Türkiye sokak modası

Çoğu da rüküşlük abidesi gibi..
Hele o kış giyimi..
Ne o dünyaca ünlü postal mı ne?markayı unuttum..Hiç şık değil..geçende ajda konserinde giymiş fıstık gibi elbisenin altına..fena çok fena..
Hanımlar zerafetin yerine rüküşlüğü tercih ediyorlar..Aman hele o çantalar dirsekte hastayım inanın..

bencede baylar daha sik geldi bayanlarda sikliktan daha cok kendilerini alip koyu vermisler gibi bakkala marketemi gidiyorlar acaba :umursamaz: arada bazilari var onlar haric ben hah su super diyemeyecegim

türkiyede başka ayakkabı satılmıo galiba yarısı o altı naylon ayakkabılardan fiyatlarıda uçuk die biliom alsam annem beni evden kowar güzel giyinenlerde war yani :)

uggları kastediyorsaniz eğer valla ilk bende öyle düşünüyordum ama hiç de öyle değilmiş. biryerde okudum bu ugg botlar en iyi ısıtan botlarmış keçi derisinden mi neymiş. benim bi arkadaşım norveçe gitcekti öğrenci değişimi gibi birşey ilk ugg almayı düşünüyordu ben de demiştim ki onların altı incecik görünüyor kızım donarsın falan. ama norveçte herkes bundan giyiyormuş.ordan birkaç arakadaşıyla yazışmış. karda falan çorapsız giysen hiç üşümüyorsun demişler o da ondan aldı.
ha kaldı ki burası norveç değil evet moda için giyiliyor. da fiyatları çok uçuk 400 mü ne galiba orjinaller.

Son düzenleme:
arada saclarınıda taarasalarmış bazıları yoluk yoluk..para varsa hersey var kaydirigubbakcemile2

kızlar benim dikkatime çizmeler çekti hemen hemen her bayan aynı model giymiş ayrıca aslında rengarenk giyinmek çok kötü görünmüyormuş ya eşim hep kızıyor bana cıvıl cıvıl giyin biraz diye bende renk uyumuna çok dikkat etmeye çalışırım ama dneemek gerek tarzım olmayanlarda var ama geneli güzel tabi bayanların fiziğide düzgün olunca ne giyseler yakışmış...

bence kalın bacaklılara skinny jeanlar birde mini etek hiç yakışmıyo ben o kdr kilolu olmadıqım halde cesaret edemem ve çokta saçma buluyorum hadi düqünde fln neyse qiyde normal durumda qiymem kendimi rahat hissetmem normal günlük hayatımda qenelde skinny jean qiyiyorum bide eşortman üstü veya herhanqi bi t-shirtle tamamlıorum yok kısa şort fln ne qerk var kendini qösterme çabasındaysan buna daha uyqun yerler var...ya bide bu sene sokaklarda adidas sarı çizqili eşortmanlar modaydı onlardan takıldım xD..:a015:

Ben de skinny jeanlara ve taytlara takmış durumdayım.kaydirigubbakcemile3Her önüne gelen bunları giyiyor.Yakışan var ,yakışmayan var.Moda diye yakışmayan şeyler giyilmemeli.Kötü görüntü verip moda kurbanı olmaktansa hiç giymesinler daha iyi.:smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…