Türkiye sandık başında oy verme işlemi başladı

ben seni karalamıyorum, benim söylediklerimin altı da her zaman dolu olur ayrıca. senin söylediğini çürütmeye ihtiyacım yok, sen içinde olmadığın bir konuşmaya dalıp, bana, üstelik alıntılama cesareti bile gösteremeden, bana laf soktun, ben sana benim yaptığımı göster deyince de öyleydi de böyleydi diyorsun.
bu da sana bir anı olsun.
bir daha laf sokarken de ortaya konuşurken de dikkatli olursun.

bana benim yaptıklarımla gel. berikini öbürkünü bırak. ben alkışladım mı, yok. o zaman ortaya atılıp cengaverlik yapmayacaksın.
grill'e o lafı ben söyledim. sen bana ithafen yazdın, şimdi de hadi sen söylemedin niye kimse söylemedi diyorsun. onu ben grill'e kimi kovuyorsunuz demeden önce, sen çıkıp diyeceksin, kimi kovuyorsunuz diye.
yok o zaman diyemiyorsan, bana da hesap sormayacaksın.
çünkü konu sadece benim, çünkü sen o cümleyi benim söylediğim bir şey üzerine kurdun.
ben haksızlık gördüğümde çıkar konuşurum meryem, sen eşit davrandığımı düşün ya da düşünme diye deği
l.

Ooooffff eve geldim saçma sapan bissürü mesaj bildirim...

Eğlendik mi ?
Eveeeeetttt

İktidar mıyız?
Eveeeettttt

Bu iftiralara hazır mıydık?
Eveeeeetttt

O zaman napıyoruz ?
Tadını çıkarıyoruz

Bu arada imzamı Kazen bey silmiş özgürlüğe müdahale var hanımlarr oysaki çok beğeniliyordu ben tabletten girdiğim için çok büyük gelmiyordu bana geçen bil.dan bi girdim gerçekten çok büyükmüş şaşırmıştım küçültürüz bizde

profiline koy belki normal çıkar, zaten onda bug vardı ya, mart ayında yapamaz ki nerde bunun hamilelik süresi

Bana ders mi verdin simdi de
Hayal dünyan bir harika
Neyse neden cesaret gisteremeyim anlamadim bunu yapan birtek sen misin ki bu tepki genel bir tepki ve ben de genele hitap ettim icinde sen de vardin hayir ne gibi bir cekincem olabilir sabahtan beri tartisiyoruz zaten şurda
Ben bir dusinceyi ileri atip sonra onu inkar etmisim gibi konusup bunu birseye dayandiramaman herseyi ortaya koyuyor aslında
Hayir yani en son soyleyen baskasi da olabilirdi

Tahmim ettim sen olduğunu bakıyorum akp kazandı diye avatar değişti iş mi teklif ettiler
Bundan sonra böyle. Artık ben de AKP'nin zaferini Rabia simgesiyle kutlayan bir üstün zekalıyım.
Bir sonrakinde ben de AKP'ye verip ülkedeki kaçıp ülkeyi dışarıdan izleyeceğim. Ya hem en azından bir kere de verdiğim kişi kazanmış olur, değmez mi? Mala bağladım bu akşam ya hala kendime gelemiyorum.

iktidara gelen partilerin yaşam tarzimiza müdahale edip etmeyeceği endişesini yaşamadığımiz bir ülkede yaşamak dileğiyle....

Ooooffff eve geldim saçma sapan bissürü mesaj bildirim...

Eğlendik mi ?
Eveeeeetttt

İktidar mıyız?
Eveeeettttt

Bu iftiralara hazır mıydık?
Eveeeeetttt

O zaman napıyoruz ?
Tadını çıkarıyoruz
Sen bari saçma sapan deme. Senin nasıl saçmaladığını hepimiz
Biliyoruz. Sıkışınca küfüre başvurduğunuda!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…