Neyse..Olan oldu..
İnsanlar kan dökülmesin diye akp ye koştu.
Şehit haberleri geldikçe keşke dedi insanlar
Hdp barajı aşmasın istendi
Mhp den bir şey olmaz deyip
Bir şekilde Akp ye kayıldı.
Ama her şeye neyse de
10 Kasım'da Ata'mı yoksayıp düşman göstermesinler yine.
İnsanı insana kırdırmasınlar yeter bana.
Akp,chp,hdp,mhp neyse ne,biraz saygı olsun
Ülke kötüye gitmesin daha da bunu diliyorum.
mhpnin %5 lik oran nereye gitti o zamanHeh bak bir akpli olarak söylüyorsun bunu.
Hani emanet oylar kimden gitmiş ve bu seçimde geri gelmiş, arkadaşlarında görür umarım bunu.
değilmiki o zaman sanada diyelim beybi
aferdesin pikaçu
Düştü bibim. Ben en cok bunu takip ediyorum. Ve hdp dusecek mi dusmeyecek mi diye bakiyorum323 dü düştümü bakmıyoruz onlara canım tv8de seçim programı vermiyor şükür onu izliyoruz
mhpnin %5 lik oran nereye gitti o zaman
sen kavga cikarmak istiyorsunda ben buna musade etmiycemmm..cunku bugun iktidarda olanlar ATATURK u hicbir sekilde saygi duymuyorlar..herkesce bilinen birsey..ben sana chp liyimm demedim..kendince uydurmaa simdide git basimdan..Yahu bir tarafta akp diğer tarafta Atatürk mü var Allah aşkına saçma sapan yorumlar yapmayın! CHP nin hali ortada sen Atatürk ile CHP yi hala bir tutuyorsan ne diyim...
Pek benzemiyorum ama
Ayrıca beni seçmediler canım ya
Ama yinede pika pika
Mhpden de gitmiştir muhakkak. Ama akpden de gittiğini inkar edemezsin değil mi?
Daha kimleri anmiyoruz ki.....Aziz nesini saygı ve sevgiyle anıyoruz son zamanlarda...
Tiryandafila;Akp ye oy vermeyenler nasil dinsiz degilse, verenlerde ayni sekilde Ataturk dusmani degil.
Hep ayni hikayeleri okumak sıktı.
Herkes oyunu iradesiyle kullandi, kim hangi partiye verdiyse verdi, bizden baska bir partiye veren cahilde bir akilli biz degiliz.
Bizden farkli dusunen dinsiz, Ataturk dusmani, cahil, koyun vs. olmamali.
Saygi, saygi, saygi.
Aziz nesini saygı ve sevgiyle anıyoruz son zamanlarda...
A
Aman yorumunuza dikkat edin sonra ne saygısızlığınız kalır ne de ana avrat küfretmediğiniz..
ossun sevimlilik olur neye benziyosun onu diyelim
cıks işte öyle değil saadet ve hakpar oyları haklarını yemeyelim
Ne yanlismis yillardir anlamadilar
Hdp nin son durumu ne?
bu partilerin başındakiler değişmedikçe ulke daha dibe çokecek. Chp ve mhp nin çok daha guçlu liderlere ihtiyacı var. Bu oranda oy almaları dahi mucize.Hiç umurumda değil biliyor musun....
Ben bu ülkeden de bu milletten de vazgeçtim artık. Uğruna savaşacak bişey yok artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?