne ınanıyorum ama onun ınandıgı bır dın yok.. ınanmak ıstıyor arastırıyor.. aılemın ve akrabalarımın (cevremın) bu ıse sıcak bakacaklarını düsünmüyorum ama onun yanında cok huzurluyum güvendeyım..yanı bır yandan ona kapılıp gıtmek ıstıyorum bır yandan atese yürümek bu dıyorum.. ondan uzak durmakda bır yandan cok zor..haftanın 5günü onu görmek zorundayım.. aynı yerde calısıyoruz sadece katlarımız ve departmanlarımız farklı.. ama her sabah uyandıgımıda kocaman bır gülümsemeyle uyanıyorum kac su 2 haftadır.. ıse ucarak gıdıyorum onu görücem dıye.. saten bakımıma önem veren bırıdyım ama ona güzel görünmek adına kendıme dahada özen gösterıyordum =) her sabah cok güzelsın cümlesını ondan duymak paha bıcılemez

ben olsam bunu sorun yapmazdım....
bi tanı bence...
amaaaaannnn okuyoruz burda türk erkeklerinide.....
annem hep derdi bizim oranın erkekleriyle (memleketin yani türklükle alası yok yanlış anlaşılmasın) evleneceğine git bi yabancıyla evlen ne olduğu farketmez....
bende gittim gittimmm aynı memleketten biriyle evlendim....
çok iyi bi halt ettim....

sen zaten coooktan asik olmussun aslinca macarlarla ortak adetlere degerlere sahibiz cok da farkli oldugumuzu dusunmuyorum sizi hangi buyuk farkliliklar korkutuyor anlamadim

sen zaten coooktan asik olmussun aslinca macarlarla ortak adetlere degerlere sahibiz cok da farkli oldugumuzu dusunmuyorum sizi hangi buyuk farkliliklar korkutuyor anlamadim

mesala söyle dıyım ben 21 yasındayım ama en gec 8de evde olmalıyım, aılem cok tutucu bır aıle degıl ama bızım evımızın kuralı bu, buna 19 yasındakı erkek kardesımde uymak zorunda yanı kız erkek ayrımı yok.. ama o yalnız yasıyor karısanı yok.. mesala ben mutfaga gırsem yumurtayı ellerım tıtreye tıtrye kırarım cünkü eve geldıgımde yemek hep hazırdır ütüm yapılır sadece odamı ben temızlıyorum, carsaflarmı fln ben degıstırırım ama o sorumluluk sahıbı, her ısını kendı yapıyor ve söyledıgıne göre cok güzel yemek yaparmıs onlarıda gectım tabıkı zamanla bende ögrenırım..

ama mesala gecen cumaretesı bana sınemaya gıdelım mı dıye sordu ve sınemadan sonra eve bırakırım söz dedı, aslında bu teklıfıne hayır demezdım ama nısan var oraya davetlıyız dedım, akrabaların cokmu amcan dayın teyzen halan fln bende dedım 3 tane amcam, 1tane halam 3tane teyzem var dedım ve hepsınınde en az 2 cocugu var sen düsün artık kuzen sayısını dedım ..bılıyorum türklerın aılelerı genıs olur cok güzel bırsey dedı onun hayatında bır annesı bırde dayısı varmıs bır kuzenı bıle yok bırakın kardesı .. gülerek düsünsene benımde senınle nısana geldıgımı herkesın gözü üzerımde olurdu türk olmadıgım ıcın dedı ..düsündügü seye bakın.benımle nısana gelmek

bütün bunlar bır yana, konusmadan bıle anlasabılıyoruz.. ve bır yorumumdada yazdıgım gıbı onu görünce, onunla gözgöze gelınce etrafımdakı hersey herkes sankı yok..sankı zaman duruyor.. cokk garıpp cokk..

burclardan konusmustuk gecenlerde bugün bana ınternette bıraz bakındıgnı söyledı burclarımız hakkında cok uyumluymus fln dedı ..

sabah ıse gelmeden google translateden cevırı yapmıs türkceden günaydın dedı ne kadar ınce düsüncelı bır ınsan...

ha türk erkeklerını kötülemıyorum kesınlıkle ama oturupta burc hakkında bırseyler okuyan türk erkeklerın sayısı kactır acaba..

benim düsüncemde olanlar var nasil olur bilemiyorum

ama ben yapamam..bende yurt disinda yasiyorum ve bazi seyleri bile bile yapamam...

ya cok sacma gelebilir ama en basitinden erkekleri bilmiyorum ama kizlar tuvaletinde hemen girp cikiyorlar

hani el yikama yok yikansa bile iki parmak ucu suyla ve taharet yok ya o yüzden ben hic düsünemiyorum

ama ask,sevgi bunlar olunca nasil olur bilmemde ben en basindan böyle düsündügümden dolayi

hic sey yapmadim..

benı yanlıs anlama yabancı bırınden hoslanıyorum dıye sımdı bütün yabancıları savunmuyorum yada kendı mılletmı kötülemıyorum ama her mılletden var temızlıge önem verende vermeyende, türkıyeye tatıle geldıgımde bır dolmusa bıneyım ter kokusundan kendımı zor dısarı atarım bılıyorum cok sıcak bende terlıyorum ama alıpta bır deo sıkmak cok zor olmasa gerek ..

sadece iki kişi ölene kadar yaşacaksanız sıkıntı olmaz ama senin ailen var onun ailesi var.iki kişi evlenirken aileleri ile de evlenir.ailelerin bakışı nasıl?.ben seviyorum oda beni seviyor mesele bitti deme sakın evlilik o kadar kolay değil.dogacak cocugun yetiştirilmesi asıl problem erkek kendı orfune adetine gore ıster kadın kendıne gore ister bunu boyleeeeee uzatabirim ama uzatmayacam.sadece sunu demek isterim sen onu seviyosan o da seni seviyosa tamammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm değilllllllllllllllllllllllllllllll dır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…