- Konu Sahibi eSmerimSin
-
haklısın.... tskler canım yorumların ıcın..
ahja bır soru daha sakıncası yoksa.. ne kadar süre cıktınız ve evlılıge olumlu bakıyormuydu
ben olsam bunu sorun yapmazdım....
bi tanı bence...
amaaaaannnn okuyoruz burda türk erkeklerinide.....
annem hep derdi bizim oranın erkekleriyle (memleketin yani türklükle alası yok yanlış anlaşılmasın) evleneceğine git bi yabancıyla evlen ne olduğu farketmez....
bende gittim gittimmm aynı memleketten biriyle evlendim....
çok iyi bi halt ettim....
2 sene ciktik ve evet olumlu bakiyordu ciddi bir iliski istiyordu en basindan beri
Bir Eskimo'yu bile Türk erkeğine tercih ederim.
Mutsuz olsam bile en azından yaşayacaklarım sürpriz olur...
ben seni destekliyorum.eğer elimde öyle bir imkan olsa değerlendirmek isterdim.Türklerden çok mu hayır geliyor.kadınların canını yakıp duruyorlar.kadir kıymet biliyorlar,örümcek beyinliler ve akılları hep uçkurlarında..(istisnalar var muhakkak)insan olsun,sana sevgi,saygı göstersin değer versin önemli olan bu.bir de bakarsın senin sayende sünnetli olur,din bile değiştirir.neden olmasın:)
bence onemlı degıl sevıyorsan benm asla dedgım 2 ırk var onun harıcındekıler olabılır
hangı ırkın erkegıne asla dıyorsun merak ettım
kesınlıkle ırkcı degılım ama ben cınlı, korelı, japon, fılıpın yanı cekık gözlü ve mınık bır erkek hayatımda düsünemıyorum
canım yaa yazdıklarını baştan sona okudumm benım fikrim karşındaki insan uyumluysa din dil kültür bunların önemi yok müslümanım diye geçinen insanlarında yaptıklarını görüyoruz yani benım anlayışıma göre bu hayatta en önemli şey 'iyi insan' olabilmek neyazıkki bunu herkes başaramıyo..anlattıklarına göre gerçekten anlayışlı,olumlu sakin bi insan ben olsam bi şans verirdimm.yazdıklarında mutluluğu okudum ben resmen içim açıldı inşallah hep böyle mutlu olursun
yok yazmıyım topa tutulurum boşver
kulagımaa söylee
sıfrelı konus ne bılımmm söyleee aaa
ahahahah anlasılır :) ıkısıde esmer dıyım konuyu kapatayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?