ölünce istifa edeceğini açıkladı..twitterda gördüm bende emin olamadım inanamadım
Canm ben chp adayinin hdp es baskaniyla konusmasindan cikardigim emanet oy ki bunu bolge bolge oylarin chpden hdp ye gecis yaptigini belgeleriyle gordm bir programda Neyse ben kafa karisikligi yasayan secmenin eski partilerin yine birsey beceremeyisini gorup partisine geri donmesi olarak dusunuyrm.Ki mhp secmenininde verdigi bir cezada diyebiliriz 2011 secimlerindeki secim sonuclariyla karsilastirilirsa oylarin ne oldugunu tam olarak anlamis olacagiz ki hatirladigim kadar ak parti %49Heh bak bir akpli olarak söylüyorsun bunu.
Hani emanet oylar kimden gitmiş ve bu seçimde geri gelmiş, arkadaşlarında görür umarım bunu.
Benim. Yakışmış mı?Gene olarak arada fark görmüyorum
Sadece giruslerim nedeniyle bir yön agir basıyor
Bu arada fotodaki sen misin
in vino veritas sanırım sen demiştin girilemiyor kilitlenmiş diye yanlış hatırlamıyorsam.
Böyle bir duyum var birçok yerde gördüm ama emin olamadım tabi.
akp Türk halkının oylarıyla 13 senedir iktidar, seçmenlere edilmeyen hakaret kalmadı. Bir de ağlayıp bu ülkede yaşanmaz diyenleri sözlerinin arkasında durmaya davet ediyorum.
bu ülkenin halkını, yöneticisini, sistemini beğenmeyebilirsiniz, sevmeyebilirsiniz, lanet edebilirsiniz çünkü herkes fikrinde özgürdür. Ben de böyle düşünenleri sevmiyorum ve bu ülkeyi terk etmelerini temenni ediyorum. Bu da benim özgür düşüncem.
Yaşasın demokrasi.
Küfür müSen bari saçma sapan deme. Senin nasıl saçmaladığını hepimiz
Biliyoruz. Sıkışınca küfüre başvurduğunuda!
Benim. Yakışmış mı?
Küfür dediğim argo konuşmalar. Nereden bulayım koskocaman sitedeKüfür mü
İnsansan 1 tane küfürümü bul göster!!!
Bu komikti uludugu icin ocak disi kalan kurtttan sonra bu da ampul disi kalir artik
Ha şöyle adam gibi konuş...Küfür dediğim argo konuşmalar. Nereden bulayım koskocaman sitede
Bundan sonra böyle.Artık ben de AKP'nin zaferini Rabia simgesiyle kutlayan bir üstün zekalıyım.
Bir sonrakinde ben de AKP'ye verip ülkedeki kaçıp ülkeyi dışarıdan izleyeceğim.Ya hem en azından bir kere de verdiğim kişi kazanmış olur, değmez mi? Mala bağladım bu akşam ya hala kendime gelemiyorum.
Apranaxx yapma Allah aşkına gözlerimle görüyordum neler yazdiğini. Velevki bu akşam iktidar olmasaydınız gene açacaktın ağzini."adam gibi konuş" demenle zaten kendini çok güzel ifşa ediyorsun.Ha şöyle adam gibi konuş...
Argo derken de uçuk kaçık argolarım yoktur...ne burda ne reelde...en sevmediğim şey bi bayanın küfürlü konuşması...en fazla len lun demişimdir....
Allah düşmanın bile dürüstünü versin !!!
ders vermedim meryem. bunu yapan bir tek benim demedim. sen yapmadın, sonra da kendi yapmadığın bir şey üzerinden karşı tarafa laf soktun dedim.Bana ders mi verdin simdi de
Hayal dünyan bir harika
Neyse neden cesaret gisteremeyim anlamadim bunu yapan birtek sen misin ki bu tepki genel bir tepki ve ben de genele hitap ettim icinde sen de vardin hayir ne gibi bir cekincem olabilir sabahtan beri tartisiyoruz zaten şurda
Ben bir dusinceyi ileri atip sonra onu inkar etmisim gibi konusup bunu birseye dayandiramaman herseyi ortaya koyuyor aslında
Hayir yani en son soyleyen baskasi da olabilirdi
Çok iyifikir ya hepimiz akp li olsakya. O zaman bu kadar coşmazlar. Fiyüü en buyuk akp falan diyelim arada gazlarını alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?