Ben 48 yaşındayım ama 7-8 yıl önce başladı bende diz sorunu, genetikmiş. Bisiklet ve step sporu zararlıymış, yani doktorum öyle dedi. Bol yürüyüş yapmak lazım, bir de otururken ya da yatarken, dizi hiç bükmeden ayak parmaklarını kendine doğru gerip bacağı havaya kaldırma egzersizi var, onu hergün yapmak gerekiyor. Size de geçmiş olsun.Evde yürüyorum ama agrilarim gecmedk yeni teşhis konuldu bakalim. Özel olmazsa yaşınız kaç neden oluyor bizde bunlar cok canim skildi. Ben 35 yaşındayım. Geçen sene 20 kilo verdim. Belimde 2 fitik var sag ve sol basma yerinde dizlerim boyle oldu cok canım sıkılıyor. Bugün indirdim oğlumu bahceye bisiklet sürdü bende yürüdüm 6 bin adim atmışım. Ben dahs önce plates yapmstim geçen sene bu sene 1-2 ay stepe gittim ama o cok bacaklarımı yoruyordu bıraktım.
Ben hâlâ market poşetlerini atıyorum ve paketli gıdaları yıkıyorum ya da saklama kaplarına aktarıp ambalajları atıyorum. Geçen gün yakın bir arkadasimla konuştuk, ekmeği direkt poşetle mutfağa koyuyorum, marketten alinanlari 1-2 saat balkonda tutuyorum sonra hiç yıkamadan mutfağa yerleştiriyorum dedi. Gerçekten cogu kişi artik gevşetti önlemleri haklı olarak.Benim merak ettiğim şeylerden biri de bu
Acaba şimdiye kadar yiyecekten, market poşetlerinden, ürünlerden, kargodan vs enfekte olan oldu mu
ben de bunu metak ediyorum. dışardan bir şey söylerken çok tedirgin oluyorum. gerçi artık yukardan sepet sarkıtıyorum. sonra bekletip çamaşır suyu ile silip alıyorum. cidden bunaldım ama.Benim merak ettiğim şeylerden biri de bu
Acaba şimdiye kadar yiyecekten, market poşetlerinden, ürünlerden, kargodan vs enfekte olan oldu mu
Moral bozmak istemem ama güney korede durum böyle olmuş, inşallah bizde olmaz. Normal mesailer başladı, esim adliyede ins birşey olmaz Allah herkese yardim etsin
58 vaka cikmis dun ama 9 mayisdan beri zaten 30 larin tepesine kadar cikmis vakalar sonra dusmus sonra yine cikmis ama durum virusin ilk gunlerki hali gibi degilMoral bozmak istemem ama güney korede durum böyle olmuş, inşallah bizde olmaz. Normal mesailer başladı, esim adliyede ins birşey olmaz Allah herkese yardim etsin
Evet bende biraz önce gördüm. Ama yinede tedbir amaçlı sanirim.58 vaka cikmis dun ama 9 mayisdan beri zaten 30 larin tepesine kadar cikmis vakalar sonra dusmus sonra yine cikmis ama durum virusin ilk gunlerki hali gibi degil
Bugün eşim biriyle konuşmuş Gazi hastanesinde sağlık çalışanıymış adam. Eşim nasıl durum koronalı hasta çok geliyor mu filan diye sormuş adam artık hiç yok hemen hemen demiş. Var mıydı peki diye sormuş eşim full koronalı hasta baktık biz hastanenin enfeksiyon hastalıkları doktoruyla konuştum o da merak etmeyin eskisi gibi korkulacak bişey yok öldürücülüğünü kaybetti virüs dedi demiş adam. Bu sağlık çalışanı da geçirmiş testi pozitif çıkmış öyle zor bi hastalık değil aslında normal gripten biraz ağır ama evet yaşlıları ve kronik hastalığı olanları zorlayabilir ben zorlanmadım sadece ateşim çok çıktı filan demiş. Demekki vaka sayıları vs gerçekten bahsedildiği gibi. İnşallah geçiyor ya yavaş yavaş58 vaka cikmis dun ama 9 mayisdan beri zaten 30 larin tepesine kadar cikmis vakalar sonra dusmus sonra yine cikmis ama durum virusin ilk gunlerki hali gibi degil
eve bunu bana kuzenim ve eside dedi daha once hatta esi ambulansla gidip alanlardandi vakalari farkli hastanelerdeki arkadaslarida demis vakalar az neredeyse yok diye kuzende hastaneye test icin gelenler cok azaldi demisti bir ara cok yogunmus ilk zamanlar artik kalmamis oyle boyle bitiyor iste korkulcak birsey kalmadi artikBugün eşim biriyle konuşmuş Gazi hastanesinde sağlık çalışanıymış adam. Eşim nasıl durum koronalı hasta çok geliyor mu filan diye sormuş adam artık hiç yok hemen hemen demiş. Var mıydı peki diye sormuş eşim full koronalı hasta baktık biz hastanenin enfeksiyon hastalıkları doktoruyla konuştum o da merak etmeyin eskisi gibi korkulacak bişey yok öldürücülüğünü kaybetti virüs dedi demiş adam. Bu sağlık çalışanı da geçirmiş testi pozitif çıkmış öyle zor bi hastalık değil aslında normal gripten biraz ağır ama evet yaşlıları ve kronik hastalığı olanları zorlayabilir ben zorlanmadım sadece ateşim çok çıktı filan demiş. Demekki vaka sayıları vs gerçekten bahsedildiği gibi. İnşallah geçiyor ya yavaş yavaş
Ben de hala poşetleri değiştirip ambalajlı her ürünü yıkıyorumBen hâlâ market poşetlerini atıyorum ve paketli gıdaları yıkıyorum ya da saklama kaplarına aktarıp ambalajları atıyorum. Geçen gün yakın bir arkadasimla konuştuk, ekmeği direkt poşetle mutfağa koyuyorum, marketten alinanlari 1-2 saat balkonda tutuyorum sonra hiç yıkamadan mutfağa yerleştiriyorum dedi. Gerçekten cogu kişi artik gevşetti önlemleri haklı olarak.
