Türkiye sandık başında oy verme işlemi başladı

öyle veya böyle. hoşunuza gitse de gitmese de akp tek başına iktidar.
chp muhalefet. doğu illeri hdp yi meclise soktu.
sonuçta chp nin iktidar olamayacağı gün gibi açıkken sanki engellenmiş gibi konuşup aynı ülkede yaşadığınız insanları hor görmekle, bu ülkenin SEÇİLMİŞ yöneticilerine hakaret etmekle hiçbir şey kazanamazsınız.
hedefiniz hayalleriniz varsa önünüz açık. girin siyasete, konuşun anlatın. gerçi siz fildişi kulelerinizde halka kusarken konuşmayı unutanlardansınız ama yine de deneyin şansınızı.
belki halkın dilinden anlayacak kıvama gelirsiniz de o zaman gerçekleri görüp gerekeni yaparsınız demokrasi ve hoşgörü adına.
aziz nesin ne demiş: ben ateistim. eğer bir gün tanrı ya inandığımı duyarsanız inanmayın. bunamışımdır.

neden mi bunu örnek verdim?
canım öyle istedi.
ama asıl mesajım burada:

Herkesin fikri , uslubu, saygisi kendini ilgilendiriyor egem, her turlu dusunceye sahip insan var.
Ben Akp ye oy verdim diye Ataturku sevmemek durumunda degilim, seviyorum da. Alaka yok yani.
Chp liler de soyluyor yanlis seyler, Kurana bile laf eden, sirf Akp ye oy veriyor diye gerizekali diyen insanlar var, kimsenin benim zekama ve dini tercihlerimle dalga gecmeye hakki yok.
Butun Chp liler boyle konusuyor , bunlar dinsiz, cahil, salak desem hos olur mu, bireyler kendilerinden sorumlular.

Ne mutlu türküm diyene.....

Bazılarının tuttuğu parti tek başına iktidar oldu diye

kendini bu sitenin de hakimi sanmış atın şunları diye emirler yağdırıyor sen kimsin

siz kimsiniz de sizin lafınızla millet siteden atılsın

buna kimsenin haddi yetmez...

Henüz değil, yani en azından üyelerin birbirine sevgi dolu sözleri hala banlanma sebebi değil siyasette, baksana nasılda Aşkla yaklaşıyorlar birbirilerine, sevgi pıtırcıkları

Mune sabahtan itibaren başlayalım mı ?

cok acele ediyorsunuzz ne guzel isinmistik bu havalarda

Evetttt, an itibariyle Kazen'le konuştum, polemikten banlanma olmayacak burada.
Ammaaa hakaret, küfür hapı yutma sebebi.
Birbirinize hakaretlerde mapus damları taştan, sen çıkardın beni beni baştan Türküsü eşliğinde uğurlayacağız sizleri.
Yarın sabahtan itibaren dillere sahip çıkalım

ben de senin için yazmadım,açıklayanlar için yazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…