Banlanma Geri geldi mi ??
Herkesin fikri , uslubu, saygisi kendini ilgilendiriyor egem, her turlu dusunceye sahip insan var.akepeye oy verdikleri için Atatürk düşmanları demiyorum.bizzat açıkladıkları için yazdım.ayrıca alenen akepe ye oy vermeyenlerin ibadetine ve başörtüsüne laf edildi.gelip okuyup okuyup gidiyorlar söyleyenler.
Ne mutlu türküm diyene.....
Şu parti dinci, şu parti Atatürkçü demiyorum hepimiz aynıı ülkede yaşıyoruz, şuankii seçim sonuçlarıyla ilerde ne olucaksa iyi ya da kötü hep birlikte yaşıyacağız. Sadece bu babanın evladı olmaktan gurur duyuyorum, her zaman duyacağım, ailem tarafından onun ilkeleriyle büyütüldüm, ilerde kendi küçüklerime de aynıı ilkeleri benimseteceğim. Ve bazen görüyorum kii şuan özgürce yaşamamızı, bugün seçim yapma imkanını bize veren Atamıza kötüleyici sözler söyleniyor. Bunlara çok üzülüyorum. Çünkü sonuç ne olursa olsun Türkiye için Atatürk en özeldir ve her zaman da öyle kalmalıdır
Henüz değil, yani en azından üyelerin birbirine sevgi dolu sözleri hala banlanma sebebi değil siyasette, baksana nasılda Aşkla yaklaşıyorlar birbirilerine, sevgi pıtırcıklarıBanlanma Geri geldi mi ??
Bazılarının tuttuğu parti tek başına iktidar oldu diye
kendini bu sitenin de hakimi sanmış atın şunları diye emirler yağdırıyor sen kimsin
siz kimsiniz de sizin lafınızla millet siteden atılsın
Ben bisi yapmadim ohhaz sonra başlayacak ...
Tövbe Estağfurullah hemen miaz sonra başlayacak ...
Henüz değil, yani en azından üyelerin birbirine sevgi dolu sözleri hala banlanma sebebi değil siyasette, baksana nasılda Aşkla yaklaşıyorlar birbirilerine, sevgi pıtırcıkları
Sağol canım senide inş. sen neden banlandınALLAH cc gülmekten ayırmasın bibibella
Evet kuzum bende onu merak ediyorum ama ben hdpnin geçmesini istemiyorum geçmese başımıza ne gelicek onuda bilmiyorum amaDüştü bibim. Ben en cok bunu takip ediyorum. Ve hdp dusecek mi dusmeyecek mi diye bakiyorum
Tamam, bu gece hepsi sevgi sözcüklerini söylesin, yarın bal kabağına dönerlerMune sabahtan itibaren başlayalım mı ?
Askla konusan dillerini yerim onlarin ..Henüz değil, yani en azından üyelerin birbirine sevgi dolu sözleri hala banlanma sebebi değil siyasette, baksana nasılda Aşkla yaklaşıyorlar birbirilerine, sevgi pıtırcıkları
Mune sabahtan itibaren başlayalım mı ?
aynen ya gücüm kalmadı artık pılımı pırtımı toplayıp gitmek istiyorum......Hiç umurumda değil biliyor musun....
Ben bu ülkeden de bu milletten de vazgeçtim.. Uğruna savaşacak bişey yok artık.
ben de senin için yazmadım,açıklayanlar için yazdım.Herkesin fikri , uslubu, saygisi kendini ilgilendiriyor egem, her turlu dusunceye sahip insan var.
Ben Akp ye oy verdim diye Ataturku sevmemek durumunda degilim, seviyorum da. Alaka yok yani.
Chp liler de soyluyor yanlis seyler, Kurana bile laf eden, sirf Akp ye oy veriyor diye gerizekali diyen insanlar var, kimsenin benim zekama ve dini tercihlerimle dalga gecmeye hakki yok.
Butun Chp liler boyle konusuyor , bunlar dinsiz, cahil, salak desem hos olur mu, bireyler kendilerinden sorumlular.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?