bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
tek kendileri ölse sıkıntı yok bulaşıcı bir hastalık var. ortada hataya uğrayanda yok hata yapıp keyfi çıkan düşüncesizler tek kendini değil herkesi tehlikeye atan cahiller var.

Damat denince aklıma hep Özge geliyor neden acaba Alla Alla

ben de girdim nasıl anlayacağım hacklenip hacklenmediğimi? bir şey olsaydı anlardım değil mi?

Bana komik geldi açıkçası, şaşırdım alışık değilim 26 yıllık hayatımda gördüğüm siyasi figürlerin hiçbirinde istifa geleneği yoktu, iktidarından muhalefetine hepsi "zabbaha kadar dens" geleneğinden olduğu için

2 tanecik butona basmam zorunuza gitmesin üye adına bakmiyorum. Mesajlari okuyarak ilerliyorum ve butonla duygumu belirtiyorum. Begeni butonuna bassaydim mesaj yazmazdiniz.

Beğenmediklerinizi dile getirin diye cesaretlendireyim dedim, buton orada, istediğiniz gibi basin, zoruma gitmez

Yüzde yüz kontrol zaten sağlanamaz ama cuma akşamı yaşananlar çok vahimdi bu yönetimin aldığı karala alakalıydı
Bilim insanları bas bas bağırıyor en az 14 günlük bir karantina gerekiyor
Bu karar uygulansın uymayan varsa gereği yapılsın
Sizin bahsettiğiniz şeyler çok küçük ayrıntılar

Kesinlikle aynı şeyi düşünüyorum.
Şu bela başımızdan gitmeden herkes bir dursun yerinde, kaos içinde kaosa gerek yok.
Güç ve düşünce birliğini bölüp, ilgiyi başka alanlara kaydırmanın da manası yok.
Pr ya da değil, bugüne kadar kimi nasıl çektiysek birkaç ay daha öldürmez yani ama korona öldürüyor.
Tek noktaya kanalize olmaktan yanayım, sesini duymaya tahammül edemediğim baş bile otursun külliyesinde kafasındayım.

tek kendileri ölse sıkıntı yok bulaşıcı bir hastalık var. ortada hataya uğrayanda yok hata yapıp keyfi çıkan düşüncesizler tek kendini değil herkesi tehlikeye atan cahiller var.
Kimse ölmesin hanımefendi
Çocuğu için alılverişe çıkan var sigara alan var
Bu nebiçim yaklaşım
Içişleri bakanı istifa etti diye niye insanlar ölsün

Ahsjdkskds
Biz de mesajlar gelmeye başlayınca bir birbirimize baktik bir 10 saniye kadar.
Göz görüyor, beyin anlar gibi oluyor ama daha önce böyle bir veri bulunamadığı için işleyemiyor

Son durum nedir
İstifasının kabul edilmediğini kim dedi ben haber falan bulamadım bunla ilgili

Banada arkadaşım bir link atmıştı tıklamıştım açılmadı ama gene tıklamıştım ahhahahah ama birşey olmamıştı olur mu ki

Ahsjdkskds
Biz de mesajlar gelmeye başlayınca bir birbirimize baktik bir 10 saniye kadar.
Göz görüyor, beyin anlar gibi oluyor ama daha önce böyle bir veri bulunamadığı için işleyemiyor

Eşime soruyorum istifa mı etmiş soylu diye, sesi çıkmıyor
Anladım gerçek olduğunu sonra suskunluğundan gözler dolu dolu, gözler ağlar

Beğenmediklerinizi dile getirin diye cesaretlendireyim dedim, buton orada, istediğiniz gibi basin, zoruma gitmez
Benim kimseden cesaret almaya ihtiyacim yok. Karşinizdaki insani neden kuçumsuyorsunuz. Kucumserken kuculmus oluyorsunuz. Ben kk da dinlenirken mesaj okumayı seviyorum. Mesaj yazmaya enerjim yok. Kimse yapilan begenileri gormuyor begenmedigimde ise meshur ediliyorum

Cahil sözcüğü de az kalıyor onlara, ne diyeceğimi bulamıyorum artık gerçekten.
Adam çocuğunu dışarı çıkarmış, polis "çocukların çıkması yasak, neden çıkardınız?" Dedi ve ceza yazdı. Adam ne dedi;
Çocuk benim çocuğum ölürse ölür sanane!!
Ne denir bu adama şimdi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…