Hiçbirşey anlamadım
Güzel üslubunuz için ayakta alkışlıyorum siziBoşver. Fikrin olsaydı zaten anlardın.
Isle ilgili bilgi vermemissiniz yani anlasilmior hanimefendiBoşver. Fikrin olsaydı zaten anlardın.
burada millete azar kayacağınıza kendinizi geliştirin,sizin sorma kabiliyetiniz olsaydı zaten sorardınız. olmayınca olmuyor işte ne yapalım.Boşver. Fikrin olsaydı zaten anlardın.
Isle ilgili bilgi vermemissiniz yani anlasilmior hanimefendi
burada millete azar kayacağınıza kendinizi geliştirin,sizin sorma kabiliyetiniz olsaydı zaten sorardınız. olmayınca olmuyor işte ne yapalım.
milleti azarlayan ben miyim siz misiniz? burada normal bir şekilde anlamadığını belirten insana hadsizce cevap veriyorsunuz sonra azarlayan biz oluyoruz öyle mi? insan kendinde ne eksikse karşısındakinde de o yok zannedermiş,üslubunuz olmadığı için benim üslubuma laf etmeniz normal. iyi günler.Sende milleti azarlayacağına. üslubunu geliştir biraz. Olmayınca olmuyor işte.
Bence iletişim kurduğun numarayı ara sor simdi ...
milleti azarlayan ben miyim siz misiniz? burada normal bir şekilde anlamadığını belirten insana hadsizce cevap veriyorsunuz sonra azarlayan biz oluyoruz öyle mi? insan kendinde ne eksikse karşısındakinde de o yok zannedermiş,üslubunuz olmadığı için benim üslubuma laf etmeniz normal. iyi günler.
hanımefendi, ''boşver. fikrin olsaydı zaten anlardın.'' cümlesinin tercümesini yapabilir misiniz? ya karşınızdakinin bilgisini küçük gördünüz ya da terslediniz. bizim söylemek istediğimiz düzgünce cevap verebilirdiniz. burası sizin stres atma alanınız değil.Azarlamadım. Güzelce cevap verdim. Sizde herşeye azar diyorsunuz
hanımefendi, ''boşver. fikrin olsaydı zaten anlardın.'' cümlesinin tercümesini yapabilir misiniz? ya karşınızdakinin bilgisini küçük gördünüz ya da terslediniz. bizim söylemek istediğimiz düzgünce cevap verebilirdiniz. burası sizin stres atma alanınız değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?