Türkan Kanal D

Akşam Fidan ağladı, Türkan ağladı, ben de ağladım. Çok duygu yüklüydü:gitme:

çok beğenerek izliyorum...cesaretine hayran kaldım Türkan Saylan'ın..

evet şeffaf odayı izliyorum şu an. ama benim merak ettiğim şu ;namaz kılmasın çocuklar bale yapsın dediği anlar da dizide yer alacak mı acaba? bunu söylerken hasta mıydı bilinci açıkmıydı?

Evet bende merak ediyorum. Mesela Türkler’i başkalarının yaptıklarını yakıp yıkan bir millet olarak ilan ettiği ifadelerine de dizide yer verilecek mi?
Sonuçta gerçek hikayesi anlatılıyor! bu gerçeklerinde yayınlanması gerek...

saçmalık bu :roflol:

bu dizi ekranlarda olduğu için bir kez daha şükrediyorum.. herkes tanıyacak sevgili Türkan Saylan'ımızı opuyorumnanaktan
nasıl bir doktorluk aşkıdır,insanlık aşkıdır bu..

niye bu kadını karalamaya çalışıyorunuz yaptıklarına neden saygı gösteremiyorsunuz bu kadın türkiyede köy köy gezip bütün cüzzam hastalarını tedavi etmiş ahırda dağda tek başına bırakılmış toplumdan itilmiş nice insanı tekrar hayata döndürmüş sırf bunun için bile alkışı saygıyı hakediyor biraz insaf yahu

sadece dizi olarak bakıyorum ve mükemmelll.

kaçırmadan ızlıyorum hatta dun degıl önce kı gun tekrarı vardı gece 2 de agla agla öldüm resmen.

gecenın 3ünde kanal d ye maıl attım tesekkurlerımı sundum :)

nasıl davranıyolar öyle lepralılara inanılmaz gerçekten.. olaylar nasıl gelişecek çok merak ediyorum nasıl başedecek Türkan bunlarla..

bende son 2 haftadır izliyorum.
daha önceki bölümlerini izlemedim ama güzele benziyo dizi
takip etmeyi düşünüyorum....
bide yeni aşk filizlenecek türkanla hoca arasında
işte buda benim ilgi alanım..ilk önce atışmalar sonra böyle yakınlaşmalar...
acayip hoşuma gidiyo bunlar :))

Türkan Saylanımızın hayatını anlatan bu diziyi çok severek izliyorum keşke yayın saati daha erken olsa diyorum.
Orhan Hoca çok itici onu da söylemeden geçemeyeceğim.

askımla seni rahasız etmemek için gözlerine bakmayacagım..offff o ne cümleydi ali eridim vallahi..

Helal olsun türkan saylana çok güzel işlere imzasını attı lepra belasından kurtardı zamanında insanları alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…