Avatarında sanatçı ne anlatmak istemiş jokercimHaklısın, her senaryoda birileri kovuluyor.
Sen kendini nasil anlatirsan biz oyle anliyoruz grill. Kendi problemlerini bize yükleme rica ederim.aynen öyle. kendimi yormama gerek yok. standart olarak dilediğiniz gibi anlama özelliğine haizsiniz.
o yüzden eğlenmemize bakalım.
2023 e kadar iktidardayız inşallah.
Bu ulkede dinsiz kalma, Kuranlarin toplatilmasi, camilerin kapatilmasi, ezanlarin susturulmasi gibi bir tehlike yok, hic bir AKP karsiti partinin ne soyleminde, ne de gundeminde.. AKP karsiti olanlari dinsizlikle suclamak, AKPnin gelisi ile dinin kurtuldugunu savunmak AKP secmeninin isi, toplumda yaratmaya calistigi algi operasyonunun bir parcasi. Ataturk ve Cumhuriyete olan saldiri ise gercek.. Hem AKPnin basindakilerin soyleminde, icraatlerinde, milli bayramlarda hastalik bahanelerinde, "ayyas" kelimesinde, heryerde.. O yuzden ikisi ayni sey degil. AKPye oy veren herkes bunlari gorerek, bilerek oy veriyor. Burada da bir cogu Ataturk dusmanligini saklamiyor bile.. Oyle iken ben de AKPye oy verenlerin Ataturk ve Cumhuriyete bagliligindan suphe duyarim, hatta inanmam, hakli sebeplerim var cunki..
Öncelikle ben ve tabirine göre benim gibilere Allah sizi ıslah etsin deme hakkına sahip değilsin üslubuna diikat et lütfen !! Ahiret de ne görüp görmeyeceğimizi Allah bilir alim misin sen ?! Konuşmaktan yoruldum artık 17 Aralık operasyonlarını hatırlatmaktan, altın kaplamalı saraydan ve gemiciklerden bahsetmekten de .Evet yasamiyorlar. Ve senin bildigini sandigin gibi calmiyorlar. Herseyin dogrusunu burda degilse de ahirette gorecekseniz. O zaman iste cok gec olacak. Yazik siz gibilere. Islah etsin Allah sizleri.
Yok, ben ülkeden büyük de konuşuyorum gitmem.Evet yanlış anlamisim soruyu,güzel de laf sokmussunuz bende tebrik ederim.kimse kimseyi ülkesinden kovamaz bu kimsenin haddi değil. Ama düz mantıkla bakarsam bu sorunun başka cevabı yok bence,ülkeyi terk etmeyi dusunmuyorsunuz sanırım bu sebepten.
Oyle bir ulke ki hep ayni tip.
Yok yok düşünemedim ben onu. Korktum.
Sanatçı benim, sanatım yoruma açık bibim.Avatarında sanatçı ne anlatmak istemiş jokercim
Hmm.Bahçelinin istifa soylentisi 1. Ağızlardan yalanlandı malesef.
İşte o azim bir süreçtir o saydığım şeyler olmazsa sizin dediğniz gibi ha deyince olmaz dedim ya bendehayatta ne kolay ki. isteyen başarır.
Yarından itibaren yasaklar geliyor değil mi?
Yani bugün yazdıklarımız değerlendirilmeyecek dimi?
Şu an serbest mesela.
Neyse yinede söylediklerimden pişman değilim
Yine olsa yine söylerdim. Doğruları söylemek güzel, gerekirse mapusta yatarız
:)yok o da hayırlandı
yok valla o ben deelim
seni başkan yaptırmayacaz muneee
Tahmim ettim sen olduğunu bakıyorum akp kazandı diye avatar değiştiSanatçı benim, sanatım yoruma açık bibim.
Kusuruma bakma ablacım, şimdi gördüm yazını.Bu ceza puanlarının silinmesi mümkün mü abla daha önce bir iki defa silinmişti de
şuan benim çok birikti bir haftayı buluyor birde bir gün iki gün arayla banlanınca
2-3 hafta yok oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?