Turkan88'in Diyet Günlüğü

Kızlarrr günaydın
şimdi benim dünkü menüm
sabah yarımdan biraz fazla simit peynir domates şekersiz çay
öğle 1 kepçe yayla çorbası 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek
akşam menemen 2 dilim ekmek bir bardak ayran turşu
spor yapamadım işyerinde canım çıktı çünkü :))

s.a güzellikler
kaç zamandır uğrayamıyorum
son günlerde yine hastalıklar peşimizde
ablam (kendi öz ablam değil ama öz ablam olsa o kadar sevemezdim belki) hamileydi 24 ekim de doğum yapacaktı
son kontroller için gitmişti salı gün doktora
bebeğin kalbinde problem varmış bebeğimizi doğumdan hemen sonra kaybetme riskimiz çok yüksek:14::14:
doğar doğmaz kalbindeki o problemden dolayı bebek kalp krizi geçirip ölebilir :14::14: doğar doğmaz yoğun bakıma alacaklar
24 ekimi bekleyemeyiz bebek için anne karnında geçen her dakika onun için tehlike arz ediyor dedi doktor
o yüzden hastaneye yatırdık dün şu an da ameliyata girdi :14::14:
o kadar kötüyüm ki ağlıyorum hep o yüzden hastaneye bile gitmedim
lütfen dua edin bebeğimiz kurtulsun kızlar :14:

Son düzenleme:
s.a güzellikler
ablam (kendi öz ablam değil ama öz ablam olsa o kadar sevemezdim belki) hamileydi 24 ekim de doğum yapacaktı
bebeğin kalbinde problem varmış bebeğimizi doğumdan hemen sonra kaybetme riskimiz çok yüksek:14::14:
doğar doğmaz kalbindeki o problemden dolayı bebek kalp krizi geçirip ölebilir :14::14: doğar doğmaz yoğun bakıma alacaklar
24 ekimi bekleyemeyiz bebek için anne karnında geçen her dakika onun için tehlike arz ediyor dedi doktor

ayyy kıyamam çok çok geçmiş olsun dualarımız o masum bebekle
gör bak hiç kötü bişey olmayacak onlar melek
Allah korur onları

slm kızlar
bugünkü menüm
sabah 2 dilim ekmek peynir domates maydonoz
öğle patates musakka 3 k - 2k pilav 1 kase yoğurt
akşam misafirlikteyim inşallah çok yemem
2 lt su bitti
5 tane erik yedim sabah ve öğleden sonra aralarda

Kızlarrr günaydın
şimdi benim dünkü menüm
sabah yarımdan biraz fazla simit peynir domates şekersiz çay
öğle 1 kepçe yayla çorbası 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek
akşam menemen 2 dilim ekmek bir bardak ayran turşu
spor yapamadım işyerinde canım çıktı çünkü :))
guzel.afferin
s.a güzellikler
cook uzuldum canim.dualarimiz o bebekle merak etme.ALLAH buyuktur.ALLAH kerimdir.sikma canini lutfen.
ayyy kıyamam çok çok geçmiş olsun dualarımız o masum bebekle
gör bak hiç kötü bişey olmayacak onlar melek
Allah korur onları
AMIN INSAALLAH
slm kızlar
bugünkü menüm
sabah 2 dilim ekmek peynir domates maydonoz
öğle patates musakka 3 k - 2k pilav 1 kase yoğurt
akşam misafirlikteyim inşallah çok yemem
2 lt su bitti
5 tane erik yedim sabah ve öğleden sonra aralarda
GUZEL CANIM,AKSAM DA BOZMAZSAN GUZEL

selamlar kızlar .. umarım hepiniz iyisinizdir ..ben iyiyim şükür ama diet moduna asla giremiyorum görüyorumki sizlerde benden farksızsınız ..şeeeyy ben nasıl desem :26: artık burada olamıyorum fazla o yüzden müsadenizi isticem kızlar..arada uğrar sizi yoklarım ama artık ayrılıyorum kızlar :( hakkınızı helal edin , kendinize çok ama çok iyi bakın ..türkan, fehiye , nurgül ,hmyrali , masatakvimi hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.. Allah yüzünüzü her daim güldürsün inşallah:16::16::16:

selamlar kızlar .. umarım hepiniz iyisinizdir ..ben iyiyim şükür ama diet moduna asla giremiyorum görüyorumki sizlerde benden farksızsınız ..şeeeyy ben nasıl desem :26: artık burada olamıyorum fazla o yüzden müsadenizi isticem kızlar..arada uğrar sizi yoklarım ama artık ayrılıyorum kızlar :( hakkınızı helal edin , kendinize çok ama çok iyi bakın ..türkan, fehiye , nurgül ,hmyrali , masatakvimi hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.. Allah yüzünüzü her daim güldürsün inşallah:16::16::16:

:14::14:yolun acik olsun canim,hakkini helal et bitanem.olmuyorsa olmuyordur.

ya nerdesiniz neden kimse gelipte birşey yazmıyor ya

nurgulum,gecen hafta dugun,kina,basimizi kasiyacak zaman yoktu,bu hafta esim yurtdisindaydi,ben annemlerde.annem de ameliyat olunmusdu ,soylemisdim,dugunden kalma evi temizle temizle canim cikti,bugun eve geldim,bu gun de kendi evimi temizledim,tonla da utum var daha.cok istiyorum ama ALLAH sahid ki yetisdiremiyorum malesef,dana gibi de yiyorum,bilmiyorm ki ne yapsak.bu gidisle yeni bir topik aramak zorunda kalicaz/.ha bu arada fehiye msj atti nette sorun varmis gelemiyormus.masatakvimi yok uzun zamandir.4kisiyiz yarimyamaak.yaa paaa mii yooo ruuuuzzz

bence de artık en mantıklısı dağılmak
burda devam etmeye çabalamanın artık boşuna olduğunu anlamış oldum böylece
herkes Allah'a emanet olsun hakkınızı helal edin benim varsa hepinize helal olsun

INSAALLAH yeni bir grupda toplaniriz canim.naayiyim,basladik ramazandan sonra olmadi,1hafta sonrasi yine olmadi,1ekim yine olmadi

Back
X