Türkiyede hotellerde kimlik kayidi...

GBT: Genel bilgi Taraması
kişilerin sicilinnin kısa bir özeti denilebilir. aranan bir şahıssa, asker kaçağı ise burada yazar. Aynı zamanda kişileri -varsa- sabıkaları da yazar.

buna normal bir Polis memuru ulasamaz herhalde demi?

Görüşmesin demiyorum , ayrılığı da göze alsın demiyorum ama bu kadarına gerek var mı diyorum.Neyse konuşmayayım ki tartışma çıkmasın....

Yoo niye tartışalım gayet konuşuyoruz işte ne var bunda..
Hem görüşmesinler demiyorsunuz ama ailesi izin vermediği için illaki hep gizli saklı olacak..
Hem görüşsünler hem gizli saklı olmasın mümkün değil aile yüzünden..
Yani ya birini seçecek ya diğerini...
Sizin dediğiniz gibi göze almasa bazı şeyleri görüşmeye görüşmeye ayrılacaklar kız olmuş 26 yaşında

katiliyorum canim basta da yazmistim zaten sordugum soru disinda cok birseye cevap yazmayacagim diye o yüzden girmiyorum hicbir konuya

buna normal bir Polis memuru ulasamaz herhalde demi?

TC kimlik no biliniyorsa polislerin mutlaka bilgi-işlem merkezinde tanıdığı ettiği vardır ve bunu araştırabilir. Ama seninle kaldığı oteli odayı senin kiminle kaldığın vs şeyleri çoook zor

bende birşey demek istemiyorum neyse.

oteller mahkeme kararı olmadan misafirlerinin kaydını açıklamaz
ancak işin içine emniyet girer yada rüşvet olursa
muhtemelen sonuç garanti olmaz

ve evet
tüm resmi oteller kimlik alırlar
yapabilceğin birşey yok bu konuda

katiliyorum canim basta da yazmistim zaten sordugum soru disinda cok birseye cevap yazmayacagim diye o yüzden girmiyorum hicbir konuya

Anlıyorum canım arkadaşında kötü niyetle yazdığını düşünmüyorum sonuçta zaman kötü evet haklılar.
Ama aileler bazı konularda çok katı bende seninle aynı durumdayım..
kim istemez ki ailesi bilsin herşeyini paylaşabilsin hiçbirşey gizli saklı olmasın..
ama bir yanda sevdiğimiz bir yanda ailemiz olunca bazı şeyler göze alınmasa bu sefer olan bize oluyor
Yaşamayan anlayamaz bence

Kafamda az cok bisey olustu kizlar tesekkür ederim. Olmadi baska bir ülkeye gideriz nede olsa ikimizde alman vatandasiyiz. Islerimizi de baska sekilde hallederiz. Cok tsk ediyorum herkese.

piskKo aynen katiliyorum canim sana. Yasamayan bilemez diyorum

Temennim zamanın anne ve babanı haklı çıkarmaması.Bu devirde herşeyini hatta ve hatta kendini bir erkeğe gözü kapalı emanet edip bunları yapmak çok büyük risk.Neyse dedim ya konuşmak gereksiz kendi açımdan

ben 27 ye girdim oda 28 yasinda
Ohooo ozaman bilmezen cahilce hata yapma yasini gecmissiniz, yani kii arkadaslar pisman olacagin seyleri yapma diye uyarmaya calisiyor ya, bencede öyle ama siz artik yanlisi dogruyu kendiniz icin ayircak yastasiniz.... Bu kadar kafaya takmayin, anladigim kadariyla yari yalan var ortada yani ailenizin sizin beraber tatile gideceginizi bildikleri arkadaslarinizda geliyor zaten, sadece arti sevgili var... o kadarda arastirmazlar heralde...

Yotrumunuz icin tskler

Yani :)

Yotrumunuz icin tskler

O zaman bu kadar riski alıyorsanız ailenizin öğrenme riskini de göze alın ve bu kadar sorgulamayın.Kim nerede nasıl ve hangi vaziyette görürse yada yakalarsa yakalasın.Sonuçta en büyük riski almışken gerisi sadece laf-ı güzafdır.

Yaşamak mevzusu , belki sizin kadar belki de sizden daha çok ve uzun zaman beklendi.Ama burada tecrübe yarıştırmak değil amaç.Ayrıca dedim ya siz en büyük riski ve ailenize yalanı göze almışken gerisini hiç düşünmeden sevdiceğinizle aşk yapın

Zaten otel kayitlari direk emniyete gidiyor diye biliyorum ben.
Biz kucucuk aparta gitmistik balayimizda, kapimiza dayandi polisler. Esim bi davada tanik olarak ifade vermeye gitmemis, aldilar goturduler sabahin besinde.
Emniyette de belli bir sure saklaniyor kayit bilgileri.

tasvip etmesem de siz bilirsiniz tabi.

yok artık. ev basma mı? zina yasak değil ki....
Ev basilirsa sevgiliyle birlikte ayni evde kaldı diye ceza verirler ama tecavuz etti dese 26 yasında kız rızası vardı deyip vermezler öyle bi ülkede yaşıyoruz raad olun

evet canim paralelcilerdendi. Iyi kide öyleymis hahaha suan isime yaradi

Valla yazliginiz filan varsa sizin orayada gelebiliriz Kirada yabanciya gitmez hani ))

Biz öyle ayip seyler yapmiyoruz ki
Kiz ne yazligi? G.dogu'dayiz biz. En yakin tatil bolgemiz Elazığ Hazar Gölü. Degil amcan feristahi gelse bulamaz

Ben olsam gizlice nikah kiyip sonra ben evlendim derdim. Gerçi bizimkiler benden boyle bisey bekliyo sasirmiyo o ayrı kaç yaşına glmissin vermem nedir ya. Hayatta risk almak gerekiyo bazen bence gidin tatile korkmayın da herşeyi em ince ayrıntısına kadar planlarsaniz sıkıntı olmaz ne kadar korkarsabiz o kadar başınıza gelir

biz evlendigimizde balayi icin bir otele gittik ve hatta evlilik cuzdanimizi unutmayalim bizi almazlar diye korkmustuk hahaha ne saflik dimi hic sormadilar bile evlilik cuzdani filan...odayida sanirim sadece esimin adina kayit etmislerdi..tam hatirlamiyorum yalan olmasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…