Türkiyede kadın olmak..

kahve85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2014
1.654
799
63
çok zordur hele evli çocukluysan daha da zordur... allah başımdan eksik etmesin eşimi ama sen kadınsın ben erkeğim muhabbetleri var ya canımı çok sıkıyor

çok zordur hele evli çocukluysan daha da zordur... allah başımdan eksik etmesin eşimi ama sen kadınsın ben erkeğim muhabbetleri var ya canımı çok sıkıyor

Ufacık bir fazlalıkları var diye ne gibi bi ayrıcalıkları oluyormuş?

Şunu unutmasalar iyi olur; $Adsýz.webp

aynen birde sen kızsın muabbetini çocuklukta başlatıyorlar. o erkek sen kızsın,çocukkende sinir olurdum buna

evliyim anneyim çalışıyorum tabi ki sorumluluklarımın bilincindeyim. ama nihayetinde bizde insanız nefes almaya gezmeye kendimize vakit ayırmaya ihtiyacımız var. arada sohpet ediyoruz eşimle bişey oluyo sen kendini benimle bir tutma diyo. ben erkeğim ben bilmem neyim. hay senin erkekliğine dicem tutuyorum kendimi valla delircem bu muhabetlerden ya..

Son düzenleme:
Aynen vallahi.
Erkeklermis pehh.
2 çeşit yemek yapmaya bilmezler ama erkekler, ustunler.

Aynen vallahi.
Erkeklermis pehh.
2 çeşit yemek yapmaya bilmezler ama erkekler, ustunler.

sadece yemek olsa neler çekiyoruz çocuk bak işe git eve bak kocana bak. türkiye gibi bi yerde hem özgür olmaya çalış hem namusunu korumaya ... hem işe git çalış hem eve gel çalış çocuğa bak kocanla ilgilen ee kendine nezaman vakit ayırcan? düşünen varmı yokk!! ,

erkek istediği zaman bunaldım desin çıksın bizim bunalım takılma vaktimiz bile belli saatli öyle kafana göre bunalamıyosun çünkü sorumlulukların var annesin evlisin eşsin kadınsın...

sırf bu yüzden 2. cocuk falan istemiyorum. bana benim gibi sorumluluklarını bilen eş lazım ama yok malesef...:50:

kadın olmak zor ama güzeldir ..
zoru basarabilendir bence üstün ..

Bende ondandır fazla çocuk doğurmadım oldum olası kalabalık aileye karşıyım , biz 4 kardeş olunca hiçte pişman değilim iyi yaptım bence
ne yemek yeter ne bulaşık biter rahmetli babam pis boğazdı annemim ömrü nerdeyse mutfakta geçti , sonra sigaradan vefat edince annem şu an hayatını yaşıyor epey çekti oda

eşinizi sevmiyor musunuz?
sorumluluklarını ne mesela bilmiyor ?
kac yıllık evlisiniz?
yaslarınız kac ?
2.cocugu istemediginiz sürece yapmayın..
:31:

eşimi seviyorum 5 senelik evliyiz ben 29 o 32 . çocuk gibi önemli bir sorumluluğumuz var ve eşim bu sorumluluğu tam olarak yerine getirmiyor.aslan burcu biraz fala arkadaş çevresine düşkün ve bu beni çok kırıyor. arkadaş çevresiyle bende görüşüyorum ama bekar insanlar rahatlar evlinin halinden pek anlamıyorlar. genelde beraber çıkıyoruz dışarı ama çocuğu ihmal ettiğini düşünüyorum

eşimi seviyorum 5 senelik evliyiz ben 29 o 32 . çocuk gibi önemli bir sorumluluğumuz var ve eşim bu sorumluluğu tam olarak yerine getirmiyor.aslan burcu biraz fala arkadaş çevresine düşkün ve bu beni çok kırıyor. arkadaş çevresiyle bende görüşüyorum ama bekar insanlar rahatlar evlinin halinden pek anlamıyorlar. genelde beraber çıkıyoruz dışarı ama çocuğu ihmal ettiğini düşünüyorum

çocuğuyla mı ilgilenmiyor ? sizinle mi?
insan evladını sevmez ilgenmez mi ?
ee birlikte de dolasıyorsunuz ..

