- 19 Kasım 2014
- 49
- 13
- 98
- 34
- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
Ben kafa dengi birini bulamadığım için tek geziyorum. Bursa, zonguldak, antep, rize.. hep tek hep yek:)) güzel oluyor. Sen kendini nasıl iyi hissedersen onu yap ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman ha sakın hata edip de iş başlama ya da çıkış saatlerine denk getirme gezi işini. Trafiğe girme,üzerinde çok para gezdirme ha bir de tenha yerlere de girme. Maalesef madalyonun bir de diğer yüzü var.yay burcu olmamdan mütevellit gezmeye yeni yerler görmeye müthiş bir ilgim var.bir seyyah olmayı çok isterdim.gel gör ki işler gerçek hayatta öyle yürümüyor.birkaç kez istanbul'a arkadaşın yanına gitmiştim çok yer gezemedim.çok üzülmüştüm çoğu yerin önünden geçmiş içine girememiştim.ve kendime bir söz vermiştim bir gün bu şehre tekrar gelicem ve istdiğim gibi gezicem demiştim.tabi bunu dememin de üzerinden birkaç yıl geçti.arkadaşlara söylüyorum katılamıyorlar bana.ben uçak biletimi almıştım bile. ve şimdi hazırlıklarımı yapıp yarı yıl tatilinde (ben öğretmenim ) istanbulun tarih kokan yerlerinde kaybolmak istiyorum.şehir olan istanbulu değil , aşıkların aşklarındaki, yazarların romanlarındaki, şairlerin şiirlerindeki istanbulu gezmek istiyorum.teomanın şarkılarındaki istanbulu gezmek istiyorum.cesaretliyimdir bu tür konularda ama içimden bir ses saçmalama tek başına olmaz derken öteki ses "neden olmasın sadece güven kendine .şimdi olmazsa ne zaman? " diyor.
peki siz hangi sesi dinlememi istersiniz kk nın değerli hanımları?
Bencede muhakkak İstanbul'a gelmelisiniz.... Ben bile bu yaz urfa,antep,maraşı gezdim 2 şer gün kalarak. Ne yol bilen ne iz bilen vardı. Otellerimi mümkün olduğunda merkeze yakın seçtim ve bir çok yeri gezebilme imkanım oldu. Yterki sıkı araştırmanı yapyay burcu olmamdan mütevellit gezmeye yeni yerler görmeye müthiş bir ilgim var.bir seyyah olmayı çok isterdim.gel gör ki işler gerçek hayatta öyle yürümüyor.birkaç kez istanbul'a arkadaşın yanına gitmiştim çok yer gezemedim.çok üzülmüştüm çoğu yerin önünden geçmiş içine girememiştim.ve kendime bir söz vermiştim bir gün bu şehre tekrar gelicem ve istdiğim gibi gezicem demiştim.tabi bunu dememin de üzerinden birkaç yıl geçti.arkadaşlara söylüyorum katılamıyorlar bana.ben uçak biletimi almıştım bile. ve şimdi hazırlıklarımı yapıp yarı yıl tatilinde (ben öğretmenim ) istanbulun tarih kokan yerlerinde kaybolmak istiyorum.şehir olan istanbulu değil , aşıkların aşklarındaki, yazarların romanlarındaki, şairlerin şiirlerindeki istanbulu gezmek istiyorum.teomanın şarkılarındaki istanbulu gezmek istiyorum.cesaretliyimdir bu tür konularda ama içimden bir ses saçmalama tek başına olmaz derken öteki ses "neden olmasın sadece güven kendine .şimdi olmazsa ne zaman? " diyor.
peki siz hangi sesi dinlememi istersiniz kk nın değerli hanımları?
İstanbul tarih koktuğu kadar buram buramda tehlike kokar :) Ben erkek arkadaşımla gitmeme rağmen bazı anlarda rahatsız durumlar yaşadığım oldu. Hem de tek başına sıkılabilirsin.. Bence yanına bir yoldaş bul, en sağlıklısı ve güzeli bu :)
Öncelikle (çok acıdır ki) Topkapı sarayının yerini 3 kişi de ayrı ayrı yanlış tarif etti. Saatlerce saray aradık. Böylesi bir tarihi mirasın yeri nasıl kendi yerli halkı tarafından bilinmiyor şok içinde kaldım. Bilmiyorumda demiyor, bilmese de tarif ediyorlar. İş bankası atm si aradım o da yanlış tarif edildi. Onun dışında erkeklerin rahatsız edici bakışları çok fazla hissediliyor. Haberlerde de kapkaç meselesi sık sık gündeme geliyor İstanbul için, temkinli olmak lazım. Her şehirde başına gelebilecek rahatsız edici durumlar, her şehirden kalabalık olan İstanbul'da daha fazla hissediliyor doğal olarak. O yüzden kendimi düşündüğümde iyi ki yalnız değilmişim diyorum dönüp baktığımda. Ama kesinlikle gidilip gezilmesi gereken şehirlerin başında geliyor. En kısa sürede yeniden gitmeyi düşünüyorum, ama tek başıma değil kesinlikle :)Queen bee rahatsızlık verici ne yaşadınız mesela?
ama ben tek başıma gidicem :) hayatı ertelemek istemiyorumÖncelikle (çok acıdır ki) Topkapı sarayının yerini 3 kişi de ayrı ayrı yanlış tarif etti. Saatlerce saray aradık. Böylesi bir tarihi mirasın yeri nasıl kendi yerli halkı tarafından bilinmiyor şok içinde kaldım. Bilmiyorumda demiyor, bilmese de tarif ediyorlar. İş bankası atm si aradım o da yanlış tarif edildi. Onun dışında erkeklerin rahatsız edici bakışları çok fazla hissediliyor. Haberlerde de kapkaç meselesi sık sık gündeme geliyor İstanbul için, temkinli olmak lazım. Her şehirde başına gelebilecek rahatsız edici durumlar, her şehirden kalabalık olan İstanbul'da daha fazla hissediliyor doğal olarak. O yüzden kendimi düşündüğümde iyi ki yalnız değilmişim diyorum dönüp baktığımda. Ama kesinlikle gidilip gezilmesi gereken şehirlerin başında geliyor. En kısa sürede yeniden gitmeyi düşünüyorum, ama tek başıma değil kesinlikle :)
ama ben tek başıma gidicem :) hayatı ertelemek istemiyorum![]()