- Konu Sahibi eSmerimSin
-
vitamini kabuğunda
Batililar genelde genis mezhepli oluyorlar, eslerini kiskanmak gibi bir durum soz konusu olmuyor filan. Gerci bazi turk erkeklerindede bu durum fazlasiyla mevcut hangisi daha iyi?
Sadece yemekleri yuzunden bile boyle bir es istemezdim herhalde…turkiyenin icinde bile 1001 turlu adet varken bir ildeki diger ildekiyle cakisiyorken yabanci biri??
Olabilir ama tercihim olmazdi benim herhalde…
Peki sen bu adamin hal ve hereketlerini bakislarini yanlis anliyor olabilir misin?
Birde ciddi birsey dusunupte dini, dili farketmez diyenleri anlayamiyorum.
Din ve dil o kadar onemsiz mi?? evlilik olursa diye diyorum bunu…ilerde cocuklar icin zorluk olur…
Ama bunun yani sirada farkli bir kultur bir nevi zenginlik diyebiliriz. Ama benim icin din ve dil cok onemli..turkce haricinde baska bir dilde duygularimi nasil anlatirdim diye dusundumde…
ıkımızde aynı ülkede dünyaya gelıp büyüdük, dil konusunda hıc bır sorun yok aynı dılı ana dılımız gıbı konusabılıyoruz..ama ıkımızınde cok farklı kültürde ve aılelerde büyüdük..ben ıslam dınıne ınanıyorum ama onun ınandıgı bır dın yok.. ınanmak ıstıyor arastırıyor.. aılemın ve akrabalarımın (cevremın) bu ıse sıcak bakacaklarını düsünmüyorum ama onun yanında cok huzurluyum güvendeyım..yanı bır yandan ona kapılıp gıtmek ıstıyorum bır yandan atese yürümek bu dıyorum.. ondan uzak durmakda bır yandan cok zor..haftanın 5günü onu görmek zorundayım.. aynı yerde calısıyoruz sadece katlarımız ve departmanlarımız farklı.. ama her sabah uyandıgımıda kocaman bır gülümsemeyle uyanıyorum kac su 2 haftadır.. ıse ucarak gıdıyorum onu görücem dıye.. saten bakımıma önem veren bırıdyım ama ona güzel görünmek adına kendıme dahada özen gösterıyordum =) her sabah cok güzelsın cümlesını ondan duymak paha bıcılemez
sen zaten coooktan asik olmussunaslinca macarlarla ortak adetlere degerlere sahibiz cok da farkli oldugumuzu dusunmuyorum sizi hangi buyuk farkliliklar korkutuyor anlamadim
yurtdisinda tam olarak nerde yasiyorsun??
almanyaya sınırda yasıyorum..
benim düsüncemde olanlar var nasil olur bilemiyorum
ama ben yapamam..bende yurt disinda yasiyorum ve bazi seyleri bile bile yapamam...
ya cok sacma gelebilir ama en basitinden erkekleri bilmiyorum ama kizlar tuvaletinde hemen girp cikiyorlar
hani el yikama yok yikansa bile iki parmak ucu suyla ve taharet yok ya o yüzden ben hic düsünemiyorum
ama ask,sevgi bunlar olunca nasil olur bilmemde ben en basindan böyle düsündügümden dolayi
hic sey yapmadim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?