slm canlarım nöbetlerden dolayı pek giremedim ama baktımda herkezin bir sıkıntısı var Allah hepimize yardım etsin canlarım türkancım sorununu çözmüş olmana çok sevindim bazen bende senin gibi düşünüyorum ama kişisel gelişimlede ilgilendiğim için hemen toparlıyorum kendimi çünkü sorunun kaynağına inmeyi başarıyorum canım 

masatakvimi canım sanada Allah kolaylık versin canım bu son günlerinin tadını çıkar canım eşinin ailesiylede olan sorununa  gelince eşinin fikri değişsede zamanla sen resmi davran eşininailesine yani sınırları koru çünkü öyle yapmazsan yaptıkları herşey sana batacak eşinle aranın açılmasına yol açacak onlar sana bişey yapmasa bile sen yapmışlar gibi algılayacaksın gıcık kapınca böyle oluyor malesef canım her iki tarafında iyiliği için canım sınrları koru ki kırgınlık olmasın baştan böyle alışsınlar.gelelim iş yerinde sorun yaşayan arkadaşlara bende sizdenim

ya işimi çok severdim ama şimdi nefret ediyorum.nedeni ise yalaka dedikoducu iftiracı insanlar yüzünden iş ortamının bozulması.resmen bende sonra işe girenler yavaş yavaş beni bi kenara itip yer ettiler tabiri caizse dağdan gelip bağdakini kovdular.bunun yanı sırainsan seçmek dışlamak cabası sahte gülücükler işi düşünce samimi davranmalar yüce Rabbimin izniyle inşallah kurtulacağım oradan inşallah nerde benim gibi zor durumda olan varsa Allah yardım elini uzatsın inşallah.
gelelim menüye oruçlu değildima rkadaşlar
sabah
kek 2 dilim
öğlen
sahanda yumurta
2 dilim tam tahıllı ekmek
akşam üstü 
küçük zeytinyağlı biber dolması 1 adet
akşam
suyunu çıkardım

kızartma ve pide
ya yılda bir kere kızartma yiyorum napim dayanamadım ama çok pişmanım 
yarından tezi yok çok fena sıkcam kendimi
ya ev işlerinden platese vakit bulamıyorum offf yaaa bana destek olun kızlar platesi hergün yapmam lazım nolur akıl verin bana destekde verin