- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
Senden korkmaya başladım, sana hitaben yazarken bildiğim tüm duaları edip tütsülenip baş ucuma sarımsak asıp mı yazsam, 60-70'imi görmek isterim şahsen :)göz var göz ...
Bu acite kadar basit bir istifa değilMerak etmeyin istifadı kabul edilmedi acıtasyon
Neler oldu istifa edilmedi bundan mı edilecek
Yönetimin aldığı kararlarda hata varsa bedel ödenmeli bunu hataya uğrayanları lanetleyerek kızarak değil hatanın kaynağına giderek sağlıklı kararlar verilir
Virüsü kapan halk ölecek olan halk siz buna neden olan kişiyi savunuyorsunuz haberiniz var mı
Hahah biz de karantinaya alınmayalım diye gitmiyoruz biz de direkt beyın değişimi o nasıl olacak?Kişi bazında değil ama sistemler sorgulanıyor.
Amerika da özellikle sağlık sistemi baştan inşa edilecek büyük ihtimalle.
Cünkü çok pahalı.
Ve pahalı olduğu için kimse ölmedikçe gitmiyor.
Corona da bu kadar zora düşmelerinin en büyük sebebi bu diye söyleniyor.
Belirtileri gösteren bile gitmedi.
Türkiye nin bir avantajı da buydu sürecin başından beri. Hizmet bedava.
Amerika bunu önce testi bedava dedi, sonra tedavinin bir kısmını ödeyeceğiz dedi, sanırım daha yeni tamamı oldu.
Bu arada biz yine ucuz yırtıyoruz, trump her gün iki saat basın toplantısı yapıyor
Merak etmeyin istifadı kabul edilmedi acıtasyon
Neler oldu istifa edilmedi bundan mı edilecek
Yönetimin aldığı kararlarda hata varsa bedel ödenmeli bunu hataya uğrayanları lanetleyerek kızarak değil hatanın kaynağına giderek sağlıklı kararlar verilir
Virüsü kapan halk ölecek olan halk siz buna neden olan kişiyi savunuyorsunuz haberiniz var mı
Basın toplantısı değil ki onun yaptığı, show hem de en realitysinden.Kişi bazında değil ama sistemler sorgulanıyor.
Cünkü çok pahalı.
Amerika bunu önce testi bedava dedi, sonra tedavinin bir kısmını ödeyeceğiz dedi, sanırım daha yeni tamamı oldu.
Bu arada biz yine ucuz yırtıyoruz, trump her gün iki saat basın toplantısı yapıyor
Senden korkmaya başladım, sana hitaben yazarken bildiğim tüm duaları edip tütsülenip baş ucuma sarımsak asıp mı yazsam, 60-70'imi görmek isterim şahsen :)
Sey o cahiliye bölümüne yönlendireceğiz doktor hanımcım.Hahah biz de karantinaya alınmayalım diye gitmiyoruz biz de direkt beyın değişimi o nasıl olacak?
Basın toplantısı değil ki onun yaptığı, show hem de en realitysinden.
Bizimki yazık ya kan çanağı gözler küçük emrah gibi bakışlar, ciddi ciddi bu tempo için üzülüyorum ben adama.
Çünkü ağaca anlatsa, ağaç dile gelirdi ama yok, adam kimlerle uğraştığını yeni idrak ediyor ve bu beni üzüyor.
Bu ülkede ne skandallar, ne rezaletler yaşandı
Kimse istifanın adını anmamışken böyle bir olayda istifasının kabul edilecek olması hiç inandırıcı değil.
Güzel bir pr çalışması oldu, sosyal medya soylu güzellemeleriyle dolu, şimdiye kadar bu nasıl bakan diyenler dahi sevgi kumkuması şeklinde gitmeyin bakanım diye yalvarıyor.
Operasyon başarılı, tebrikler
2 tanecik butona basmam zorunuza gitmesin üye adına bakmiyorum. Mesajlari okuyarak ilerliyorum ve butonla duygumu belirtiyorum. Begeni butonuna bassaydim mesaj yazmazdiniz.sbeden
Kırmızıya basa basa geliyorsunuz muhtemelen parti eleştirisi yaptığım için
1) konu siyaset meydanına taşındı, siyaset konuşulabilir
2) berat albayrak a erdoğan da bayılmıyor, kimin tarafında olduğunuzu iyi düşünün
3) karşıt fikriniz varsa biz de öğrenelim neyi begenmediniz.
Yanlış dinlemediysem ABD'de covid19 testi sigortalılara 9000 $ sigortasızlara 34.000 $'a yapılıyormuş.Kişi bazında değil ama sistemler sorgulanıyor.
Cünkü çok pahalı.
Bilmiyorum kafa karıştırıcıBu acite kadar basit bir istifa değil
Bu çok basit kaçar acite asla değil
Ha iç işleri bakanını savunmak için demiyorum
Ama şöyle bir durum var kabineyi kim olusturdu?
lider sorumluluğu alır kafasındayım ben madem sorumluluk alınacaksa
Çünkü kabıneyi seçe kişi belli
Ben kendi adıma liderden habersiz bir iş yapıldıgını düşünmüyorum
aciteden durum daha vahim
Adam bence onur kırıcı şekilde istifa etti
Bir insan istifa edebilir ama yolu bumudur?
Bende bu sürecte gitmemesi taraftariyim. Zaten günah keçisiydi. Tabi bu sürec bitince herkes kendi özelestirisini yapip gelecege yönelik secimlerinde bu günleride hatirlayacaktir.
Bu ülkede ne skandallar, ne rezaletler yaşandı
Kimse istifanın adını anmamışken böyle bir olayda istifasının kabul edilecek olması hiç inandırıcı değil.
Güzel bir pr çalışması oldu, sosyal medya soylu güzellemeleriyle dolu, şimdiye kadar bu nasıl bakan diyenler dahi sevgi kumkuması şeklinde gitmeyin bakanım diye yalvarıyor.
Operasyon başarılı, tebrikler
Benide beğenmedi arkadaşlar ama takılmadımsbeden
Kırmızıya basa basa geliyorsunuz muhtemelen parti eleştirisi yaptığım için
1) konu siyaset meydanına taşındı, siyaset konuşulabilir
2) berat albayrak a erdoğan da bayılmıyor, kimin tarafında olduğunuzu iyi düşünün
3) karşıt fikriniz varsa biz de öğrenelim neyi begenmediniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?