Virüsün etkisi herkeste ayni olmuyor. Siz cok rahat geçirirsiniz ateşiniz bile çıkmaz, ayni yaştaki birisi hayatını kaybeder.Bugün eşim biriyle konuşmuş Gazi hastanesinde sağlık çalışanıymış adam. Eşim nasıl durum koronalı hasta çok geliyor mu filan diye sormuş adam artık hiç yok hemen hemen demiş. Var mıydı peki diye sormuş eşim full koronalı hasta baktık biz hastanenin enfeksiyon hastalıkları doktoruyla konuştum o da merak etmeyin eskisi gibi korkulacak bişey yok öldürücülüğünü kaybetti virüs dedi demiş adam. Bu sağlık çalışanı da geçirmiş testi pozitif çıkmış öyle zor bi hastalık değil aslında normal gripten biraz ağır ama evet yaşlıları ve kronik hastalığı olanları zorlayabilir ben zorlanmadım sadece ateşim çok çıktı filan demiş. Demekki vaka sayıları vs gerçekten bahsedildiği gibi. İnşallah geçiyor ya yavaş yavaş
benim bir arkadasim sehir hastanesinde direk pozitif vakalara bakan bir hemsireBugün eşim biriyle konuşmuş Gazi hastanesinde sağlık çalışanıymış adam. Eşim nasıl durum koronalı hasta çok geliyor mu filan diye sormuş adam artık hiç yok hemen hemen demiş. Var mıydı peki diye sormuş eşim full koronalı hasta baktık biz hastanenin enfeksiyon hastalıkları doktoruyla konuştum o da merak etmeyin eskisi gibi korkulacak bişey yok öldürücülüğünü kaybetti virüs dedi demiş adam. Bu sağlık çalışanı da geçirmiş testi pozitif çıkmış öyle zor bi hastalık değil aslında normal gripten biraz ağır ama evet yaşlıları ve kronik hastalığı olanları zorlayabilir ben zorlanmadım sadece ateşim çok çıktı filan demiş. Demekki vaka sayıları vs gerçekten bahsedildiği gibi. İnşallah geçiyor ya yavaş yavaş
Bağışıklık nasil saglam tutulacak mesale? Ben c vitamin kullaniyorum 1000 mg bir de cinko ve d vit günlük 1 damlabenim bir arkadasim sehir hastanesinde direk pozitif vakalara bakan bir hemsire
oda buyuk oranda azaldigini hatta hacettepenin korona hastalarinin hepsini sehir hastanesine sevk ettigini soyledi.
rakamlar icinde veriler dogru veriler dedi.
eskisi kadar öldürücülügu olmadigini soyledi.
ben kronik hastayim yakalanirsam kurtulamam derim hep ona onemli olan bagisiklik sistemin bagisikligini saglam tut
suan bizim tedavilerimizdede buyuk oran bagisiklik sistemi destekleme yonunde dedi.
tabi farkli tedavilerde uyguluyolar ama bagisikligi iyi olan kazanir dedi hep en basindan beri
ekstra olarak spor saglikli beslenme tabi en onemlisi stressiz hayatBağışıklık nasil saglam tutulacak mesale? Ben c vitamin kullaniyorum 1000 mg bir de cinko ve d vit günlük 1 damla
Iste o stressiz yaşam malsef yok hele bende hic yok artikekstra olarak spor saglikli beslenme tabi en onemlisi stressiz hayat
vitamin degerlerimizin iyi olmasi gerekiyor d3 cok onemliBağışıklık nasil saglam tutulacak mesale? Ben c vitamin kullaniyorum 1000 mg bir de cinko ve d vit günlük 1 damla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?