Türkiye sokak modası

Türkiye sokak modası değil ki bunlar.Nişantaşı,Beyoğlu modası desek daha doğru olur.Türkiyenin genelinde insanlar böyle giyinmiyor.
ellerine sağlık.çok uğraşmışsın

Son düzenleme:
türkiyede başka ayakkabı satılmıo galiba yarısı o altı naylon ayakkabılardan fiyatlarıda uçuk die biliom alsam annem beni evden kowar güzel giyinenlerde war yani :)

buyrunuz türkiye nin gerçek sokak modası

Son düzenleme:
Bence ülkemizde erkekler bayanlardan daha güzel giyiniyor.
Evet hepsi çok tatlılar güzel tamamlamışlar ama dişiliklerini bi tarafa atmış sadece rahat görünmeye gayret etmişler.
Bir ayakkabı çıkıyor yolda gördüğünüz her 10 kişiden 8 inde o ayakkabı.
Kadınlarımızın artık büyük beden gömlek veya salaş tişörtlerin altına topuklu ayakkabı giyecek cesareti göstermelerini istiyorum.
veya 80 li 90 lı yılların kıyafetlerini giyebilcek cesareti görmek.
Yoksa kafamızı çevirdiğimiz her yerde aynı resimi görmeye devam edeceğiz.

tam olarak türkiye sokak modasını ( hatta istanbul diye geçiyor sitede istanbul bile değil- nişantaşı) yansıtmadığını düşünsem de uzun zamandır ben de bu siteyi inceliyorum.
gerçekten bazı özgün kombinasyonlar çok hoş gözüküyor.
bu arada şimdi kim olduğunu sormayın unuttum gitti ama ben bir keresinde bu siteden alıntı bir resmin bugün ne giydin bölümünde yüzü kapatılmış olarak eklendiğini biliyorum sanırım geçen sene falandı.
diyeceksiniz ki kendi resmidir ekleyenin ne var bunda ama değildi.
sitedeki arkadaşımız kesinlikle diğer resimlerinden ve profilinden anladığım kadarıyla resmin gerçek sahibinden en az 10-15 yaş küçüktü çünkü.

halbuki ne gerek var dimi ama

ciddi misin canım. ya valla arkadaşlar ,insanları keklemekte çok başarılılar. aşmışlar bu konuda. çok komik .ne ellerine geçiyor ki... bu arada bu kişinin nickini özelden isterim. bir bende bir de lokum da merak üst seviyede. kediyi fazla merak öldürür derler.o misal:roflol:

kızlar yazın bizim buradakı kızları gorseniz yani izmirdekı ...cogunun altında kısacık sort altınada ince topuklu ayakkabı ...surekli birseyler gosterme cabasındalar oysa kı ne geregi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…