gecen cocuklara diyorumki nevosum; cocuklar ozur dilerim sizi boyle bir yuzyilda dogurmak zorunda kaldigim icinOyyyy kıyamam ya :)En çok miniklere üzülüyorum.Havalar ısındı dışarı çıkartamıyorsunuz ve bunun için bir şeyler umduruyorsunuz bir nevi:)Parkta korona var,bize bulaşır:)Bunlar gerçek ama çocukların dünyası için çok büyük üzüntü:)
Keşkehaberde diyordu 6 bin kisi üzerinede deneme yapılıp eylül ayında piyasaya çıkacak diyordu.Ates karada binli sayılarda insna deneme yapılırsa öne çekilir en erken kasim ayinda piyasaya sürülür dedi
sanki yasaklamışlardı pazarlarınıhaberleri videolari cok fazla takip edemiyorum sosyal medyada 1 2 sayfa var takip ettigim soyle bir goz gezdirip cikiyorum
cocuguda izlemedim hic.
hayvan pazarlarini kurmuşlarmi tekrar
Önce kendi ülkemize mi baksak? Sizce bizim veriler doğru mu Çini elestirip ya da degerlendirme yapiyoruz?Sizce çindeki veriler doğru mu?
Benim başından beri merak ettiğim tek ülke Çin
O nüfusa vaka ve ölüm sayısı
Şu an gerçekten virüs bitti mi vs
verilerin dogrulugu tartisilir ama ben son 2 haftadir ankara da vefat sayisini ve hatta bir kacinin isimlerini faceden aratip bakiyordum normal ölum mu koronami acaba gibisinden 4 5 gun oncesine kadar 90 100 leri gören defin sayisi 2 gundur falan 45 civariÖnce kendi ülkemize mi baksak? Sizce bizim veriler doğru mu Çini elestirip ya da degerlendirme yapiyoruz?
Eleştirmek değil. Sadece gerçekten bazı ülkelerde bu virüsün bitebildiğine inanmak istiyorumÖnce kendi ülkemize mi baksak? Sizce bizim veriler doğru mu Çini elestirip ya da degerlendirme yapiyoruz?
Ben poşetleri değiştirip 3-4 saat havalandırıyorumAramızda alınan sebzeleri yıkamadan sadexe2 balkonda havalandırıp poset degistiren var mi? Ben balkonda belirtiyorum yıkıyorum kuruluyorum ama çürüyor.
Sizin elestiri amacli sormadiginizi fark ettigimden ya da degerlendirme dedim.Eleştirmek değil. Sadece gerçekten bazı ülkelerde bu virüsün bitebildiğine inanmak istiyorum
Bi nevi umut
Önceki yillara göre de kiyaslamak lazım.verilerin dogrulugu tartisilir ama ben son 2 haftadir ankara da vefat sayisini ve hatta bir kacinin isimlerini faceden aratip bakiyordum normal ölum mu koronami acaba gibisinden 4 5 gun oncesine kadar 90 100 leri gören defin sayisi 2 gundur falan 45 civari
evet o geceyi bende merak ediyorum cidden patlama bekliyorduk ani bir düşüş oldu çok enteresan bi şekildeÖnceki yillara göre de kiyaslamak lazım.
Hani sosyal mesafe herşey ya o karantina gecesi yaşanan kaos sonrası nasıl patlama olmadı hastalikta? İc iceydi millet birinde bile mi yoktu bu kadar kolay bulasan hastalikta o gece hiç yukselis olmadı. Ee test sayilari da düşüyor her geçen gün daha az test yapıyorlar. Bugün cay evleri açıktı resmen yoldan gecen arabli polise soyledigimde bizi dinlemiyorlar siz foto çekin dedisaka gibi ama değil
Eğer 45 kişi koronaysa Ankara’da İstanbul’u düşünemiyorum..verilerin dogrulugu tartisilir ama ben son 2 haftadir ankara da vefat sayisini ve hatta bir kacinin isimlerini faceden aratip bakiyordum normal ölum mu koronami acaba gibisinden 4 5 gun oncesine kadar 90 100 leri gören defin sayisi 2 gundur falan 45 civari
cunku biktik haftalarca bunlara maruz kaldigimiz icin, hem korkuyoruz hem bi bosvermislik geliyor icimizden..Virüsün etkisinin azaldığıni düşünüyorum,çok cahilce evet.
Karanfil koymayı denediniz mi, tüh ya çok zamansız..Diş dolgum düşmüş. Cok fena dişim ağrıyor. Ne yapıcam bilmiyorum. Uyuyamıyorum ağrıdan. Gargara bile uyuşturmuyor. Dişçiye de gidilmez şimdi. Off of!
Şu an dünyadaki en güzel cümle bu. Duyabilecek miyiz acaba..Virüsün etkisinin azaldığıni düşünüyorum,çok cahilce evet.
Nane yağı varsa,ağrıyan dişinin olduğu taraftaki yanağına sur mucize gibi bir sey. Sakın ağız içine değdirmeDiş dolgum düşmüş. Cok fena dişim ağrıyor. Ne yapıcam bilmiyorum. Uyuyamıyorum ağrıdan. Gargara bile uyuşturmuyor. Dişçiye de gidilmez şimdi. Off of!
Belki bir hafta sonra,spkerler virüs etkisini kaybetti,bulasiciligini ve olduruculugu kayboldu,hayat normale döndu der. Allah ol derse,neden olmasin.Şu an dünyadaki en güzel cümle bu. Duyabilecek miyiz acaba..
Bende gidemem diyordm agridan gittim 1 ay once yakin bi poliklinikte maskemi dahi cikarttirmadan antibiyotik verdiDiş dolgum düşmüş. Cok fena dişim ağrıyor. Ne yapıcam bilmiyorum. Uyuyamıyorum ağrıdan. Gargara bile uyuşturmuyor. Dişçiye de gidilmez şimdi. Off of!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?