Ev kiralama konusunda dikkatli ol, kiralık evlerin çok büyük kısmında gizli kamera varmış. Bizzat emlakçılık yapan birisini anlattı. Yağmurdan kaçarken doluya tutulma.
Yok artik daha neler duyucaz ya
kızı korkutmayın ya.
Maalesef gerçek, internetten biraz araştırırsan sen de görürsün. Uyarmak istedim, bu konuda başı yanan çok insan var.
Ehehe uyku uyuyamayacak polis mi basacak yoksa kamera mı var diye diyekızı korkutmayın ya.
Annenler seni arayip telefona kizlari isterse emin olmak için
tatile gidecegimi biliyorlar ki
Ehehe uyku uyuyamayacak polis mi basacak yoksa kamera mı var diye diye
Akıllı telefonun konferans özelliği sağolsun.
Bu arada bunu okudum mobese fikrinden vazcaydım zaten. 'Sadece İstanbul'da 37 ilçede 5 bin 549 MOBESE kamerası kayıt yapıyormuş' Ve bir dünya görevli var. Amca bey kimi ayarlayacak da sizi tespit edecek? İmkansız.
Resit olunca polis sana birsey yapamaz diye birsey yok eger ailesi kizimizin nerede kiminle oldugundan supheciyiz tehlike altinda olabilir vs gibi seyler derse polis resit bile olsa o kizi yada kadini buldugu yerde gercekten basi belada mi zorla birinin etkisinde mi tutuluyor diye tutanak tutaryaş 26 polisin böyle bir hakkı yok. reşit çünkü
Resit olunca polis sana birsey yapamaz diye birsey yok eger ailesi kizimizin nerede kiminle oldugundan supheciyiz tehlike altinda olabilir vs gibi seyler derse polis resit bile olsa o kizi yada kadini buldugu yerde gercekten basi belada mi zorla birinin etkisinde mi tutuluyor diye tutanak tutar
Hangi yerde olduğunuzu söylemek zorunda mısınız ?
Kardes kolay degil oyle seni arayip bulmasi. Ozellikle izini surmesi lazim. Kilit subelerde tanidiklarinin olmasi lazim.Mobese benim hic aklima gelmemisti de o Kadar kolay mi ya?
Amcam Kacakcilik ve organize suclarda sivildi simdi alinmis ama ordaki görevinden almislar sivilde degilmis artik yani imkanlari eskisinden kisitlidir diye düsünüyorum ama arkadaslari vardir mutlaka. Offffffffff yaaaaaaaaaaaaaa
Kardes kolay degil oyle seni arayip bulmasi. Ozellikle izini surmesi lazim. Kilit subelerde tanidiklarinin olmasi lazim.
Bu arada amcan paralelci miydi? Ehuhuhu konuyla alakasi yok biliyorum. Kusura bakma. Subeden gonderildigine gore sana ulasmasi neredeyse imkansiz.
En kotu ihtimal bize gelin. Sevişmek yassağğhhhh ama
odalarınız ayrı olursa sorun olmaz bence :d oda kaydı sonucta ve sen yalnız olacaksın :d
kayıtta tek basına gözukeceksın
aslında amcanı karıstırmazlar dıye dusunuyorum ama bılemıycem. bilsinler o kadarını nolcak? nasıl olsa oda kaydın tek kişilik. arkadaslarımla gıttım sonra o da geldı dersınerkek arkadasimin isminide biliyolar kizBilmeseler sorun olmazdi zaten onun adina kayit yaptirirdik kalirdikta malesef
aslında amcanı karıstırmazlar dıye dusunuyorum ama bılemıycem. bilsinler o kadarını nolcak? nasıl olsa oda kaydın tek kişilik. arkadaslarımla gıttım sonra o da geldı dersın
amcanı karıstırcak kadarlarsa bence öğrenseler de bır sorun cıkacagını sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?