Türkiyede hotellerde kimlik kayidi...

Tamda tahmin ettigim gibi yani. Ne güzelde ayarlamistik. Peki baskasinin adina ev kiralasak o zaman SIKINTI olmaz herhalde dimi?

canım butik otellerde sorun olacağını sanmam... önceden arayıp sorun... zaten butik otel demek, kimliksiz ya da evlilik şartı olmaksızın giriş yapabileceğiniz otel demek... biraz daha pahalı oluolar ama sanırım....bizim evin yakınında vardı bi tane... çok hoş dayanıp döşenmiş ufak bir yerdi... pahalıdır ..

Bizde bi motelde kaldık kışın orda da istemediler ama o zaman beraberliğimizden bi haberlerdi bizimkiler.

Şimdi biz en iyisi ya bi ev kiralarayalım arkadaşın adına yada hoteli arayıp önceden sorup soruşturalım. Hava alanı meselesine gelince de onu biz hallediciiiiiz sıkıntı yok o konuda

Bu arada ailemin arkasından iş çeviriyorum evet, napim onlarda müsade etsin evlenelim ben çok mu memnunum sanki böule gizli saklı oyun oynar gibi tatil yapmaya. Yaş gelmiş 26 ya hala vermem de vermem diyolar vermezsen bende arkandan iş çeviririm allahım yarabbim. Ver nikahlı helalimle gideyim.

Son düzenleme:
Haklısın , haaaklıı
Beeeence sende haklısınn

Tatlım otel işini unut derim, Türk polisi yakalar... Ev tutun, kiralayın çok güzel imkanlar var böyle...

Otele girisinizden itibaren polisin gelisini bekleyebilirsiniz egerki anne babaniz bu konunun ustune dusucek biliyorsaniz hic yapmayin cunku heran polis gelip ifade almak bile isteyebili

muskara annenler Türkiye ye dönmedi mi sen Almanya da kalmıştın sanırım neden ısrarla olay çıkarıyorsun ki Türkiye yerine başka bir yere gitsenize tatile....(ha bak arkadan iş çevirme yalan söyleme konusuna değinmiyorum ama diplerine gidene kadar madem gidecen başka bir ülkeye git)

Arkadaşlarını araya sokarsa çok rahat öğrenir. Türkiyede herşey mümkün.

yaş 26 polisin böyle bir hakkı yok. reşit çünkü

bak bu iyimis

orda halletmemiz gereken isler var da o yüzden yoksa burunlarinin dibine gidesim yok zaten benimde

bak bu iyimis

orda halletmemiz gereken isler var da o yüzden yoksa burunlarinin dibine gidesim yok zaten benimde
o zaman ev kiralayın günlüğü 100 lira villalar var düşün ..kimlik isteyen de yok paralarını verin yeter onlara...sahibinden.com da günlük kiralık ilanlar var bak istersen

Bir cok otel evlenme cuzdani olmadan ayni odayi vermiyor.nezih oteller. Kuytu kenarda bi motel olursa bilgileriniz kayida bile gecmeyebilir

O eskidendi, artık öyle bir uygulama yok. Hele ki tatil yörelerinde asla sorulmaz böyle birşey. Neden mi? Çünkü zina suç olmaktan çıktı artık. İsteyen herkes istediği kişi ile aynı odada kalabilir, otelde buna birşey diyemez.

Siz kafanıza koymuşsunuz otele gitmeyi ya da bir evde beraber kalmayı o yüzden ne yapıp edip bir yolunu bulursunuz da bu kişi işe aynı ülkede mi yaşıyorsunuz yoksa kendisi Türkiye'de mi yaşıyor ne kadar zamandır tanıyorsunuz güveniyor musunuz otelde kalacak kadar neden risk alıyorsunuz ayrı yerlerde kalıp görüşün gündüzleri.

Bence senin durumunda en önemli nokta, "eğer ailem öğrenirse sonuç ne olur" olmalı... çünkü aklına hiç gelmeyecek bir şekilde bile ortaya çıkabilir.. kırk yıl görmediğin, görüşme ihtimalin aklının ucunda dahi olmayan bir tanıdıkla bile karşılaşabilirsin...

ailen öğrenirse ne olur, bence asıl düşünmen gereken problem bu...

Eğer akrabaların içinde polis varsa mobese kameralarından bile sakın derim ben.
Korkma bir şey olmaz demek isterdim ama diyemiyorum malesef.
Eşeği sağlam kazığa bağla ki tatilin zehir olmasın.

Eğer akrabaların içinde polis varsa mobese kameralarından bile sakın derim ben.
Korkma bir şey olmaz demek isterdim ama diyemiyorum malesef.
Eşeği sağlam kazığa bağla ki tatilin zehir olmasın.

Mobese benim hic aklima gelmemisti de o Kadar kolay mi ya?

Amcam Kacakcilik ve organize suclarda sivildi simdi alinmis ama ordaki görevinden almislar sivilde degilmis artik yani imkanlari eskisinden kisitlidir diye düsünüyorum ama arkadaslari vardir mutlaka. Offffffffff yaaaaaaaaaaaaaa

Mobese kamerasından takip etmek için nasıl bir yetki gerekiyor bilgim yok. 7/24 mobese takip eden bir birim var tabi. Ama bir şüpheli takibini amcan kendisi yapamaz. Senaryo üretmek saçma oluyor bilen birisi vardır burada.
Amcanın yetkisi olmasa da bir arkadaşından rica edebilir gibi düşündüğüm için yazdım ben. Eski bir sivilmiş üstelik tanıdıkları vardır.
Senin iş biraz alengirli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…