Türkiyede hotellerde kimlik kayidi...

Otelin prensipleriyle alakalı. Bilgileri verebilir de vermeyebilir de. İki ayrı oda tutarsanız farkına varmazlar ama..

anlamadığım, kurcalamaları için amcana ihtiyaçları mı var? seni arayıp kızları telefona istemezler mi? benimkiler öyle yaparlardı. :d

Welcome to namus bekçileri.
Öğrenirler arkadasim burası Türkiye :)

Let the linç begin! Kız gelmiş 27sine .. Neyse... Ben öğrenemez diye biliyorum oteller kimlik alıyor ama öyle elini kolunu sallayana vermezler. Ev konforsuz olur otele göre. Ama motel olabilir onlar daha esnek.

Canım , öğrenirler .
Hele biraz da çevresi varsa tereyağdan kıl çeker gibi öğrenir

Erkek arkadaşının da adını soyadını biliyorlar mı? Sadece bir kişinin kimliğiyle işlem yapabiliyorlar çünkü. Yani biz gittiğimizde öyle olmuştu.

Let the linç begin! Kız gelmiş 27sine .. Neyse... Ben öğrenemez diye biliyorum oteller kimlik alıyor ama öyle elini kolunu sallayana vermezler. Ev konforsuz olur otele göre. Ama motel olabilir onlar daha esnek.

Aynen öyle yaa. Ben de 25 yaşındayım ama hala yalan dolanla iş yapıyorum, yapmak zorunda kalıyorum. Yoksa ben de istemiz miyim yalansız dolansız gönlüm rahat şekilde gideyim. Ama buna izin vermiyorlar.

Otel-pansiyon vb. konaklama yerleri bu işi resmiyetiyle yapıyorsa kimlik bilgileriniz sisteme girilir ve bu bilgileri eğer amcanız üst düzey tanıdığı varsa falan öğrenebilir, yoksa her normal polis her bilgiyi istediği yerden alamaz. Resepsiyona gelip sorsa (en azından bana) yasal bir soruşturma hakkı falan yoksa kimseye kimsenin bilgisi verilmez, verilmesi suç zaten.. Amcanın öğrenme ihtimali ancak eli kolu Ankara'ya uzanırsa olabilir, bu kayıtlar ortak veri tabanından Ankara'ya gönderilir, belli yetkili görevlileri dışında herkes göremez..

Yine millet ahlak bekçiliğine başlamış, burada kimsenin annesi babası değilsiniz. Konu sahibi nasihat değil ikilemde kaldığı bir konuda bilgi istiyor.
Ahlak bekçiliği yapanlar kendileriyle ilgilensinler bir zahmet.
Canım erkek arkadaşınla tatile gitmen kadar doğal bir şey yok, eğer gideceksen ev tutun sadece erkek arkadaşının bilgilerini alıyorlar o şekilde. Ama amcan polis olduğundan öğrenir.
Sen ailene otel adı vereceksin anladığım kadarıyla çıkar ortaya bir şekilde, otel işini yapma

Öğrenebilir çünkü oteller misafirlerinin kimlik bilgilerini her gün emniyete beyan ediyor, dolayısıyla emniyet sistemine düşüyor kimlik bilgileriniz

Bu konuyu otelle gorusebilirsiniz belki sadece erkek arkadasinizin kaydini alirlar aksi halde cok kolay tespit edebilir amcaniz.

Bir cok otel evlenme cuzdani olmadan ayni odayi vermiyor.nezih oteller. Kuytu kenarda bi motel olursa bilgileriniz kayida bile gecmeyebilir

Aynen öyle yaa. Ben de 25 yaşındayım ama hala yalan dolanla iş yapıyorum, yapmak zorunda kalıyorum. Yoksa ben de istemiz miyim yalansız dolansız gönlüm rahat şekilde gideyim. Ama buna izin vermiyorlar.

Canım ailem yüzünden ben 32 yaşında yaptım aynı şeyi! Yaptırmasınlar o zaman!

Artık günlük kiralanan evler de gbt ye kimlik bilgilerini veriyormuş. Tıpkı otel gibi. Ama amcanın özellikle araştırmadan bilemez ki tek tek bakması lazım. Bir de vergiden kaçmak için polise kayıt göndermeyen oteller var tercihini onlardan yana kullanırsan sorun olmaz

Canim otelden bulunabilirsijniz. Bir arkadasimin basina geldi gecen yil ve malesef ogrendi ailesi. emniyetten ust duzey biri varsa tespit ediyorlar..
Erkek arkadasin ev kiralasin. Biraz paraya kiyip nezih iyi bir muhitte ev kiralasin. O zaman senin kimlik bilgilerine gerek yok sorun da yok. Not:Bu yasa gelmis birini yargilamak kimseye düşmez.. Iyi tatiller canim

Canım ailem yüzünden ben 32 yaşında yaptım aynı şeyi! Yaptırmasınlar o zaman!

Aynen öyle. Kasım sonunda yine erkek arkadaşımın yanına gideceğim. Bin takla atacağım. Şimdiden onun derdindeyim Ne yapayım ama. Böyle yapmazsam 6 ayda bir ancak görüşebiliriz, o şekilde de evlenmeyi düşündüğüm adamla ilişikimiz biter

Ordan nasıl geleceksiniz benim ona kafam takıldı kızlarla gidicem dediniz ya havaaalanina gelmek.isterlerse daha trye giriş yapmadan yakalanması da var:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…