bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
gecen cocuklara diyorumki nevosum; cocuklar ozur dilerim sizi boyle bir yuzyilda dogurmak zorunda kaldigim icin cocuklar bon bon baktilar bana hahaha bazen aglayasim geliyor vallahi ama iste deliye vurmak isime geliyor

Gelemeyen kodlar sonrası şimdi ssk lilarin alamayacagini açıkladılar. İşe gitmeyip ssk li olanlar ne olacak? Bir işi daha düzgün yapabildiklerini görmedim.

haberde diyordu 6 bin kisi üzerinede deneme yapılıp eylül ayında piyasaya çıkacak diyordu.Ates karada binli sayılarda insna deneme yapılırsa öne çekilir en erken kasim ayinda piyasaya sürülür dedi
Keşke
haberleri videolari cok fazla takip edemiyorum sosyal medyada 1 2 sayfa var takip ettigim soyle bir goz gezdirip cikiyorum
cocuguda izlemedim hic.
hayvan pazarlarini kurmuşlarmi tekrar
sanki yasaklamışlardı pazarlarını

Sizce çindeki veriler doğru mu?
Benim başından beri merak ettiğim tek ülke Çin
O nüfusa vaka ve ölüm sayısı
Şu an gerçekten virüs bitti mi vs
Önce kendi ülkemize mi baksak? Sizce bizim veriler doğru mu Çini elestirip ya da degerlendirme yapiyoruz?

Önce kendi ülkemize mi baksak? Sizce bizim veriler doğru mu Çini elestirip ya da degerlendirme yapiyoruz?
verilerin dogrulugu tartisilir ama ben son 2 haftadir ankara da vefat sayisini ve hatta bir kacinin isimlerini faceden aratip bakiyordum normal ölum mu koronami acaba gibisinden 4 5 gun oncesine kadar 90 100 leri gören defin sayisi 2 gundur falan 45 civari

Aramızda alınan sebzeleri yıkamadan sadexe2 balkonda havalandırıp poset degistiren var mi? Ben balkonda belirtiyorum yıkıyorum kuruluyorum ama çürüyor.
Ben poşetleri değiştirip 3-4 saat havalandırıyorum
İlk başlarda deterjanla bile yıkıyodum, sonradan napıyorum ya diyip bıraktım deterjan olayını

Eleştirmek değil. Sadece gerçekten bazı ülkelerde bu virüsün bitebildiğine inanmak istiyorum
Bi nevi umut
Sizin elestiri amacli sormadiginizi fark ettigimden ya da degerlendirme dedim.
Çine kiyasen bu umuda baglanmamaliyiz. Bizde ne insanlar bilincli ne düzen tutarlı.

Önceki yillara göre de kiyaslamak lazım.
Hani sosyal mesafe herşey ya o karantina gecesi yaşanan kaos sonrası nasıl patlama olmadı hastalikta? İc iceydi millet birinde bile mi yoktu bu kadar kolay bulasan hastalikta o gece hiç yukselis olmadı. Ee test sayilari da düşüyor her geçen gün daha az test yapıyorlar. Bugün cay evleri açıktı resmen yoldan gecen arabli polise soyledigimde bizi dinlemiyorlar siz foto çekin dedi saka gibi ama değil

evet o geceyi bende merak ediyorum cidden patlama bekliyorduk ani bir düşüş oldu çok enteresan bi şekilde
birde az cok haberlerden takip ettigim kadariyla bu hastaligin bir pik durumu var biz o piki yakalayamadan birden nasi dusus yasadik onuda anlamadim.
acaba mevsim sartlarimiz mi virus icin uygun degil uv ışınlari falan
yoksa bizim şartlarimiz mi gerçek rakamlara uygun değil bilemiyorum.
çay evi ne ya bu milletin evinde çay yokmu anlamiyorum ki oturun evinizde izoleli izoleli kafaniz rahat icin çayinizi.
hanimi disari cikmak iateyince her tarafi agriyan sokaga cikmayan emmiler dayilar abiler birden sokaga cikasi geldi hepsinin ya

Eğer 45 kişi koronaysa Ankara’da İstanbul’u düşünemiyorum..

Diş dolgum düşmüş. Cok fena dişim ağrıyor. Ne yapıcam bilmiyorum. Uyuyamıyorum ağrıdan. Gargara bile uyuşturmuyor. Dişçiye de gidilmez şimdi. Off of!

Diş dolgum düşmüş. Cok fena dişim ağrıyor. Ne yapıcam bilmiyorum. Uyuyamıyorum ağrıdan. Gargara bile uyuşturmuyor. Dişçiye de gidilmez şimdi. Off of!
Nane yağı varsa,ağrıyan dişinin olduğu taraftaki yanağına sur mucize gibi bir sey. Sakın ağız içine değdirme

Bende gidemem diyordm agridan gittim 1 ay once yakin bi poliklinikte maskemi dahi cikarttirmadan antibiyotik verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…