Türkiyede hotellerde kimlik kayidi...

Ordan nasıl geleceksiniz benim ona kafam takıldı kızlarla gidicem dediniz ya havaaalanina gelmek.isterlerse daha trye giriş yapmadan yakalanması da var:)

Kızceeeezlerimde gelecek kiiii onlar ayrı takılcak biz ayrı hava alanında buluşup orda ayrılıcaz, sonra orda buluşup geri dönüceeeeez. Erkek arkadaşım bir iki gün önce gidicek memleketine o yüzden hava alanı sıkıntısız

Siz nerdensiniz ki?

Olmadı evi de kızların adına kiralarızz bizim bilgiler hiç ortaya çıkmaz demi :)))) çok akıllıyız kızlar biz ya

Burda bi konu vardı
Adam kızın geçmişini didik didik etmiş bulmuştu otellerde erkeklerle kaldığını falan sonra yüzüne vuruyordu vs
Hatırladım şimdi polisti adam da

Burda bi konu vardı
Adam kızın geçmişini didik didik etmiş bulmuştu otellerde erkeklerle kaldığını falan sonra yüzüne vuruyordu vs
Hatırladım şimdi polisti adam da

Kız sevdiğim adamla tatile çıkıcam ya niye bana vicdan ve gerilim yaptırıyosun şimdi? Bunda kötü ne var ki? Ağlarımmm bak justttt

Kız sevdiğim adamla tatile çıkıcam ya niye bana vicdan ve gerilim yaptırıyosun şimdi? Bunda kötü ne var ki? Ağlarımmm bak justttt

bence kötü bir şey değil ki zaten
ama böyle şeyler yapan insanlar var bil aklında olsun diye söylüyorum
kimlik kaydı istemeyen bir otelde kalın gerekiyorsa?

Bir cok otel evlenme cuzdani olmadan ayni odayi vermiyor.nezih oteller. Kuytu kenarda bi motel olursa bilgileriniz kayida bile gecmeyebilir
Bilgi veriyorsunuz ama yanlış biliyorsunuz .Turistik otel statüsünde olan yani yıldızlı otellerin nikah cüzdanı sorması yasaktır .Motel tarzı ya da ne bileyim merdiven altı tabir edilen yerlerde soranlar olur o da onların keyfiyetine bağlı .

bence kötü bir şey değil ki zaten
ama böyle şeyler yapan insanlar var bil aklında olsun diye söylüyorum
kimlik kaydı istemeyen bir otelde kalın gerekiyorsa?

Ben zaten vermicem de oda vermesin istiyorum veya kızlarla aynı hotelde kalırız onlarla ben veririm sevdiceğim vermez. :)

Kafaya koydum ben bu durumuda en risksizi hangisi onu bilmiyem

Biz antalyada buyuk bir otele gittik. Bizden evlilik cuzdani istediler ama...

Vermeseydiniz yasak deseydiniz .Türklerden istiyorlar zaten :) :)
Yıldızlı otellerin nikah cüzdanı sorması yasaktır sizi turizm bakanlığına şikayet ederiz deseydiniz .(Turizm mezunuyum ve bu işi yıllarca yaptım )

Ben zaten vermicem de oda vermesin istiyorum veya kızlarla aynı hotelde kalırız onlarla ben veririm sevdiceğim vermez. :)

tatil yapmak hakkın sevdiğinle

ay çok ayıp yav evlilik cüzdanı istemek ama bizim de başımıza gelmişti :/

Ben de diyecektim ki kızların adına odaları tutun, siz sevgilinizle kalın.

Ama sevgiliniz yabancı olduğu için her halükarda onun pasaportunu isteyebilirler.

Ben de diyecektim ki kızların adına odaları tutun, siz sevgilinizle kalın.

Ama sevgiliniz yabancı olduğu için her halükarda onun pasaportunu isteyebilirler.

Hepimiz alamanız isterler mi acep? :)

Ispanya, italya, yunanistana falan gitsenize, orda bi sorun cikmaz (aman allahim nasil akil veriyorum aile arkasindan cevrilen ise -->bana)...

bir bilgim yok ama otel girişleri kayıt altına alınıyor diye biliyorum polis ulaşabilir yani sistemden

Canım söylemeyi unuttum bizden ne balayında ne de haftasonu Alaçatı kaçamağında evlilik cüzdanı sormadılar (ama kimlik aldılar)

Eger polisse amcan , ozaman Hotelden degilde havalani girisinden kork bence onuda cok kolay ogrenebilir.:)

Benim kuzenim Polis, ona rağmen aynı şehirde bir otelde kaldık sevgilimle :) kimsenin haberi olmadı ayrıca amcan hangi birimde görevli ona göre de değişir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…