Hepimiz alamanız isterler mi acep? :)
Siz nerdensiniz ki?
Tamda tahmin ettigim gibi yani. Ne güzelde ayarlamistik. Peki baskasinin adina ev kiralasak o zaman SIKINTI olmaz herhalde dimi?
Haklısın , haaaklııBizde bi motelde kaldık kışın orda da istemediler ama o zaman beraberliğimizden bi haberlerdi bizimkiler.
Şimdi biz en iyisi ya bi ev kiralarayalım arkadaşın adına yada hoteli arayıp önceden sorup soruşturalım. Hava alanı meselesine gelince de onu biz hallediciiiiiz sıkıntı yok o konuda
Bu arada ailemin arkasından iş çeviriyorum evet, napim onlarda müsade etsin evlenelim ben çok mu memnunum sanki böule gizli saklı oyun oynar gibi tatil yapmaya. Yaş gelmiş 26 ya hala vermem de vermem diyolar vermezsen bende arkandan iş çeviririm allahım yarabbim. Ver nikahlı helalimle gideyim.
yaş 26 polisin böyle bir hakkı yok. reşit çünküOtele girisinizden itibaren polisin gelisini bekleyebilirsiniz egerki anne babaniz bu konunun ustune dusucek biliyorsaniz hic yapmayin cunku heran polis gelip ifade almak bile isteyebili
muskara annenler Türkiye ye dönmedi mi sen Almanya da kalmıştın sanırım neden ısrarla olay çıkarıyorsun ki Türkiye yerine başka bir yere gitsenize tatile....(ha bak arkadan iş çevirme yalan söyleme konusuna değinmiyorum ama diplerine gidene kadar madem gidecen başka bir ülkeye git)Arkadaslar ben yurt disinda yasiyorum biz erkek arkadasimla tatile gelecegiz yalniz ailem bilmiyor kizlarla gidiyorum dedim. Söyle bir SIKINTI var ki benim amcam türkiyede polis memuru. Simdi biz hotele kimlikle giris yapacagimiz icin ailemde erkek arkadasimi biliyor ve onaylari yok (belki diger konularimdan bilirsiniz). Onunla gittigimden süphelenirler ve arastiracaklarina eminim aslinda. Simdi biz ayni hotelde kalacagimiz icin aceba amcam ögrenebilir mi ikimizinde ayni hotelde kaldigini diye sormak istedim. Bilenler var mi aceba? Hani polislerin arastirma imkani mutlaka vardir diye tahmin ediyorum.
Yalnizca soruma cevap yazilirsa cok memnun olurum. Neden ailenin arkasindan is ceviriyorsun filan diye yazanlar olacak eminim, o konulara cevap vermeyecegimi belirteyim simdiden.
Tesekkürler
yaş 26 polisin böyle bir hakkı yok. reşit çünkü
muskara annenler Türkiye ye dönmedi mi sen Almanya da kalmıştın sanırım neden ısrarla olay çıkarıyorsun ki Türkiye yerine başka bir yere gitsenize tatile....(ha bak arkadan iş çevirme yalan söyleme konusuna değinmiyorum ama diplerine gidene kadar madem gidecen başka bir ülkeye git)
o zaman ev kiralayın günlüğü 100 lira villalar var düşün ..kimlik isteyen de yok paralarını verin yeter onlara...sahibinden.com da günlük kiralık ilanlar var bak istersenbak bu iyimis
orda halletmemiz gereken isler var da o yüzden yoksa burunlarinin dibine gidesim yok zaten benimde
Bir cok otel evlenme cuzdani olmadan ayni odayi vermiyor.nezih oteller. Kuytu kenarda bi motel olursa bilgileriniz kayida bile gecmeyebilir
Günlük ev kiralayin o zaman sorun olmazTamda tahmin ettigim gibi yani. Ne güzelde ayarlamistik. Peki baskasinin adina ev kiralasak o zaman SIKINTI olmaz herhalde dimi?
Eğer akrabaların içinde polis varsa mobese kameralarından bile sakın derim ben.
Korkma bir şey olmaz demek isterdim ama diyemiyorum malesef.
Eşeği sağlam kazığa bağla ki tatilin zehir olmasın.
Mobese benim hic aklima gelmemisti de o Kadar kolay mi ya?
Amcam Kacakcilik ve organize suclarda sivildi simdi alinmis ama ordaki görevinden almislar sivilde degilmis artik yani imkanlari eskisinden kisitlidir diye düsünüyorum ama arkadaslari vardir mutlaka. Offffffffff yaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?