28 mayısa kadar yurtiçi-yurtdışı uçuş yok diye okumuştumailem yurt dışında yaşıyor
yaşadıkları ülke bir Mayıs itibariyle alınan önlemleri hafifletecek
okullar peyderpey açılacak
sinifta ki öğrenci sayısı düşürülecek miş
orada örneğin dolaşmak yürüyüş yapmak alış veriş yasak değildi
bu çok büyük anavtaj
tabi eklemek gerekir ki Türkiye gibi nüfusu yüksek bir ülke de yaşamıyor lar
benim en zorlandığım iki küçük çocuk ile evde kapalı kalmak bahçe de yok apartman hayatı
Haber vs takip etmiyorum
anladığım şu ki Türkiye de vaka sayısı yüksek olmasına rağmen vefat eden sayısı az diğer yakın nüfuslu ülkelere nazaran
bu bir başarı değilmidir?
ve Mayıs sonunda kadar yurt içi ve dışı seyahat yasağı varmı bu doğru mu?
doktoruna ulaştık bugün çıksın diyor, akciğere emboli atma, tansiyon problemi olabilir çıkmazsa dedi. Annem korkuyor, ben zorlayamıyorum bir şey olursa vicdan azabı çekerim, apartmana bu illet yayılmışsa, yoğun bakım doktorları çok apartmanda. Ay ne biçim bir şey bu görünmüyor, hissedilmiyor Allahın belası
Bugün itibariyle mi semt. Semt görünüyor bende hala konumdan aldığı bölge görünüyor? Nasil oluyor kiMerhaba, hayat eve sığar uygulamasını biliyorsunuzdur. Bugün itibariyle semt semt yoğunluğu görünüyor vakaların. Uygulamada tc numarasıyla aile bireyi de ekleyebiliyoruz. Annenizi ekleyip oturduğu bölgeye bir bakın derim. Mesela benim şehrimde iki kırmızı bölge var, birisi bizim siteymiş. Eğer vakanın olmadığı ya da renginin mavi, yeşil olduğu bir bölgeyse anneniz ikna olur belki çıkmaya.
Bugün itibariyle mi semt. Semt görünüyor bende hala konumdan aldığı bölge görünüyor? Nasil oluyor ki
Henüz test kiti gelmemişti o tarihlerde ya da yapmadılar.Bilemiyorum...Türkiye de bütün dünyada eğer çok aşırı solunum güçlüğü yoksa test yapılmıyor. Sanırım Birleşmiş Milletler kararı.
Çünkü ölüden de bulaşıyor maalesef. O nedenle ayırıyorlar.Neden ayırmak gibi bir gerek duydular corana dan vefat edenleri?
Güncelleme yaptim geldi. Benimde canım sıkıldı hic olamyan mahalleler var:) bende de düşük risk diyor . Sayi verse daha iyi olmaz miAz önce Bundle'dan bildirim geldi, girip baktım görunuyordu. Şu sol alttaki sekmeye basmaniz gerekiyor. Bana dusuk riskli bolge diyor ama ona basinca kipkirmizi mesela.
Aramızda alınan sebzeleri yıkamadan sadexe2 balkonda havalandırıp poset degistiren var mi? Ben balkonda belirtiyorum yıkıyorum kuruluyorum ama çürüyor.
Güncelleme yaptim geldi. Benimde canım sıkıldı hic olamyan mahalleler var:) bende de düşük risk diyor . Sayi verse daha iyi olmaz mi
O işarete basınca böyle renkler çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?