bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Yasagin aciklandigi saatte babami işe cagirdilar 2 gün isyerinde kal bari demisler. Adamcagiz arabaya binip yola cikmis ama yolu yarilayamamis bile mahser gibiymis heryer . Bana diyorki millet sokaklarda gelen gecen arabalar bize carpar diye bile korkmuyorlardi sanki hipnoz olmus gibilerdi. Babam o kadar sinirlenmisti şu arabadan insem 3 5 tanesine osmanli tokatiyla sersem diye kudurmuş( babam 2 metre ve 150kg ) sonuc olarak şekeri 400 e çıkmış mecbur eve dönmüş . Isyeri zor durumda kaldi babam patrondan fırça yedi falan filan.

birde anlamadığım bir mantık hatasi var. hükümetin icraatlarını beğenmeyip bakanın istifasına sevinenler açısindan. istifa edenin yerine yine aynı partiden adam gelecek ne fark eder.

Bu acite kadar basit bir istifa değil
Bu çok basit kaçar acite asla değil
Ha iç işleri bakanını savunmak için demiyorum
Ama şöyle bir durum var kabineyi kim olusturdu?

lider sorumluluğu alır kafasındayım ben madem sorumluluk alınacaksa
Çünkü kabıneyi seçe kişi belli
Ben kendi adıma liderden habersiz bir iş yapıldıgını düşünmüyorum

aciteden durum daha vahim
Adam bence onur kırıcı şekilde istifa etti
Bir insan istifa edebilir ama yolu bumudur?

Bu ülkede ne skandallar, ne rezaletler yaşandı
Kimse istifanın adını anmamışken böyle bir olayda istifasının kabul edilecek olması hiç inandırıcı değil.
Güzel bir pr çalışması oldu, sosyal medya soylu güzellemeleriyle dolu, şimdiye kadar bu nasıl bakan diyenler dahi sevgi kumkuması şeklinde gitmeyin bakanım diye yalvarıyor.
Operasyon başarılı, tebrikler

Hahah biz de karantinaya alınmayalım diye gitmiyoruz biz de direkt beyın değişimi o nasıl olacak?

Bu akşam karşı apartman gezmeye gitti. Uyanıklar taksit taksit çıktı evden 2.5 yaşında çocukla. kimse anlamaz diye düşündüler herhalde. Şimdi yönetim nasıl bir karar alsın bu insancıklar virüs kapmasın ya da bulaştırmasın.

Basın toplantısı değil ki onun yaptığı, show hem de en realitysinden.
Bizimki yazık ya kan çanağı gözler küçük emrah gibi bakışlar, ciddi ciddi bu tempo için üzülüyorum ben adama.
Çünkü ağaca anlatsa, ağaç dile gelirdi ama yok, adam kimlerle uğraştığını yeni idrak ediyor ve bu beni üzüyor.

sbeden
Kırmızıya basa basa geliyorsunuz muhtemelen parti eleştirisi yaptığım için
1) konu siyaset meydanına taşındı, siyaset konuşulabilir
2) berat albayrak a erdoğan da bayılmıyor, kimin tarafında olduğunuzu iyi düşünün
3) karşıt fikriniz varsa biz de öğrenelim neyi begenmediniz.

Senden korkmaya başladım, sana hitaben yazarken bildiğim tüm duaları edip tütsülenip baş ucuma sarımsak asıp mı yazsam, 60-70'imi görmek isterim şahsen :)

Eşime istifa haberini "gür sacli istifa etmis diye verdim" adamin üstüne yapisti isim. Esimde ne gür saçlısı diyor.

Toplumların karakterleri var.
Gerçekten bizdeki en belirgin özellik ' bir şey olmaz' kafasi.
Sorun olan her yere bak, ayni seyi duyarsin
Bir şey olmaz.

Bende bu sürecte gitmemesi taraftariyim. Zaten günah keçisiydi. Tabi bu sürec bitince herkes kendi özelestirisini yapip gelecege yönelik secimlerinde bu günleride hatirlayacaktir.

2 tanecik butona basmam zorunuza gitmesin üye adına bakmiyorum. Mesajlari okuyarak ilerliyorum ve butonla duygumu belirtiyorum. Begeni butonuna bassaydim mesaj yazmazdiniz.

Yanlış dinlemediysem ABD'de covid19 testi sigortalılara 9000 $ sigortasızlara 34.000 $'a yapılıyormuş.
Trump bana bozuk bir sağlık sistemi bıraktılar bunu değiştireceğim demiş, malum sonbaharda seçim var.
Covid19 Avrupa ülkeleri için tam bir sınav oldu, İngiltere başbakanı hasta olmasaydı gittiydi, sürü bağışıklığı politikası tepki çekmişti.

Salgın dünya dengelerini değiştireceğe benziyor ama liderler bundan ne kadar ders çıkaracak belli değil.

Bilmiyorum kafa karıştırıcı
Liderden habersiz değildi zaten
Kılıçdaroğlu nun bir sözü vardır kontrollü darbe bunun gibi birşey olabilir
Yada önümüzdeki dönemlerde gerçekten biz halkın öngöremediği ama yönetimin bildiği birşeylerin olduğu
Kontrolün her geçen gün zorlaşacağı bir sürece giriyor olaniliriz
Her türlü zor günler bunlar

Bende bu sürecte gitmemesi taraftariyim. Zaten günah keçisiydi. Tabi bu sürec bitince herkes kendi özelestirisini yapip gelecege yönelik secimlerinde bu günleride hatirlayacaktir.

Tabi ki ben de gitmemesi taraftarıyım, gidiyorsa da durum gerçekten çok kötü diye düşüneceğim. Dereyi geçerken at değiştirilmez demişler, yerine gelecek olan süreci daha iyi yönetecek diye bir kaide yok. Süleyman Soylu halk tarafından sevilen bir bakan, halkın dilinden anlıyor. Şu an bu süreçte istifa etmesini istemem.

Gelen gideni aratır cunku :)
Taban tabana zıt, belki de hayatımda gördüğüm en muhalif arkadaşım bile biraz önce whatsapp tan uzuldum, yazdı
Gerçi onun üzüntüsü ortamın damada kalması ama yine de üzülüyor demek insan :)

Benide beğenmedi arkadaşlar ama takılmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…