Akp ye oy vermeyenler nasil dinsiz degilse, verenlerde ayni sekilde Ataturk dusmani degil.
Hep ayni hikayeleri okumak sıktı.
Herkes oyunu iradesiyle kullandi, kim hangi partiye verdiyse verdi, bizden baska bir partiye veren cahilde bir akilli biz degiliz.
Bizden farkli dusunen dinsiz, Ataturk dusmani, cahil, koyun vs. olmamali.
Saygi, saygi, saygi.
aynen ya gücüm kalmadı artık pılımı pırtımı toplayıp gitmek istiyorum......
benim bir kizimve karnimda bir bebiism var mapisa atmaya kiyaamazsin dimiEvetttt, an itibariyle Kazen'le konuştum, polemikten banlanma olmayacak burada.
Ammaaa hakaret, küfür hapı yutma sebebi.
Birbirinize hakaretlerde mapus damları taştan, sen çıkardın beni beni baştan Türküsü eşliğinde uğurlayacağız sizleri.
Yarın sabahtan itibaren dillere sahip çıkalım
Iyice okuyun, sonra müdür ben bilmiyordum, duymadım, görmedim demek yok.Evetttt, an itibariyle Kazen'le konuştum, polemikten banlanma olmayacak burada.
Ammaaa hakaret, küfür hapı yutma sebebi.
Birbirinize hakaretlerde mapus damları taştan, sen çıkardın beni beni baştan Türküsü eşliğinde uğurlayacağız sizleri.
Yarın sabahtan itibaren dillere sahip çıkalım
Milletin zekasiyla dalga gecip yarisi icin cahil muamelesi yapanlar ne ilginc bir celiskidr ki onlardan oy beklerler.alamayinca da boyle kucumserler
İşte bu yuzden samimi degilsnz bu yuzden yillardr secilemiyorsunuz.cunku siz halktan degilsnz
Milletin zekasiyla dalga gecip yarisi icin cahil muamelesi yapanlar ne ilginc bir celiskidr ki onlardan oy beklerler.alamayinca da boyle kucumserler
İşte bu yuzden samimi degilsnz bu yuzden yillardr secilemiyorsunuz.cunku siz halktan degilsnz
Ben de istemiyorum canim ama baskanlik sisteminden daha vahim gelmiyor bana. Daha doğrusu bilemiyorum ne düşüneceğimi hic bilemiyorumSağol canım senide inş. sen neden banlandın
Evet kuzum bende onu merak ediyorum ama ben hdpnin geçmesini istemiyorum geçmese başımıza ne gelicek onuda bilmiyorum ama
Buralardada oralarin özlemiyle yasamak varUzun zamandır gitme planlarım var zaten. Biraz daha hızlandırmak, başvuruları falan yapmaya başlamak lazım. Burda anca bitkisel hayatta yaşıyoruz çünkü.
i
temsili ak parti seçmeni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?