ben seni karalamıyorum, benim söylediklerimin altı da her zaman dolu olur ayrıca. senin söylediğini çürütmeye ihtiyacım yok, sen içinde olmadığın bir konuşmaya dalıp, bana, üstelik alıntılama cesareti bile gösteremeden, bana laf soktun, ben sana benim yaptığımı göster deyince de öyleydi de böyleydi diyorsun.Hep ayni taktik
Sozlerinin ici dolmayinca cumlelerin havada kalinca soylediklerimi curutecek cumleler kurmak yerine mesnetsiz bir şekilde bir beni karaliyorsun
Oysa basit bir tepki verdim
Akpliler kovulunca sustunuz ama sizin gibi düşünenlere benzeri yapilica topa tuttunuz
Bunu anlamakta neden güçlük cekiyorsun
Soylenedin dedigim kisim ise bizzat senin kovman
Yani bunu iddia etmedim
bana benim yaptıklarımla gel. berikini öbürkünü bırak. ben alkışladım mı, yok. o zaman ortaya atılıp cengaverlik yapmayacaksın.Esit davranmak zorunda olmayan esitim diye gezmesin ortalikta
Ayrica zorundasiniz demedim zaten
Oyle olmadiginizi belirttim
Cok sukur o konularda benim icim rahat
Gormedim dediğin olay da defalarca alintilandi saksaklanmak icin kaldi ki swn gormedin peki kimse mi gormedi gorenler neyapti kinadi mi alkisladi mi yani konu sadece sen degilsin ki
Simdi söyle kim kiviriyor kim kimi anlamiyor
Gene olarak arada fark görmüyorumHaklısın, her senaryoda birileri kovuluyor.
versın valla sonra bende bahcelı gıbı oraya yapısır bırakmam
23 nisanda bi gün mune yerini sana versin
Bi kaç level üstünü gormuslugum var.
amcadaki akp sevdası bir başka
Tahmim ettim sen olduğunu bakıyorum akp kazandı diye avatar değiştiiş mi teklif ettiler
Bu arada imzamıKazen bey silmiş özgürlüğe müdahale var hanımlarr oysaki çok beğeniliyordu ben tabletten girdiğim için çok büyük gelmiyordu bana geçen bil.dan bi girdim gerçekten çok büyükmüş şaşırmıştım küçültürüz bizde
Bana ders mi verdin simdi deben seni karalamıyorum, benim söylediklerimin altı da her zaman dolu olur ayrıca. senin söylediğini çürütmeye ihtiyacım yok, sen içinde olmadığın bir konuşmaya dalıp, bana, üstelik alıntılama cesareti bile gösteremeden, bana laf soktun, ben sana benim yaptığımı göster deyince de öyleydi de böyleydi diyorsun.
bu da sana bir anı olsun.
bir daha laf sokarken de ortaya konuşurken de dikkatli olursun.
bana benim yaptıklarımla gel. berikini öbürkünü bırak. ben alkışladım mı, yok. o zaman ortaya atılıp cengaverlik yapmayacaksın.
grill'e o lafı ben söyledim. sen bana ithafen yazdın, şimdi de hadi sen söylemedin niye kimse söylemedi diyorsun. onu ben grill'e kimi kovuyorsunuz demeden önce, sen çıkıp diyeceksin, kimi kovuyorsunuz diye.
yok o zaman diyemiyorsan, bana da hesap sormayacaksın.
çünkü konu sadece benim, çünkü sen o cümleyi benim söylediğim bir şey üzerine kurdun.
ben haksızlık gördüğümde çıkar konuşurum meryem, sen eşit davrandığımı düşün ya da düşünme diye değil.
Bahçelinin istifa mektubu iddiaları ortada dolanıyor.
Bibime rabia işareti nasıl yaptırıcam ki patileriyle yapamazbundan sonra akpciyiz
Bundan sonra böyle.Tahmim ettim sen olduğunu bakıyorum akp kazandı diye avatar değiştiiş mi teklif ettiler
twitterda gördüm bende emin olamadım inanamadımyok canım fox da öyle bişey yok dendi demin
iktidara gelen partilerin yaşam tarzimiza müdahale edip etmeyeceği endişesini yaşamadığımiz bir ülkede yaşamak dileğiyle....Yok, ben ülkeden büyük de konuşuyorum gitmem.
Ülkemi çok seviyorum.
Ne olursa olsun burada yaşayacağım.
Kimsenin beni kovma lüksü de yok.
Kimsenin kimseyi kovma lüksü olmadığı gibi.
**
Bu akşamlık hayyalden bu kadar.
Iyi geceler kk.
Sen bari saçma sapan deme. Senin nasıl saçmaladığını hepimizOoooffff eve geldim saçma sapan bissürü mesaj bildirim...
Eğlendik mi ?
Eveeeeetttt
İktidar mıyız?
Eveeeettttt
Bu iftiralara hazır mıydık?
Eveeeeetttt
O zaman napıyoruz ?
Tadını çıkarıyoruz
fox u izliyorum. Çok net reddedildi o iddiaBahçelinin istifa mektubu iddiaları ortada dolanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?