çocuğuna resmen tapıyor çok seviyor. ama erkeklerin erkek adam çocuk bakarmı senin görevin falan gibi düşünceleri canımı çok sıkıyor. ben anne baba olarak eşit olarak görev dağılımından yanayım. bazen çok yardım ediyor bana ama genelde kavgalı olduğumuzda bu durumu kullanıp görevlerini ihmal ediyor. örneğin her akşam çocuğu beraber alıyoruz k.validemden ama kavgalı oluğumuzda kesinlikle gelmiyo almaya. fırsattan istifade gezeyim mi diyo ne :52: şaka bi yana ben her durumda kavgalıda olsam sorumluluklarımın bilincindeyken onun böyle yapması canımı çok sıkıyor. ama kavgalı olmadığımızda sorun yok her türlü yardımı yapar bana. ama azıcık çıkışayım beyefendiye yok oluyor ortadan

Benim kv çalışan bi kadın olduğu için ve kp de hanım köylü olduğu için eşim ana erkil bi evde büyümüş hem bunun etkisi hem de kendini yetistirmesi ve merhametli yapısı gereği bana her konuda yardımcıdır 3 aylık oğlumuz var altinida değiştirir gazını da çıkartır banyosunuda yaptırır yemek temizlik keza öyle bu açıdan ben şanslı gruptayim sanırım ama genel olarak Türkiyede kadının adı yok

Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)

Kadın olduğum için memnunum
Kadınlar kadar mantıklı, düşünceli, merhametli ve güçlü başka bir yaratık yok
Erkeklerin çoğunda mantık aramak bile hata, o yüzden bu saçma egoları zaten. Kadın kadar mantıklı olamadıklarından böyleler...

çocuğuna resmen tapıyor çok seviyor. ama erkeklerin erkek adam çocuk bakarmı senin görevin falan gibi düşünceleri canımı çok sıkıyor. ben anne baba olarak eşit olarak görev dağılımından yanayım. bazen çok yardım ediyor bana ama genelde kavgalı olduğumuzda bu durumu kullanıp görevlerini ihmal ediyor. örneğin her akşam çocuğu beraber alıyoruz k.validemden ama kavgalı oluğumuzda kesinlikle gelmiyo almaya. fırsattan istifade gezeyim mi diyo ne :52: şaka bi yana ben her durumda kavgalıda olsam sorumluluklarımın bilincindeyken onun böyle yapması canımı çok sıkıyor. ama kavgalı olmadığımızda sorun yok her türlü yardımı yapar bana. ama azıcık çıkışayım beyefendiye yok oluyor ortadan
kaç yıl flört döneminiz oldu hep böyle sinyaller veriyormuydu:1:
baya kaçıyor çünküü ama söylemeden geçemicem çocuklarına tapan babalara hep hayranlıkla bakmışımdır
ne güzel valla burda sokakta bazen görüyorum erkek almış bebek arabasını çocuğu gezdiriyor:16::16::16:
içimden diyorum nekadar ilgili sevgi dolu bir baba çocuğu nekadar şanslı:emir_bebek::emir_bebek:

Benim sevgilimde inanılmaz ataerkil bir ortamda yetişmiş
kadın çalışmaz erkek eve bakar kadının işi ev yemek bulaşık çocuk koca fln
hep bunun ayrımcılığını hissederdim ben
ama en başından beri hiç taviz vermedim nezaman baktım "ama ben erkeğim" diye giriyor cümleye
hep "yok öyle bir dünya paşam" dedim:52::52::52::52:
3 buçuk senede yonttum yonttum odunumu :1::1::16::16::16:
şimdi çocukları paylaştırıyor kız senin erkek benim sorumluluğumda bilmemne
benim çalışma imkanlarımı maaş imkanlarımı fln konuşuyoruz
artık "ama ben erkeğim" ortadan kalktı.. artık " aşkım evlenince herşeyimizi birlikte yaparız"lar geldi:21::21::21:

Back
X