Türk ve yabancı birlikteliğindeki fikirlerinizi merak edıyorum

Bir Eskimo'yu bile Türk erkeğine tercih ederim.

Mutsuz olsam bile en azından yaşayacaklarım sürpriz olur...

Bir Eskimo'yu bile Türk erkeğine tercih ederim.

Mutsuz olsam bile en azından yaşayacaklarım sürpriz olur...

cogu türk erkegı malesef kıymetımızı bılmıyorlar ben eskı sevgılm ıcın ölürdüm ama ılk sevgılımdı son olmasını o kadar cok ıstedım kı, ılk ve son askım olsn ıstedım.. bana bıraz deger verseydı bıraz gösterseydı yanı dılınde kalmaysadı hersey ona cok mutlu olabılecegı bır yuva sunardım ama haraketlerıyle benı ıttı hergün bıraz daha soguttu, artık onu görmeye bıle tahamülüm yok.. bıktırdı sımdı anladı benı gercekten kaybettıgını ve pesımı bırakmıyor.. mutlu olmama ızın vermıyor.. allahım yaa

ben seni destekliyorum.eğer elimde öyle bir imkan olsa değerlendirmek isterdim.Türklerden çok mu hayır geliyor.kadınların canını yakıp duruyorlar.kadir kıymet biliyorlar,örümcek beyinliler ve akılları hep uçkurlarında..(istisnalar var muhakkak)insan olsun,sana sevgi,saygı göstersin değer versin önemli olan bu.bir de bakarsın senin sayende sünnetli olur,din bile değiştirir.neden olmasın:)

tesekkür ederım destegın ve yorumun ıcın :)

bence onemlı degıl sevıyorsan benm asla dedgım 2 ırk var onun harıcındekıler olabılır

hangı ırkın erkegıne asla dıyorsun merak ettım

kesınlıkle ırkcı degılım ama ben cınlı, korelı, japon, fılıpın yanı cekık gözlü ve mınık bır erkek hayatımda düsünemıyorum

canım yaa yazdıklarını baştan sona okudumm benım fikrim karşındaki insan uyumluysa din dil kültür bunların önemi yok müslümanım diye geçinen insanlarında yaptıklarını görüyoruz yani benım anlayışıma göre bu hayatta en önemli şey 'iyi insan' olabilmek neyazıkki bunu herkes başaramıyo..anlattıklarına göre gerçekten anlayışlı,olumlu sakin bi insan ben olsam bi şans verirdimm.yazdıklarında mutluluğu okudum ben resmen içim açıldı inşallah hep böyle mutlu olursun

güzelımmm benımde senın yorumunla ıcım acıldı evet bende aynı senın gıbı düsünüyorum..ıyı ınsan olabılmek ..:31.. tessekkür ederım ınsallah hepımız mutlu olalım..hak edıyoruz bunu

Ben bi kere sohbet odasına girmiştim ben romanım annem rumen babam türk diye.
Erkekler hemen üstüme üstüme geldi hemen kamera aç diyo öpüşelim falan diyo.
direk anladım yani daha cazip geliyo resmen ya.Bunu ölçmek için girmiştim bende

kimin ne düşündğü değil sizin ne düşündüğünüz önemli..elbetteki yaşam tarzı,kültür farklılıkları mutlaka olacaktır..şuan birbirinize uygun olmanız doğal ama farklılıklara uyum sağlayabileceğinize inanmanız lazım..farklılıklarınızı konuşun,kaldırıp kaldıramayacağınızı tartın..

Yabanci bir erkekle birlikte olmak bir türk filmi yerine ingilizce hollywood filmi izlemek gibi bir sey ailemizde yabanci damadimizda , gelinlerimizde var..hepsi dilimizi ne kadar iyi derece de konussada onlari anlamak bazen zorluyor. Verdikleri tepkilere bazen bir türk veremezdi diyorum. Bazende waybe ne kadar anlayislilar diyorum...

Iliski olayina gelince yabanci erkekleri cok romantik buluyorum:132:birde evlilik icin k.v. kaygisi yok

ooooo i feel the energy between you and me.....

la la la lalaa laa lowe

[video=youtube;MSrS-2cunM4]http://www.youtube.com/watch?v=MSrS-2cunM4[/video]

ay bu sarkı ona gıtsın benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…