- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.635
- 548
- 40
Neden şaşırmadım acaba
Kör ölüp badem gözlü olacakken, kel ölüp sırma saçlı olacakken dirildi birden
32 diş damat mı
Baş mı çekebiliyor o, vay be.
Hayat sen nelere kadirsin, kimi bir imza ile hayatı karartır kimi pişmiş kelle gibi hayatının şansını yaratır.
Sanai devriminden sonraki devrim bu olabilir diyordardı izlediğim bir programda ama ütopik saçma geliyordu halada geliyor ama düşündürüyordaTabi, her anlamda yeni bir dünya düzeni kurulmasına şahit oluyoruz, inşallah olmaya da devam ederiz
Yakın çağ belki de sonlanacak, o kadar önemli ve her ülkenin, insanlığım ipliğe bağlı.
Bugün izlediğim haberlerde covid 19 dan iyileşen 90 küsür hasta, haftalar sonra yeniden pozitif göstermiş.
Bu tekrar alınabilen bir virüs mü yoksa virüsün tedavi edilemeyip uykuya mı geçtiği bilinemiyor.
Düşünsenize elinizde pimi çekilmiş bomba var, ne zaman patlayacak belli değil.
Gözle görülenlerle savaşımız daha zorlu.gözle görülmeyen bi düşmanla 3. dünya savaşındayız resmen
bence olması gereken 12ye 5 kala açıklamak ve fırınlar, eczaneler açık olacak, kolluk kuvvetleri ve görevliler yardımcı olacak demekti.
bunu erken söylemeleri bi hataydı an itibariyle sokaga kimse cikilmicak denilecekti ama öyle olmadı duzeltmekte yine an itibariyle iki haftaya uzatıldı belediyelerce ekmek dagitimi yapilacak yasaga uymayan en agir ceza ile karşılancak denilmeli anca öyle düzelir istifayla düzelcek bi durum degil bu.Kimseye mal etmeyin hatta varsa bedeli ödenmeli
Biz alışık değiliz böyle durumlara o ayrı mesele
Damat yıllardır bugünü bekliyor en çokta buna gıcık oldumaçık arıyorlar parti içi de mutlaka koz olarak kullanıldı. Geçmiş olsun damat içişlerine de getirilsin bütün bakanlıklara o gelsin kurtulalım.
İstifası kabul edilmemiş.Ne kadar da öngörülü insanlarızKimseye mal etmeyin hatta varsa bedeli ödenmeli
Biz alışık değiliz böyle durumlara o ayrı mesele
Dediydim işte hahaha hiçistifa kabul edilmemiş, şu an telefon görüşmesi yapıyorlarmış .
Sokağa çıkma yasağı var, vallahi gelemem olsa dükkan sizin dersinSinsi diyelim biz ona :)
Istanbul teşkilatını lehine yapılandırdı.
Arada daha ne haltlar yedi belli değil.
Onun da arkasında birileri mi var onu da anlamadım.
Tamam damat, kızının hatrı da bir yere kadar.
Bu kadar milletin kendini yırtıp bu meselenin bu kadar gormezden gelinmesinin başka nasıl bir açıklaması var ben bilmiyore
Alacaklar beni bu akşam konuşturma daha fazla
Kazen maşallah dediğin 3 gün yaşamıyor
SON DAKİKA HABERİ: İçişleri Bakanı Süleyman Soylu istifa etti
başka şeyler de var filmciğim32 diş damat mı
Baş mı çekebiliyor o, vay be.
Hayat sen nelere kadirsin, kimi bir imza ile hayatı karartır kimi pişmiş kelle gibi hayatının şansını yaratır.
Çok İyimiş sırada kim var onu merak ediyorumAllah o damadı ıslah etsin
Bir kuzenim var, twittet da her gün düzenli olarak kendisini etiketleyip,
istifa da bir hizmettir sayın bakanım, yazıyor
Belki herkes yapmalı. Bilemedim
Anti berat partisi kursalar tek başına iktidar olur.
Hala aynı şeyleri düşünüyorum, doğa, ilahi adalet vs.Sanai devriminden sonraki devrim bu olabilir diyordardı izlediğim bir programda ama ütopik saçma geliyordu halada geliyor ama düşündürüyorda
Çok acayip zamanlardan geçiyoruz
Bazen kendi kendime düşüyorum
Dünyada bu kadar haksızlık varken çocuklar bombalar altında ölüyorken
Dünyanın bir kısmı açlıktan ölüyorken diğer kesim rahatça başını yastığa koyuyorsa
Doğa artık adına ne diyorsak buna sessiz kalmamalı
Dediydim işte hahaha hiç
Şaşırmadım
açıklamada terörle mücadele gösterdiği başarıya atıf da yapılacak
Merak etmeyin istifadı kabul edilmedi acıtasyonbunu erken söylemeleri bi hataydı an itibariyle sokaga kimse cikilmicak denilecekti ama öyle olmadı duzeltmekte yine an itibariyle iki haftaya uzatıldı belediyelerce ekmek dagitimi yapilacak yasaga uymayan en agir ceza ile karşılancak denilmeli anca öyle düzelir istifayla düzelcek bi durum degil bu.
Haberi görünce ilk aklıma sırma saç muhabbeti geldi nedensenazar böyle bir şey : )
Sokağa çıkma yasağı var, vallahi gelemem olsa dükkan sizin dersin
Diğer ülkelerdeki siyaset boyutu nedir koronanın ben onu merak ettim.
1 ayda 2 görev değişikliği, her kafadan ayrı ses, her gece yeni kararlar falan malum bizde.
Tezcanlılığımızın mı kurbanıyız yoksa diğer ülkelerde de yer yerinden oynadı mı, bizimkiler köy yanarken başka şeyin derdindeler mi anlayamadım.
Ben yaklaşık 5 6 senedir siyasi bilgi edinmiyorum, sinirlerimi alt üst etmemek adına.başka şeyler de var filmciğim
Film gibi ülkeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?