- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.391
- 798
Asıl viral reklamın alası ona yaradı.Yarın Luppo satışları tavan yapacak. İyi reklam oldu.
tek kendileri ölse sıkıntı yok bulaşıcı bir hastalık var. ortada hataya uğrayanda yok hata yapıp keyfi çıkan düşüncesizler tek kendini değil herkesi tehlikeye atan cahiller var.Merak etmeyin istifadı kabul edilmedi acıtasyon
Neler oldu istifa edilmedi bundan mı edilecek
Yönetimin aldığı kararlarda hata varsa bedel ödenmeli bunu hataya uğrayanları lanetleyerek kızarak değil hatanın kaynağına giderek sağlıklı kararlar verilir
Virüsü kapan halk ölecek olan halk siz buna neden olan kişiyi savunuyorsunuz haberiniz var mı
Damat denince aklıma hep Özge geliyor neden acaba Alla AllaAllah o damadı ıslah etsin
Bir kuzenim var, twittet da her gün düzenli olarak kendisini etiketleyip,
istifa da bir hizmettir sayın bakanım, yazıyor
Belki herkes yapmalı. Bilemedim
Anti berat partisi kursalar tek başına iktidar olur.
ben de girdim nasıl anlayacağım hacklenip hacklenmediğimi? bir şey olsaydı anlardım değil mi?Arkadaşlar şu anda Corona'nın yayılımını çoğu insan merak ettiği için geomatik denilen ve virüsün yayılımını gösteren link hackerlar için adeta bulunmaz bir nimet oldu,
Bilgisayarından internet bankacılığına giriş yapanlar, telefonunda bankaların mobil şube uygulaması olanlar dikkatli olsun.
Gelen gideni aratır cunku :)
Taban tabana zıt, belki de hayatımda gördüğüm en muhalif arkadaşım bile biraz önce whatsapp tan uzuldum, yazdı
Gerçi onun üzüntüsü ortamın damada kalması ama yine de üzülüyor demek insan :)
2 tanecik butona basmam zorunuza gitmesin üye adına bakmiyorum. Mesajlari okuyarak ilerliyorum ve butonla duygumu belirtiyorum. Begeni butonuna bassaydim mesaj yazmazdiniz.
Yüzde yüz kontrol zaten sağlanamaz ama cuma akşamı yaşananlar çok vahimdi bu yönetimin aldığı karala alakalıydıBu akşam karşı apartman gezmeye gitti. Uyanıklar taksit taksit çıktı evden 2.5 yaşında çocukla. kimse anlamaz diye düşündüler herhalde. Şimdi yönetim nasıl bir karar alsın bu insancıklar virüs kapmasın ya da bulaştırmasın.
Kesinlikle aynı şeyi düşünüyorum.Gelen gideni aratır cunku :)
Taban tabana zıt, belki de hayatımda gördüğüm en muhalif arkadaşım bile biraz önce whatsapp tan uzuldum, yazdı
Gerçi onun üzüntüsü ortamın damada kalması ama yine de üzülüyor demek insan :)
Takilmayin zaten. Mesajiniza alinti yapilmadikca buton secimlerine müdahale etmenizi saçma buluyorum.Benide beğenmedi arkadaşlar ama takılmadım
Kimse ölmesin hanımefenditek kendileri ölse sıkıntı yok bulaşıcı bir hastalık var. ortada hataya uğrayanda yok hata yapıp keyfi çıkan düşüncesizler tek kendini değil herkesi tehlikeye atan cahiller var.
Bana komik geldi açıkçası, şaşırdım alışık değilim 26 yıllık hayatımda gördüğüm siyasi figürlerin hiçbirinde istifa geleneği yoktu, iktidarından muhalefetine hepsi "zabbaha kadar dens" geleneğinden olduğu için
mesajlarımı çarpıtmayın benim dediğimde saçma sapan bahanelerle çıkanlar zaten.Kimse ölmesin hanım efendi
Çocuğu için alılverişe çıkan var sigara alan var
Bu nebiçim yaklaşım
Yaa benim deDamat denince aklıma hep Özge geliyor neden acaba Alla Alla
Banada arkadaşım bir link atmıştı tıklamıştım açılmadı ama gene tıklamıştım ahhahahah ama birşey olmamıştı olur mu kiMalesef bende linki alıp sevgilime ve anneme atmıştım.
Sevgilimin telefonuna birşey oldu ama bizimkine olmadı. Biz yine de telefonu sıfırladık.
Arkadaşlar, tıklayan arkadaşlara telefonunu ya da bilgisayarını sıfırlamayasımı tavsiye ederim. Ben uzman değilim, çözüm mü bilmiyorum ama çoğumuzun telefonunda banka uygulamaları var. Sorun olmasını istemem, uyarayım dedim.
ilk mesajımda belirttigim gibi.cahil insanların karnı gözü doysun şimdi.. iki gün için saçma sapan izdiham çıkaran herkese hakkımız haram olsun.!!!
Ahsjdkskds
Biz de mesajlar gelmeye başlayınca bir birbirimize baktik bir 10 saniye kadar.
Göz görüyor, beyin anlar gibi oluyor ama daha önce böyle bir veri bulunamadığı için işleyemiyor
Benim kimseden cesaret almaya ihtiyacim yok. Karşinizdaki insani neden kuçumsuyorsunuz. Kucumserken kuculmus oluyorsunuz. Ben kk da dinlenirken mesaj okumayı seviyorum. Mesaj yazmaya enerjim yok. Kimse yapilan begenileri gormuyor begenmedigimde ise meshur ediliyorumBeğenmediklerinizi dile getirin diye cesaretlendireyim dedim, buton orada, istediğiniz gibi basin, zoruma gitmez
Cahil sözcüğü de az kalıyor onlara, ne diyeceğimi bulamıyorum artık gerçekten.tek kendileri ölse sıkıntı yok bulaşıcı bir hastalık var. ortada hataya uğrayanda yok hata yapıp keyfi çıkan düşüncesizler tek kendini değil herkesi tehlikeye atan cahiller var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?