Türkiyede hotellerde kimlik kayidi...

Ben nerelere gittim bilsenizz pihuvvv

Yakalanırsanızda evlendirsinler bir zahmet..
Aynı evde kaldık deyin yakalasalar bile tıınnnn

bende en kötü ihtimal öyle düsürumda babam Allah gelse seni ona vermem dedi. Hayirlisi bakalim

cikar canim cikar. karistirirda annem amcami ismi baska odada da ciksa beraber gittigimiz anlasilir sonucta
aslında bilgi verıyorlar mı bılemıycem
zaten aranan şahış olsa o an cıkıyor
kaydın amacı da bu zaten. o yuzden bılgıyı kolay kolay alabılecegını sanmıyorum ben

aslında bilgi verıyorlar mı bılemıycem
zaten aranan şahış olsa o an cıkıyor
kaydın amacı da bu zaten. o yuzden bılgıyı kolay kolay alabılecegını sanmıyorum ben

Aranmiyoruz ikimizde cok sükür ama hayirlisi bakalim :)

Ayy ben fazla inatım böyle bir söz karşısında bile sırf inatlıktan kaçar giderdim babamda vermeye dursun

bende inatlastim valla ondan gözü böyle kararttim yoksa kolay mi

otellerdeki TC kimlikler günlük olarak GBT merkezine iletilir.
bu bir yasal zorunluluktur oteller için.
TC'si verilmeyen müşteri kaldığı tespit edilirse otelin başı belaya girer.
Bu yüzden çoğu otel kimlik almadan müşteri konaklatmaz.
sonuç olarak: öğrenmeleri çok yüksek ihtimal,
ailen o kadar karşıysa bu risk göze alınmaya değmeyecek kadar büyük.

Hoteller bildirir. Ama sevdiceğin günlük ev kiralarsa, ki bu Antalya'da çok kolay bir iş ve hotelden daha ucuz, sıkıntı olmaz. Kimlik bile istemeyenleri var hatta. İyi tatiller. :)

Keşke bu riske hiç girmesen.Ne olacağı belirsiz.Sendeki kaynayan kanı biliyorum ve anlıyorum ama keşke bu yolu hiç tercih etmesen.Her şeyi hallettim sanırsın ama bir bakmışsın hiç tahmin etmediğin yerden sana gelmiş bir bela.Keşke hiç ama hiç girmesen böyle bir şeye

giricem kiz napim cok istiyorum

bilen bilmeyen herkes akıl vermiş.

Doğrusunu yazayım: Otellerin hepsi müşterilerinin kimlik bilgilerini emniyete rutin olarak bildirirler. Bilgilerin tamamı otomatik olarak GBT taramasından geçirilir. Bu bilgilere bir polis memurunun erişebileceğini sanmıyorum. Kaldı ki amcan gibi bilgilere erişim izni olmayan kişilere bunların hatır yoluyla kullandırılması suç teşkil eder. Keza amcanın da senin kimle hangi odada kaldığını örenmeye çalışması da özel hayatın gizliliğine ihlale girer ve cezası büyüktür. Ben olsam o kadar tedirgin olmaz rahat rahat giderdim.

bakıyorum da herkes hemen yargılamış vay sen nasıl aynı odada kalıyorsun, hırsıza kilit dayanmazmış vs.
Kimseye laf düşmez. Bizlere size mutlu bir tatil geçirmenizi dilemek düşer.

E kızcağız ne yapsın hiç görüşmesin mi sevdiğiyle...
Uzaktan ilişki yürütmek zor görüşmeye görüşmeye araları kopar
bukadar sevdiği halde ayrılığı göze mi alsın ki

E kızcağız ne yapsın hiç görüşmesin mi sevdiğiyle...
Uzaktan ilişki yürütmek zor görüşmeye görüşmeye araları kopar
bukadar sevdiği halde ayrılığı göze mi alsın ki

Görüşmesin demiyorum , ayrılığı da göze alsın demiyorum ama bu kadarına gerek var mı diyorum.Neyse konuşmayayım ki tartışma çıkmasın....

GBT: Genel bilgi Taraması
kişilerin sicilinnin kısa bir özeti denilebilir. aranan bir şahıssa, asker kaçağı ise burada yazar. Aynı zamanda kişileri -varsa- sabıkaları da yazar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…