Türkiyede hotellerde kimlik kayidi...

Annenler seni arayip telefona kizlari isterse emin olmak için

tatile gidecegimi biliyorlar ki

Akıllı telefonun konferans özelliği sağolsun.

Bu arada bunu okudum mobese fikrinden vazcaydım zaten. 'Sadece İstanbul'da 37 ilçede 5 bin 549 MOBESE kamerası kayıt yapıyormuş' Ve bir dünya görevli var. Amca bey kimi ayarlayacak da sizi tespit edecek? İmkansız.

Ehehe uyku uyuyamayacak polis mi basacak yoksa kamera mı var diye diye

Uyku olmaz zaten ask olcak ask

haha adami tatillerde uyutmuyorum zaten günlük iki Saatlik uykularla 2 hafta geciriyoruz. Ben aliskinimda o yazik sarhos gibi oluyo.

Bende Istanbul derim izmire giderim. Ankara derim elziga giderim hahhaa arasin dursunlar

yaş 26 polisin böyle bir hakkı yok. reşit çünkü
Resit olunca polis sana birsey yapamaz diye birsey yok eger ailesi kizimizin nerede kiminle oldugundan supheciyiz tehlike altinda olabilir vs gibi seyler derse polis resit bile olsa o kizi yada kadini buldugu yerde gercekten basi belada mi zorla birinin etkisinde mi tutuluyor diye tutanak tutar

hadi ya

Kardes kolay degil oyle seni arayip bulmasi. Ozellikle izini surmesi lazim. Kilit subelerde tanidiklarinin olmasi lazim.
Bu arada amcan paralelci miydi? Ehuhuhu konuyla alakasi yok biliyorum. Kusura bakma. Subeden gonderildigine gore sana ulasmasi neredeyse imkansiz.

En kotu ihtimal bize gelin. Sevişmek yassağğhhhh ama

evet canim paralelcilerdendi. Iyi kide öyleymis hahaha suan isime yaradi

Valla yazliginiz filan varsa sizin orayada gelebiliriz Kirada yabanciya gitmez hani ))

Biz öyle ayip seyler yapmiyoruz ki

odalarınız ayrı olursa sorun olmaz bence :d oda kaydı sonucta ve sen yalnız olacaksın :d
kayıtta tek basına gözukeceksın

odalarınız ayrı olursa sorun olmaz bence :d oda kaydı sonucta ve sen yalnız olacaksın :d
kayıtta tek basına gözukeceksın

erkek arkadasimin isminide biliyolar kiz Bilmeseler sorun olmazdi zaten onun adina kayit yaptirirdik kalirdikta malesef

erkek arkadasimin isminide biliyolar kiz Bilmeseler sorun olmazdi zaten onun adina kayit yaptirirdik kalirdikta malesef
aslında amcanı karıstırmazlar dıye dusunuyorum ama bılemıycem. bilsinler o kadarını nolcak? nasıl olsa oda kaydın tek kişilik. arkadaslarımla gıttım sonra o da geldı dersın
amcanı karıstırcak kadarlarsa bence öğrenseler de bır sorun cıkacagını sanmıyorum.

Ben nerelere gittim bilsenizz pihuvvv

Yakalanırsanızda evlendirsinler bir zahmet..
Aynı evde kaldık deyin yakalasalar bile tıınnnn

cikar canim cikar. karistirirda annem amcami ismi baska odada da ciksa beraber gittigimiz anlasilir sonucta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…