- 23 Ocak 2016
- 35.138
- 51.088
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
Niloș bende Nevşehire gittim diğerlerine de çok gitmek istiyorumKonuyu hangi kategoriye açacağımı bilemedim yanlış yerde ise taşımalarını rica ederim.
Konu basit Türkiye'de gezdiğiniz yerler ve tavsiyelerinizi paylaşırsanız mutlu olurum.
En çok hayal ettiklerim, gitmeyi arzuladığım yerler
1.Doğu Ekspress treni ile Kars'a yolculuk
2.Nevşehir Kapadokya
3.Ağrı Doğubeyazıt
4.Trabzon Uzungöl
Nevşehir Kapadokya inşallah istiyorum. Uçan balona binip yükselmeye başlayınca abi indir lütfen atağım tuttu deyip eşimin sinir küpüne dönmesi bu adrenalin çok daha değişikNiloș bende Nevşehire gittim diğerlerine de çok gitmek istiyorum
Ay bir de ben Güneydoğu Anadolu ya çok gitmek istiyorum.
Amasra, Kastamonu tavsiye ederim.
Bende çok gittim Nevşehir e de hiç binmedim uçan balona. Evlendikten sonra da hiç olmaz zaten eşimin yükseklik korkusu varNevşehir Kapadokya inşallah istiyorum. Uçan balona binip yükselmeye başlayınca abi indir lütfen atağım tuttu deyip eşimin sinir küpüne dönmesi bu adrenalin çok daha değişik
Benim eşim de hiç korkmaz öyle şeylerden bende de atak var bir kez lunaparkta istediği şeye binmedim onla diye kavga etmiştikBende çok gittim Nevşehir e de hiç binmedim uçan balona. Evlendikten sonra da hiç olmaz zaten eşimin yükseklik korkusu var
Allahım yaaa sanki keyfinden binmiyorsun çok düz mantıklarBenim eşim de hiç korkmaz öyle şeylerden bende de atak var bir kez lunaparkta istediği şeye binmedim onla diye kavga etmiştikatak var yahu atakkkk
İnsan eşiyle binmek ister adam bu duygudan yoksunAllahım yaaa sanki keyfinden binmiyorsun çok düz mantıklar
Karayolu ile çok uzak yerler bu yaz Didim Muğla yaptık ama çok zordu bir de çocukla birlikte bir dahakine uçak tercih edicez sanırımAntalya Kaş/Kalkan cennetten bir parça
Hadi dönseydiİnsan eşiyle binmek ister adam bu duygudan yoksunkavga edip parktan çıkmıştık ben arkasından bağırmıştım gel tamam binicem o da gelmedi tabii
Uçan balonların fiyatları çok pahalı ya binsen eminim o kadar para verdiğin için atak gelmezNevşehir Kapadokya inşallah istiyorum. Uçan balona binip yükselmeye başlayınca abi indir lütfen atağım tuttu deyip eşimin sinir küpüne dönmesi bu adrenalin çok daha değişik
Doğu ekspresinde trenin içi de soğuk muydu? Trenle yolculuğunuz ne kadar sürdü? Bende gitmeyi çok istediğim için soruyorum1. Ve 4. Ye gittim
Doğu ekspresi güzeldi fakat soğuktu biz kışın gittik Mart bası gitmenizi tavsiye ederim
3 gündü kısa sürdü ama eğlenceliydi.
Trabzon Uzungöl’e de gittim 2 sene oluyor. Çok güzel bir doğa yemyeşil ama ne yazık ki doğayı çok hor kullanmışlar. Etraf çok bakımsızdı.
Benim Türkiye’de en çok gitmek istediğim yerler Van gölü , Hatay’da plajlara girmek istiyorum. Güneydoğu Anadolu turu yapmak istiyorum
Gezilecek çok yer var ömrümüz yeterseNevşehir masal diyarı üç kere gittim yine giderim her mevsim ayrı güzelMarmaris’i de tavsiye ederim mutlaka gidin ve her gün tekne turlarıyla koylarını gezin cennetten bir köşe adeta. Bu arada Doğu ekspresini bende çok istiyorum corona sebebiyle ertelemek zorunda kaldım. Doğu ve güneydoğunun da atmosferi farklı görülmesi gerekiyor. Şimdilik sadece Urfa’ya gidebildim fırsat olunca diğer şehirlerini de gezmek istiyorum. Bir de memleketim Konya’yı da görmenizi tavsiye ederim
Doğu ekspreste bilet bulmak çok zor alan nasıl alıyor acabaDoğu ekspresinde trenin içi de soğuk muydu? Trenle yolculuğunuz ne kadar sürdü? Bende gitmeyi çok istediğim için soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?