Ben nerelere gittim bilsenizz pihuvvv
Yakalanırsanızda evlendirsinler bir zahmet..
Aynı evde kaldık deyin yakalasalar bile tıınnnn
aslında bilgi verıyorlar mı bılemıycemcikar canim cikar. karistirirda annem amcami ismi baska odada da ciksa beraber gittigimiz anlasilir sonucta
bende en kötü ihtimal öyle düsürumda babam Allah gelse seni ona vermem dedi. Hayirlisi bakalim
aslında bilgi verıyorlar mı bılemıycem
zaten aranan şahış olsa o an cıkıyor
kaydın amacı da bu zaten. o yuzden bılgıyı kolay kolay alabılecegını sanmıyorum ben
Ayy ben fazla inatım böyle bir söz karşısında bile sırf inatlıktan kaçar giderdim babamda vermeye dursun
Hoteller bildirir. Ama sevdiceğin günlük ev kiralarsa, ki bu Antalya'da çok kolay bir iş ve hotelden daha ucuz, sıkıntı olmaz. Kimlik bile istemeyenleri var hatta. İyi tatiller. :)
bi basilmamiz eksikti hahaha ay ne Adrenalin babaannem ne Kadar diycek NAM"I"SIMIZ gitiiiiii NAMIS önemli gizimmmmmmm NAMISINA laf mi getirdin sen hahahaha
Keşke bu riske hiç girmesen.Ne olacağı belirsiz.Sendeki kaynayan kanı biliyorum ve anlıyorum ama keşke bu yolu hiç tercih etmesen.Her şeyi hallettim sanırsın ama bir bakmışsın hiç tahmin etmediğin yerden sana gelmiş bir bela.Keşke hiç ama hiç girmesen böyle bir şeye
bu kadar basite almasanız keşke
Neyi canim?
boş ver
Keşke bu riske hiç girmesen.Ne olacağı belirsiz.Sendeki kaynayan kanı biliyorum ve anlıyorum ama keşke bu yolu hiç tercih etmesen.Her şeyi hallettim sanırsın ama bir bakmışsın hiç tahmin etmediğin yerden sana gelmiş bir bela.Keşke hiç ama hiç girmesen böyle bir şeye
Nasil istersen
E kızcağız ne yapsın hiç görüşmesin mi sevdiğiyle...
Uzaktan ilişki yürütmek zor görüşmeye görüşmeye araları kopar
bukadar sevdiği halde ayrılığı göze mi alsın ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?