Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok zordur hele evli çocukluysan daha da zordur... allah başımdan eksik etmesin eşimi ama sen kadınsın ben erkeğim muhabbetleri var ya canımı çok sıkıyor
Aynen vallahi.
Erkeklermis pehh.
2 çeşit yemek yapmaya bilmezler ama erkekler, ustunler.
kadın olmak zor ama güzeldir ..
zoru basarabilendir bence üstün ..
tabi ki aslında öyle ama seni anlayan biri varsa yıpranmazsın ama yoksa ..
eşiniz mi anlamıyor sizi ?![]()
evet malesef pek anladığını düşünmüyorum
eşinizi sevmiyor musunuz?
sorumluluklarını ne mesela bilmiyor ?
kac yıllık evlisiniz?
yaslarınız kac ?
2.cocugu istemediginiz sürece yapmayın..![]()
eşimi seviyorum 5 senelik evliyiz ben 29 o 32 . çocuk gibi önemli bir sorumluluğumuz var ve eşim bu sorumluluğu tam olarak yerine getirmiyor.aslan burcu biraz fala arkadaş çevresine düşkün ve bu beni çok kırıyor. arkadaş çevresiyle bende görüşüyorum ama bekar insanlar rahatlar evlinin halinden pek anlamıyorlar. genelde beraber çıkıyoruz dışarı ama çocuğu ihmal ettiğini düşünüyorum
kaç yıl flört döneminiz oldu hep böyle sinyaller veriyormuyduçocuğuna resmen tapıyor çok seviyor. ama erkeklerin erkek adam çocuk bakarmı senin görevin falan gibi düşünceleri canımı çok sıkıyor. ben anne baba olarak eşit olarak görev dağılımından yanayım. bazen çok yardım ediyor bana ama genelde kavgalı olduğumuzda bu durumu kullanıp görevlerini ihmal ediyor. örneğin her akşam çocuğu beraber alıyoruz k.validemden ama kavgalı oluğumuzda kesinlikle gelmiyo almaya. fırsattan istifade gezeyim mi diyo neşaka bi yana ben her durumda kavgalıda olsam sorumluluklarımın bilincindeyken onun böyle yapması canımı çok sıkıyor. ama kavgalı olmadığımızda sorun yok her türlü yardımı yapar bana. ama azıcık çıkışayım beyefendiye yok oluyor ortadan