selam herksee. evet bende okuldan gelince ayranımı içtim sonra bilgisayarı açtım hemen. geçmişi okumak zaten bayaa sürüyor bende merak ediyorum kim ne yapmış diye. okuldada müfettiş telaşı
ben bugün şu ayran detoksuna başladım. sabah o ayranı yetiştiricem diye halimi bi görseydiniz. düdüklüde haşladım akşamdan ıslatmıştım zaten.
kahvaltı:
1 dilim kepek ekmeği
1 domates
1 haşlanmış yumurta
çok azıcık peynir (normalde yumurtayla aynı anda yemem ama bu detoksta yazıyor diye azıcık yedim)
saat 10:00
1 kase salatalık, yeşil mercimek, bulgur ve nohutlu ayran. (tadını beğenmedim ben tuzsuz hiç bir şey yiyemem)
saat 12:00
aynı ayrandan.
akşam saat 8 e kadar bu şekilde devam edicem kaselere koyup buzdolabına koydum. aralarda yeşil çay ve su. yarında bu şekilde devam edip çarşamba diyetisyene gitmeyi planlıyorum. ama gerçekten 2 kilo vermiş olursam gitmem. zaten hedefime 3 kilo kalmış olacak. onu da kendi kendime halledebilirim bilmiyorum. 1 ay sonra ev taşınma süreci başlayacak koşturmacada gider herhalde.
hmrali takma kafana düğün nişan öncesi gerginlikler olur hep çoık önemli bir sorun yoktur umarım.