Türkiye sandık başında oy verme işlemi başladı

Mune 12 ye 2 dk var...kelime oyunu yok dimi
Ona göre balkabağına dönüşücem

Heh bak bir akpli olarak söylüyorsun bunu.
Hani emanet oylar kimden gitmiş ve bu seçimde geri gelmiş, arkadaşlarında görür umarım bunu.
Canm ben chp adayinin hdp es baskaniyla konusmasindan cikardigim emanet oy ki bunu bolge bolge oylarin chpden hdp ye gecis yaptigini belgeleriyle gordm bir programda Neyse ben kafa karisikligi yasayan secmenin eski partilerin yine birsey beceremeyisini gorup partisine geri donmesi olarak dusunuyrm.Ki mhp secmenininde verdigi bir cezada diyebiliriz 2011 secimlerindeki secim sonuclariyla karsilastirilirsa oylarin ne oldugunu tam olarak anlamis olacagiz ki hatirladigim kadar ak parti %49
Mhp%13 chp%26 yaniii

in vino veritas sanırım sen demiştin girilemiyor kilitlenmiş diye yanlış hatırlamıyorsam.
Böyle bir duyum var birçok yerde gördüm ama emin olamadım tabi.

29 seçmenli köyde 45 oy bile çıktı. Yakından takip ediyorum da hepsini paylaşmıyorum burda.

o zaman ilkönce ülkemizi yönetenler gitmeli
ne de olsa beğenmedikleri ve hakaret ettikleri atatürkün öncülüğinde kuruldu bu memleket,bu cumhuriyet
onun sayesinde siz seçtiniz onlar seçildi
kimsenin haddi değil birilerini memleketten kovmak veya bu konuda fikir beyan etmek

Bir seçim programı izliyorum bu gece ilk defa. Ak partiyi savunan kişi konuştu herkes dinledi güzelce başka birisi konuşurken bu herkesin saygıyla dinlediği zatı muhterem hemen atladı. Terörist yakıştırması yaptı susmadı tartışma beş dakika kiltlendi. Sunucu şimdi kibirden bahsediyordunuz ama lütfen vs dedi. Konu dağıldı. Adamlar izin de vermiyo konuşsunlar. Komedi programı gibi. Biraz da buraya benzettim de:)

Küfür dediğim argo konuşmalar. Nereden bulayım koskocaman sitede
Ha şöyle adam gibi konuş...
Argo derken de uçuk kaçık argolarım yoktur...ne burda ne reelde...en sevmediğim şey bi bayanın küfürlü konuşması...en fazla len lun demişimdir....
Allah düşmanın bile dürüstünü versin !!!

Çok iyifikir ya hepimiz akp li olsakya. O zaman bu kadar coşmazlar. Fiyüü en buyuk akp falan diyelim arada gazlarını alırız

Apranaxx yapma Allah aşkına gözlerimle görüyordum neler yazdiğini. Velevki bu akşam iktidar olmasaydınız gene açacaktın ağzini."adam gibi konuş" demenle zaten kendini çok güzel ifşa ediyorsun.

ders vermedim meryem. bunu yapan bir tek benim demedim. sen yapmadın, sonra da kendi yapmadığın bir şey üzerinden karşı tarafa laf soktun dedim.
konumuz nedir?
beğenmiyorsanız gidin dedi A grubuna mensup X kişisi B grubuna mensup olan ben ne dedim? kimi nereye gönderiyorsunuz, hayırdır? sizi Arabistan'a gönderirlerken iyi miydi?
A grubuna mensup olan sen ne dedin? bizi kovarlarken sesiniz çıkmıyordu. ben ne dedim? ben o zaman da müdahale ettim. sen neden benim adıma konuşuyorsun?
sen ne dedin? söylediklerin üzerinden konuşuyorum. sonra ne dedin? sen dedin demedim. mesele sen de değilsin, burada yazdılar.
ben de sana ne dedim? o zaman onlar yazıldığında gösterecektin tepkini, ben kimi kovuyorsunuz dediğimde değil.
şimdi ne diyorsun?
sanki ben bir fikir ileri sürmüşüm de inkar ediyormuşum gibi davranıyorsun.
mesele senin söylediklerin olunca dayanak da pek sağlam olmuyor haliyle.
hadi canım sen zaferini sür şimdi. bunları konuşmak için vaktimiz bol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…