Türkiye sandık başında oy verme işlemi başladı

aynen öyle. kendimi yormama gerek yok. standart olarak dilediğiniz gibi anlama özelliğine haizsiniz.
o yüzden eğlenmemize bakalım.
2023 e kadar iktidardayız inşallah.
Sen kendini nasil anlatirsan biz oyle anliyoruz grill. Kendi problemlerini bize yükleme rica ederim.

Orasini da Allah bilir.

hep merak ediyorum bu bu ibadet özgürlüğünden bahsedenleri eskiden aynı ülkedemi yaşıyorduk yada haşa müslümanlığı ak parti ile mi kabul ettik
daha öncede yazdım yine yazıcam ben %90 nının kapalı hatta farklı cemaatlerinden olduğu oğullarına kız arayan annelerin kapalı ya da kapanmayı kabul eden kız aradığı bir yerde doğdum büyudüm.
kimse kimseye niye açıksın niye kapalısın demedi.onlar toplanıp zikir çekerken istediği ibadeti yaparken kimse hopp hemşerim demedi onlarda bize aynı şekilde
açık devlet memuru varken kapalı da vardı
turban ve ibadet siyasete girdiğinde erbakan seçilmeye çalışıyordu çok balık hafızalı bir toplumuz bize dokunmayan yılan bin yaşasın, şunun farkında değiller ki önceliğini ve işini bitiren iktidar partisi tarafından geri püskürtülüyor çok acımsızca

Evet yasamiyorlar. Ve senin bildigini sandigin gibi calmiyorlar. Herseyin dogrusunu burda degilse de ahirette gorecekseniz. O zaman iste cok gec olacak. Yazik siz gibilere. Islah etsin Allah sizleri.
Öncelikle ben ve tabirine göre benim gibilere Allah sizi ıslah etsin deme hakkına sahip değilsin üslubuna diikat et lütfen !! Ahiret de ne görüp görmeyeceğimizi Allah bilir alim misin sen ?! Konuşmaktan yoruldum artık 17 Aralık operasyonlarını hatırlatmaktan, altın kaplamalı saraydan ve gemiciklerden bahsetmekten de .

Yok, ben ülkeden büyük de konuşuyorum gitmem.
Ülkemi çok seviyorum.
Ne olursa olsun burada yaşayacağım.
Kimsenin beni kovma lüksü de yok.
Kimsenin kimseyi kovma lüksü olmadığı gibi.
**
Bu akşamlık hayyalden bu kadar.
Iyi geceler kk.

ilk cezamı bunun için yiyeceksem can kurban

OTE="rabia01, post: 43327620, member: 121538"]AKPliyim diye almanyada yasamam bile problem oldu,chpli olsam kimse birsey demezdi
önemlide degil zaten
kahvemi icip secimin tadini cikartacagim, simdilik hoscakalin [/QUOTE]
Ama ciddi anlamda cevabından emin olmadığım bir soru sormuştum size. Cevap vermeden de gittiniz. Hayır art niyet de yoktu.

Bu ceza puanlarının silinmesi mümkün mü abla daha önce bir iki defa silinmişti de

şuan benim çok birikti bir haftayı buluyor birde bir gün iki gün arayla banlanınca

2-3 hafta yok oluyorum
Kusuruma bakma ablacım, şimdi gördüm yazını.
Artık silme işlemi olmaz çünkü, eskiden ceza puanlarınızın aktiflik süresi en az 1 yıldı, bu yeni yazılıma geçtikten sonra süreleri 3-6 ay gibi sürelere düşürme imkanı sundu yeni yazılım.
Atıyorum polemikten ceza aldın, o cezan 3 ay sonra pasif oluyor, yani bir nevi siliniyor, sistem apasif olan cezanı hesaplamıyor, bu sebeple silme işlemi yapmazlar bundan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…