bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Benim merak ettiğim şeylerden biri de bu
Acaba şimdiye kadar yiyecekten, market poşetlerinden, ürünlerden, kargodan vs enfekte olan oldu mu
kayseri bir sigara dagiticisindan bir mahallede 120 kisiye bulas oldu demisti gorumcem
herkes paketlerden bulasti sandi ama bakkal pozitif cikti.
eger paketten bulassaydi kayresinin yarisindan fazlasinin korona olmasi gerekirdi bu sartlar altinda

ates kara ya gulsun ozaman eheh:)) twitterde yazmisti oda her 1 derecede yuzde 3 luk azalma olabilir diye ikiside bilim kurulunda biri digerinin soyledigini yalanliyor nasil ortak fikir sunuyorlar hayrer

Elimizde soğuk su sabunla ölen virüs, neden 40 derecede deterjanla çamaşır makinesinde ölmüyo? Ben başından beri bunu anlamadım hiç
Renklileri nasıl 60 derecede yıkayayım, şimdiye kadar bi şey olmadı sanmıyorum olacağını da

kayseri bir sigara dagiticisindan bir mahallede 120 kisiye bulas oldu demisti gorumcem
herkes paketlerden bulasti sandi ama bakkal pozitif cikti.
eger paketten bulassaydi kayresinin yarisindan fazlasinin korona olmasi gerekirdi bu sartlar altinda
Bi kargocudan da bir sürü kişiye bulaştı diye haber görmüştüm
Kargocularla ne kadar yakınlaşma olabilir ki, ben mesela yere koyar mısınız diyorum bırakıp gidiyo o kadar. Ama bulaşana da bulaşmış bi şekilde
Kafalar karışık :/

Kıyafeti çöp olan çok arkadaşım var, whatsap tan atılan fotoları görmeniz lazım, güzelim şeyler çocuk elbisesi gibi kalmış. Artık normal yıkıyorlar kimse hastalanmadı. Bizim evde çamaşırı eşim yıkar, beyazla hariç hepsini 30 derecede yıkıyor. Bir şey olmadı yani. Ki sizde çalışan biri yok sanırım, hiç gerek yok o derecelere.

kargocu geldiginde herzaman arada mesafe 2 metre olmuyor aslinda direkt insan kapiya cikiyor olsa olsa en fazla 1 metre olsun konusurken tc verirken falan bulasma olur ilk zamanlar maske yoktu bide hicbirinde mumkun yani boyle bulasmasi

en guzelini bizim kargocular yapiyo guvenlige aratiyo evdemi diye kapiya atip gidiyo adam
baska zaman olsa adamlara neler soyleriz

deterjansiz suda 60 derece bu konuda biri aciklama yapmisti deterjan varsa yuksek sicakliklara gerek yok diye

En başta 60 derece bile etkisiz dendiği için 90 da yıkayanlar vardı
Çalışan yok ama marketten gelince bile atıyodum hemen üstümdekileri, artık o kadar takmıyorum çamaşırlara

Ben de asla anlamadım onu. Dakikalarca sohbet etmiyoruz, adamlarda maske var. Eşim diyorki poşeti alırken eli eline değmiştir. İyi de hemen elini ağzına gözüne mi götürdüler.? Ay buna da bi açıklık getirsinler ya, markette de elimize poşet veriyorlar. Yalan haber mi acaba ya. O zaman esnaftan biri hastalansa yandık, eşim küçük esnafa kazandırcam diye tek tek geziyor

agzini yuzune goturmesede eger elinde acik yara varsa ordanda bulasir ki olk zamanlar psikopat gibi yikamaktan herkesin elleri yaraydi

Evde yürüyorum ama agrilarim gecmedk yeni teşhis konuldu bakalim. Özel olmazsa yaşınız kaç neden oluyor bizde bunlar cok canim skildi. Ben 35 yaşındayım. Geçen sene 20 kilo verdim. Belimde 2 fitik var sag ve sol basma yerinde dizlerim boyle oldu cok canım sıkılıyor. Bugün indirdim oğlumu bahceye bisiklet sürdü bende yürüdüm 6 bin adim atmışım. Ben dahs önce plates yapmstim geçen sene bu sene 1-2 ay stepe gittim ama o cok bacaklarımı yoruyordu bıraktım.
UOTE="gul2016, post: 63983043, member: 967840"]
Benim kayınvalidem hergün balkonda yürüyor; 45 dakika volta atıyor balkonda. Sıkılmamak için bir yandan telefonla konuşuyor ya da içeriden müzik açıp dinliyor vb. Takdir ediyorum gerçekten, spor yapmak isteyene engel yok. Bende de kıkırdak erimesi var, kemik erimesi de var ve eczanede ilaçlarımı bulamadım, alamıyorum yani Diz için egzersizler var onları yapmak lazım.
[/QUOTE]

En başta 60 derece bile etkisiz dendiği için 90 da yıkayanlar vardı
Çalışan yok ama marketten gelince bile atıyodum hemen üstümdekileri, artık o kadar takmıyorum çamaşırlara
Esimin kislik kazaklari mahvoldu pantolanalri renk atti:). O disari cikiyordu hayir birde ben balkona leğen koydum oraya atiyordu atıyorum 2-3 hafta sonra yıkıyordum birikince iki defa yıkıyordum..simdi öyle yıkamıyorum.

Ben kargoları bile bir hafta bekletiyodum artık 3-4 saatcik
Bi yerden sonra insan gevşiyo ister istemez napalım

Off Amerika 1000 in altındaydı, 2 gündür yine 1500 lere çıkmış. İtalya’nın düşüşü çok güzel ama virüs etkisini yitirseydi Amerika’da bu kadar ölüm oranı olur muydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…