bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
32 diş damat mı
Baş mı çekebiliyor o, vay be.
Hayat sen nelere kadirsin, kimi bir imza ile hayatı karartır kimi pişmiş kelle gibi hayatının şansını yaratır.

Sinsi diyelim biz ona :)
Istanbul teşkilatını lehine yapılandırdı.
Arada daha ne haltlar yedi belli değil.
Onun da arkasında birileri mi var onu da anlamadım.
Tamam damat, kızının hatrı da bir yere kadar.
Bu kadar milletin kendini yırtıp bu meselenin bu kadar gormezden gelinmesinin başka nasıl bir açıklaması var ben bilmiyore
Alacaklar beni bu akşam konuşturma daha fazla

Sanai devriminden sonraki devrim bu olabilir diyordardı izlediğim bir programda ama ütopik saçma geliyordu halada geliyor ama düşündürüyorda
Çok acayip zamanlardan geçiyoruz
Bazen kendi kendime düşüyorum
Dünyada bu kadar haksızlık varken çocuklar bombalar altında ölüyorken
Dünyanın bir kısmı açlıktan ölüyorken diğer kesim rahatça başını yastığa koyuyorsa
Doğa artık adına ne diyorsak buna sessiz kalmamalı

Kimseye mal etmeyin hatta varsa bedeli ödenmeli
Biz alışık değiliz böyle durumlara o ayrı mesele
bunu erken söylemeleri bi hataydı an itibariyle sokaga kimse cikilmicak denilecekti ama öyle olmadı duzeltmekte yine an itibariyle iki haftaya uzatıldı belediyelerce ekmek dagitimi yapilacak yasaga uymayan en agir ceza ile karşılancak denilmeli anca öyle düzelir istifayla düzelcek bi durum degil bu.

Allah o damadı ıslah etsin
Bir kuzenim var, twittet da her gün düzenli olarak kendisini etiketleyip,
istifa da bir hizmettir sayın bakanım, yazıyor
Belki herkes yapmalı. Bilemedim
Anti berat partisi kursalar tek başına iktidar olur.

Sokağa çıkma yasağı var, vallahi gelemem olsa dükkan sizin dersin

Diğer ülkelerdeki siyaset boyutu nedir koronanın ben onu merak ettim.
1 ayda 2 görev değişikliği, her kafadan ayrı ses, her gece yeni kararlar falan malum bizde.
Tezcanlılığımızın mı kurbanıyız yoksa diğer ülkelerde de yer yerinden oynadı mı, bizimkiler köy yanarken başka şeyin derdindeler mi anlayamadım.

Çok İyimiş sırada kim var onu merak ediyorum

Hala aynı şeyleri düşünüyorum, doğa, ilahi adalet vs.
Neyse inandığımız şey, intikamını alıyor.
Çark artık herkes için eşit dönüyor.
Biz insanların sustuğu her şeyin bedelini, gözümüzle bile göremediğimiz bir virüscük ödetiyor.

Merak etmeyin istifadı kabul edilmedi acıtasyon
Neler oldu istifa edilmedi bundan mı edilecek
Yönetimin aldığı kararlarda hata varsa bedel ödenmeli bunu hataya uğrayanları lanetleyerek kızarak değil hatanın kaynağına giderek sağlıklı kararlar verilir
Virüsü kapan halk ölecek olan halk siz buna neden olan kişiyi savunuyorsunuz haberiniz var mı

Kişi bazında değil ama sistemler sorgulanıyor.
Amerika da özellikle sağlık sistemi baştan inşa edilecek büyük ihtimalle.
Cünkü çok pahalı.
Ve pahalı olduğu için kimse ölmedikçe gitmiyor.
Corona da bu kadar zora düşmelerinin en büyük sebebi bu diye söyleniyor.
Belirtileri gösteren bile gitmedi.
Türkiye nin bir avantajı da buydu sürecin başından beri. Hizmet bedava.
Amerika bunu önce testi bedava dedi, sonra tedavinin bir kısmını ödeyeceğiz dedi, sanırım daha yeni tamamı oldu.
Bu arada biz yine ucuz yırtıyoruz, trump her gün iki saat basın toplantısı yapıyor

başka şeyler de var filmciğim
Film gibi ülkeyiz
Ben yaklaşık 5 6 senedir siyasi bilgi edinmiyorum, sinirlerimi alt üst etmemek adına.
Haber izlemiyordum bu sürece kadar, internet haberciliğinden seçme özgürlüğümü kullanarak merak ettiğim bilgiye ulaşıyordum.
O sebeple şahıslar adına bilgim yok, soy ağaçları daha dikkat çekici ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…