Yaslariniz kac acaba...
GBT: Genel bilgi Taraması
kişilerin sicilinnin kısa bir özeti denilebilir. aranan bir şahıssa, asker kaçağı ise burada yazar. Aynı zamanda kişileri -varsa- sabıkaları da yazar.
Görüşmesin demiyorum , ayrılığı da göze alsın demiyorum ama bu kadarına gerek var mı diyorum.Neyse konuşmayayım ki tartışma çıkmasın....
Yoo niye tartışalım gayet konuşuyoruz işte ne var bunda..
Hem görüşmesinler demiyorsunuz ama ailesi izin vermediği için illaki hep gizli saklı olacak..
Hem görüşsünler hem gizli saklı olmasın mümkün değil aile yüzünden..
Yani ya birini seçecek ya diğerini...
Sizin dediğiniz gibi göze almasa bazı şeyleri görüşmeye görüşmeye ayrılacaklar kız olmuş 26 yaşında
buna normal bir Polis memuru ulasamaz herhalde demi?
Yoo niye tartışalım gayet konuşuyoruz işte ne var bunda..
Hem görüşmesinler demiyorsunuz ama ailesi izin vermediği için illaki hep gizli saklı olacak..
Hem görüşsünler hem gizli saklı olmasın mümkün değil aile yüzünden..
Yani ya birini seçecek ya diğerini...
Sizin dediğiniz gibi göze almasa bazı şeyleri görüşmeye görüşmeye ayrılacaklar kız olmuş 26 yaşında
Arkadaslar ben yurt disinda yasiyorum biz erkek arkadasimla tatile gelecegiz yalniz ailem bilmiyor kizlarla gidiyorum dedim. Söyle bir SIKINTI var ki benim amcam türkiyede polis memuru. Simdi biz hotele kimlikle giris yapacagimiz icin ailemde erkek arkadasimi biliyor ve onaylari yok (belki diger konularimdan bilirsiniz). Onunla gittigimden süphelenirler ve arastiracaklarina eminim aslinda. Simdi biz ayni hotelde kalacagimiz icin aceba amcam ögrenebilir mi ikimizinde ayni hotelde kaldigini diye sormak istedim. Bilenler var mi aceba? Hani polislerin arastirma imkani mutlaka vardir diye tahmin ediyorum.
Yalnizca soruma cevap yazilirsa cok memnun olurum. Neden ailenin arkasindan is ceviriyorsun filan diye yazanlar olacak eminim, o konulara cevap vermeyecegimi belirteyim simdiden.
Tesekkürler
katiliyorum canim basta da yazmistim zaten sordugum soru disinda cok birseye cevap yazmayacagim diye o yüzden girmiyorum hicbir konuya
Valla siz bilirsiniz...bende birşey demek istemiyorum neyse.
Ohooo ozaman bilmezen cahilce hata yapma yasini gecmissiniz, yani kii arkadaslar pisman olacagin seyleri yapma diye uyarmaya calisiyor ya, bencede öyle ama siz artik yanlisi dogruyu kendiniz icin ayircak yastasiniz.... Bu kadar kafaya takmayin, anladigim kadariyla yari yalan var ortada yani ailenizin sizin beraber tatile gideceginizi bildikleri arkadaslarinizda geliyor zaten, sadece arti sevgili var... o kadarda arastirmazlar heralde...ben 27 ye girdim oda 28 yasinda
Temennim zamanın anne ve babanı haklı çıkarmaması.Bu devirde herşeyini hatta ve hatta kendini bir erkeğe gözü kapalı emanet edip bunları yapmak çok büyük risk.Neyse dedim ya konuşmak gereksiz kendi açımdan
Ohooo ozaman bilmezen cahilce hata yapma yasini gecmissiniz, yani kii arkadaslar pisman olacagin seyleri yapma diye uyarmaya calisiyor ya, bencede öyle ama siz artik yanlisi dogruyu kendiniz icin ayircak yastasiniz.... Bu kadar kafaya takmayin, anladigim kadariyla yari yalan var ortada yani ailenizin sizin beraber tatile gideceginizi bildikleri arkadaslarinizda geliyor zaten, sadece arti sevgili var... o kadarda arastirmazlar heralde...
Yotrumunuz icin tskler
Ev basilirsa sevgiliyle birlikte ayni evde kaldı diye ceza verirler ama tecavuz etti dese 26 yasında kız rızası vardı deyip vermezler öyle bi ülkede yaşıyoruz raad oluntasvip etmesem de siz bilirsiniz tabi.
yok artık. ev basma mı? zina yasak değil ki....
Kiz ne yazligi? G.dogu'dayiz biz. En yakin tatil bolgemiz Elazığ Hazar Gölü. Degil amcan feristahi gelse bulamazevet canim paralelcilerdendi. Iyi kide öyleymis hahaha suan isime yaradi
Valla yazliginiz filan varsa sizin orayada gelebilirizKirada yabanciya gitmez hani ))
Biz öyle ayip seyler yapmiyoruz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?