- 29 Ocak 2013
- 5.821
- 22.623
- 348
Ordan nasıl geleceksiniz benim ona kafam takıldı kızlarla gidicem dediniz ya havaaalanina gelmek.isterlerse daha trye giriş yapmadan yakalanması da var:)
Aynen öyle. Kasım sonunda yine erkek arkadaşımın yanına gideceğim. Bin takla atacağım. Şimdiden onun derdindeyimNe yapayım ama. Böyle yapmazsam 6 ayda bir ancak görüşebiliriz, o şekilde de evlenmeyi düşündüğüm adamla ilişikimiz biter
Burda bi konu vardı
Adam kızın geçmişini didik didik etmiş bulmuştu otellerde erkeklerle kaldığını falan sonra yüzüne vuruyordu vs
Hatırladım şimdi polisti adam da
Kız sevdiğim adamla tatile çıkıcam ya niye bana vicdan ve gerilim yaptırıyosun şimdi? Bunda kötü ne var ki? Ağlarımmm bak justttt
Bilgi veriyorsunuz ama yanlış biliyorsunuz .Turistik otel statüsünde olan yani yıldızlı otellerin nikah cüzdanı sorması yasaktır .Motel tarzı ya da ne bileyim merdiven altı tabir edilen yerlerde soranlar olur o da onların keyfiyetine bağlı .Bir cok otel evlenme cuzdani olmadan ayni odayi vermiyor.nezih oteller. Kuytu kenarda bi motel olursa bilgileriniz kayida bile gecmeyebilir
bence kötü bir şey değil ki zaten
ama böyle şeyler yapan insanlar var bil aklında olsun diye söylüyorum
kimlik kaydı istemeyen bir otelde kalın gerekiyorsa?
Biz antalyada buyuk bir otele gittik. Bizden evlilik cuzdani istediler ama...Bilgi veriyorsunuz ama yanlış biliyorsunuz .Turistik otel statüsünde olan yani yıldızlı otellerin nikah cüzdanı sorması yasaktır .Motel tarzı ya da ne bileyim merdiven altı tabir edilen yerlerde soranlar olur o da onların keyfiyetine bağlı .
Vermeseydiniz yasak deseydiniz .Türklerden istiyorlar zaten :) :)Biz antalyada buyuk bir otele gittik. Bizden evlilik cuzdani istediler ama...
Ben zaten vermicem de oda vermesin istiyorum veya kızlarla aynı hotelde kalırız onlarla ben veririm sevdiceğim vermez. :)
Kafaya koydum ben bu durumuda en risksizi hangisi onu bilmiyem
Biz antalyada buyuk bir otele gittik. Bizden evlilik cuzdani istediler ama...
Ben de diyecektim ki kızların adına odaları tutun, siz sevgilinizle kalın.Ben zaten vermicem de oda vermesin istiyorum veya kızlarla aynı hotelde kalırız onlarla ben veririm sevdiceğim vermez. :)
Kafaya koydum ben bu durumuda en risksizi hangisi onu bilmiyem
Ben de diyecektim ki kızların adına odaları tutun, siz sevgilinizle kalın.
Ama sevgiliniz yabancı olduğu için her halükarda onun pasaportunu isteyebilirler.
3 yıldızdan fazlası olanlar turistik otel kapsamına girdiği için evlilik şartı aramıyor diye biliyorum hilton da bunlardan biri :)Hilton nezih değil mi kızz? Hiç evlenme cüzdanı istemedi bizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?