Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
s.a güzellikler
kaç zamandır uğrayamıyorum
son günlerde yine hastalıklar peşimizde
ablam (kendi öz ablam değil ama öz ablam olsa o kadar sevemezdim belki) hamileydi 24 ekim de doğum yapacaktı
son kontroller için gitmişti salı gün doktora
bebeğin kalbinde problem varmış bebeğimizi doğumdan hemen sonra kaybetme riskimiz çok yüksek
doğar doğmaz kalbindeki o problemden dolayı bebek kalp krizi geçirip ölebilirdoğar doğmaz yoğun bakıma alacaklar
24 ekimi bekleyemeyiz bebek için anne karnında geçen her dakika onun için tehlike arz ediyor dedi doktor
o yüzden hastaneye yatırdık dün şu an da ameliyata girdi
o kadar kötüyüm ki ağlıyorum hep o yüzden hastaneye bile gitmedim
lütfen dua edin bebeğimiz kurtulsun kızlar![]()
guzel.afferinKızlarrr günaydın
şimdi benim dünkü menüm
sabah yarımdan biraz fazla simit peynir domates şekersiz çay
öğle 1 kepçe yayla çorbası 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek
akşam menemen 2 dilim ekmek bir bardak ayran turşu
spor yapamadım işyerinde canım çıktı çünkü :))
cook uzuldum canim.dualarimiz o bebekle merak etme.ALLAH buyuktur.ALLAH kerimdir.sikma canini lutfen.s.a güzellikler
kaç zamandır uğrayamıyorum
son günlerde yine hastalıklar peşimizde
ablam (kendi öz ablam değil ama öz ablam olsa o kadar sevemezdim belki) hamileydi 24 ekim de doğum yapacaktı
son kontroller için gitmişti salı gün doktora
bebeğin kalbinde problem varmış bebeğimizi doğumdan hemen sonra kaybetme riskimiz çok yüksek
doğar doğmaz kalbindeki o problemden dolayı bebek kalp krizi geçirip ölebilirdoğar doğmaz yoğun bakıma alacaklar
24 ekimi bekleyemeyiz bebek için anne karnında geçen her dakika onun için tehlike arz ediyor dedi doktor
o yüzden hastaneye yatırdık dün şu an da ameliyata girdi
o kadar kötüyüm ki ağlıyorum hep o yüzden hastaneye bile gitmedim
lütfen dua edin bebeğimiz kurtulsun kızlar![]()
AMIN INSAALLAHayyy kıyamam çok çok geçmiş olsun dualarımız o masum bebekle
gör bak hiç kötü bişey olmayacak onlar melek
Allah korur onları
GUZEL CANIM,AKSAM DA BOZMAZSAN GUZELslm kızlar
bugünkü menüm
sabah 2 dilim ekmek peynir domates maydonoz
öğle patates musakka 3 k - 2k pilav 1 kase yoğurt
akşam misafirlikteyim inşallah çok yemem
2 lt su bitti
5 tane erik yedim sabah ve öğleden sonra aralarda
selamlar kızlar .. umarım hepiniz iyisinizdir ..ben iyiyim şükür ama diet moduna asla giremiyorum görüyorumki sizlerde benden farksızsınız ..şeeeyy ben nasıl desem :26: artık burada olamıyorum fazla o yüzden müsadenizi isticem kızlar..arada uğrar sizi yoklarım ama artık ayrılıyorum kızlarhakkınızı helal edin , kendinize çok ama çok iyi bakın ..türkan, fehiye , nurgül ,hmyrali , masatakvimi hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.. Allah yüzünüzü her daim güldürsün inşallah
![]()
ya nerdesiniz neden kimse gelipte birşey yazmıyor ya
ya nerdesiniz neden kimse gelipte birşey yazmıyor ya