Türkiye sandık başında oy verme işlemi başladı

aynen öyle oldu.maalesef.....yılların partısı ne hale geldi.....

Yahu bir tarafta akp diğer tarafta Atatürk mü var Allah aşkına saçma sapan yorumlar yapmayın! CHP nin hali ortada sen Atatürk ile CHP yi hala bir tutuyorsan ne diyim...
sen kavga cikarmak istiyorsunda ben buna musade etmiycemmm..cunku bugun iktidarda olanlar ATATURK u hicbir sekilde saygi duymuyorlar..herkesce bilinen birsey..ben sana chp liyimm demedim..kendince uydurmaa simdide git basimdan..

Son düzenleme:
7 Haziran'da da Akp paralel bilmem ne diyerek açıklama yapıyordu oyların düşüşüyle alakalı.
Ne oldu da şimdi bu seçimde sizin gibi halktan biri bu seçime de ben güvenmiyorum deyince sorun oldu?

Tiryandafila;

Ben kendi adıma kimseye Atatürk düşmanı demem kendi ifade etmedikten sonra. Ve evet burada Atatürk düşmanı olduğunu açıkça söyleyenler var. Hatta ve hatta dalga gecen bile bulabilirsin. Yani onlara Akpye oy verdiler diye Ataturk dusmanisin demedim. Bizzat kendi soylemistir

Ama burada bizleri akpye oy vermedigimiz icin dinsizlikle suclayan , yaptigimiz ibadetlere laf eden, basortumuz icin rahibeler de takiyor diyerek hakaret eden iktidar yanlisi uyeler var.

Sonra biz bunlari soyleyince "yarasi olan mi gocunuyor "oluyoruz. Iste buna tahammül edemiyorum

Şu parti dinci, şu parti Atatürkçü demiyorum hepimiz aynıı ülkede yaşıyoruz, şuankii seçim sonuçlarıyla ilerde ne olucaksa iyi ya da kötü hep birlikte yaşıyacağız. Sadece bu babanın evladı olmaktan gurur duyuyorum, her zaman duyacağım, ailem tarafından onun ilkeleriyle büyütüldüm, ilerde kendi küçüklerime de aynıı ilkeleri benimseteceğim. Ve bazen görüyorum kii şuan özgürce yaşamamızı, bugün seçim yapma imkanını bize veren Atamıza kötüleyici sözler söyleniyor. Bunlara çok üzülüyorum. Çünkü sonuç ne olursa olsun Türkiye için Atatürk en özeldir ve her zaman da öyle kalmalıdır

Hiç umurumda değil biliyor musun....
Ben bu ülkeden de bu milletten de vazgeçtim artık. Uğruna savaşacak bişey yok artık.
bu partilerin başındakiler değişmedikçe ulke daha dibe çokecek. Chp ve mhp nin çok daha guçlu liderlere ihtiyacı var. Bu oranda oy almaları dahi mucize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…