bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Arkadaslar var asmde onlarn pcyr geliyormuş yapilan testler kendi cveresi mesela çoğunin testi negatif gelmis,pozitiften iyilesen olmus. Hapisten çıkanlarida günlük arıyorlarmış.

ailem yurt dışında yaşıyor
yaşadıkları ülke bir Mayıs itibariyle alınan önlemleri hafifletecek
okullar peyderpey açılacak
sinifta ki öğrenci sayısı düşürülecek miş
orada örneğin dolaşmak yürüyüş yapmak alış veriş yasak değildi
bu çok büyük anavtaj
tabi eklemek gerekir ki Türkiye gibi nüfusu yüksek bir ülke de yaşamıyor lar

benim en zorlandığım iki küçük çocuk ile evde kapalı kalmak bahçe de yok apartman hayatı

Haber vs takip etmiyorum

anladığım şu ki Türkiye de vaka sayısı yüksek olmasına rağmen vefat eden sayısı az diğer yakın nüfuslu ülkelere nazaran

bu bir başarı değilmidir?

ve Mayıs sonunda kadar yurt içi ve dışı seyahat yasağı varmı bu doğru mu?

28 mayısa kadar yurtiçi-yurtdışı uçuş yok diye okumuştum

Merhaba, hayat eve sığar uygulamasını biliyorsunuzdur. Bugün itibariyle semt semt yoğunluğu görünüyor vakaların. Uygulamada tc numarasıyla aile bireyi de ekleyebiliyoruz. Annenizi ekleyip oturduğu bölgeye bir bakın derim. Mesela benim şehrimde iki kırmızı bölge var, birisi bizim siteymiş. Eğer vakanın olmadığı ya da renginin mavi, yeşil olduğu bir bölgeyse anneniz ikna olur belki çıkmaya.

Bugün itibariyle mi semt. Semt görünüyor bende hala konumdan aldığı bölge görünüyor? Nasil oluyor ki

Bugün itibariyle mi semt. Semt görünüyor bende hala konumdan aldığı bölge görünüyor? Nasil oluyor ki

Az önce Bundle'dan bildirim geldi, girip baktım görunuyordu. Şu sol alttaki sekmeye basmaniz gerekiyor. Bana dusuk riskli bolge diyor ama ona basinca kipkirmizi mesela.

Eklentiler

• Screenshot_2020-04-29-16-53-12-636_tr.gov.saglik.hayatevesigar.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 54
O işarete basınca böyle renkler çıkıyor

Eklentiler

• Screenshot_20200429_174148_tr.gov.saglik.hayatevesigar.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 47
Az önce Bundle'dan bildirim geldi, girip baktım görunuyordu. Şu sol alttaki sekmeye basmaniz gerekiyor. Bana dusuk riskli bolge diyor ama ona basinca kipkirmizi mesela.
Güncelleme yaptim geldi. Benimde canım sıkıldı hic olamyan mahalleler var:) bende de düşük risk diyor . Sayi verse daha iyi olmaz mi

Eklentiler

• Screenshot_20200429-175159_Hayat Eve Sar.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 44
Bu uygulama mı? Tam anlayamadım. Bakmam isterim.

Aramızda alınan sebzeleri yıkamadan sadexe2 balkonda havalandırıp poset degistiren var mi? Ben balkonda belirtiyorum yıkıyorum kuruluyorum ama çürüyor.

Normal sirkeli suda bekletip, bol suyla yıkayıp tüketiyorum kaç aydır. Virüsün gıdadan bulaştığına dair hiçbir veriye rastlamadım. Alışveriş poşetlerini de yarım saat açık hava güneşte bekletiyorum sadece. Karton ve kağıdı biraz daha uzun tutmak gerekiyor diye biliyorum. Şüphelendiğim bir şeye dokunursam da elimi yıkıyorum ya da dezenfektan sıkıyorum su yoksa.

İnsanları virüs değil, virüs kaygısı öldürecek. Yapmanız gerekenden daha fazlasını yapmayın, stres bağışıklık sistemini çökertiyor.

Güncelleme yaptim geldi. Benimde canım sıkıldı hic olamyan mahalleler var:) bende de düşük risk diyor . Sayi verse daha iyi olmaz mi

Renkleri bilemedim ki, kırmızı en yoğun, diğerleri az vaka gibi düşündüm ama doğrusu ne bilmiyorum. Sayı olsa iyi olurdu tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…