Türkiye sandık başında oy verme işlemi başladı

Bu ulkede dinsiz kalma, Kuranlarin toplatilmasi, camilerin kapatilmasi, ezanlarin susturulmasi gibi bir tehlike yok, hic bir AKP karsiti partinin ne soyleminde, ne de gundeminde.. AKP karsiti olanlari dinsizlikle suclamak, AKPnin gelisi ile dinin kurtuldugunu savunmak AKP secmeninin isi, toplumda yaratmaya calistigi algi operasyonunun bir parcasi. Ataturk ve Cumhuriyete olan saldiri ise gercek.. Hem AKPnin basindakilerin soyleminde, icraatlerinde, milli bayramlarda hastalik bahanelerinde, "ayyas" kelimesinde, heryerde.. O yuzden ikisi ayni sey degil. AKPye oy veren herkes bunlari gorerek, bilerek oy veriyor. Burada da bir cogu Ataturk dusmanligini saklamiyor bile.. Oyle iken ben de AKPye oy verenlerin Ataturk ve Cumhuriyete bagliligindan suphe duyarim, hatta inanmam, hakli sebeplerim var cunki..

benim bir kizimve karnimda bir bebiism var mapisa atmaya kiyaamazsin dimi
bazilari dinden imandan cikariyorlar beni zor tutuyorumm kendimi

Iyice okuyun, sonra müdür ben bilmiyordum, duymadım, görmedim demek yok.
Duyurduk mu? Duyurduk, bu gece cımbızı biler yarına hazır ederim.

Milletin zekasiyla dalga gecip yarisi icin cahil muamelesi yapanlar ne ilginc bir celiskidr ki onlardan oy beklerler.alamayinca da boyle kucumserler
İşte bu yuzden samimi degilsnz bu yuzden yillardr secilemiyorsunuz.cunku siz halktan degilsnz

Onlara oy verenlerin sorunu zeka degil vicdan eksikligi bence ;-)

Milletin zekasiyla dalga gecip yarisi icin cahil muamelesi yapanlar ne ilginc bir celiskidr ki onlardan oy beklerler.alamayinca da boyle kucumserler
İşte bu yuzden samimi degilsnz bu yuzden yillardr secilemiyorsunuz.cunku siz halktan degilsnz

Yok cicşm cahillerden oy beklemiyoruz. Biraz akıllanmışlardır diye umut ediyoruz her seferinde.

Sağol canım senide inş. sen neden banlandın

Evet kuzum bende onu merak ediyorum ama ben hdpnin geçmesini istemiyorum geçmese başımıza ne gelicek onuda bilmiyorum ama
Ben de istemiyorum canim ama baskanlik sisteminden daha vahim gelmiyor bana. Daha doğrusu bilemiyorum ne düşüneceğimi hic bilemiyorum

Yarından itibaren yasaklar geliyor değil mi?
Yani bugün yazdıklarımız değerlendirilmeyecek dimi?
Şu an serbest mesela.
Neyse yinede söylediklerimden pişman değilim
Yine olsa yine söylerdim. Doğruları söylemek güzel, gerekirse mapusta yatarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…