- 17 Aralık 2015
- 27.154
- 49.681
- 598
kayseri bir sigara dagiticisindan bir mahallede 120 kisiye bulas oldu demisti gorumcemBenim merak ettiğim şeylerden biri de bu
Acaba şimdiye kadar yiyecekten, market poşetlerinden, ürünlerden, kargodan vs enfekte olan oldu mu
ates kara ya gulsun ozaman eheh:)) twitterde yazmisti oda her 1 derecede yuzde 3 luk azalma olabilir diye ikiside bilim kurulunda biri digerinin soyledigini yalanliyor nasil ortak fikir sunuyorlar hayrerAnlattıklarının hepsini Mehmet Ceyhan söylemişti, hatta kadın bir doktora sesini yükseltti, kıyafetten, ayakkabıdan bulaşmaz, insanları etkilemeyin boş yere diye. Kimse 60 derecede falan yıkamasın kıyafetini 1 saat havalandırın yeter demişti. Ama aynı Mehmet Ceyhan asla uv ışınlarının virüs üzerinde etkili olduğuna inanmıyor! Rna virüsleri üzerinde etkili olduğunu ben de okumuştum ama Mehmet Ceyhan gülüyor resmen. Yok 1 derecede virüs yüzde 3 etkisini düşürüyormuş da ... diye güldü. Bilimsel çalışma yok, uydurmasınlar dedikçe kanepeye gömüldüm mutsuzluktan
Elimizde soğuk su sabunla ölen virüs, neden 40 derecede deterjanla çamaşır makinesinde ölmüyo? Ben başından beri bunu anlamadım hiçAnlattıklarının hepsini Mehmet Ceyhan söylemişti, hatta kadın bir doktora sesini yükseltti, kıyafetten, ayakkabıdan bulaşmaz, insanları etkilemeyin boş yere diye. Kimse 60 derecede falan yıkamasın kıyafetini 1 saat havalandırın yeter demişti. Ama aynı Mehmet Ceyhan asla uv ışınlarının virüs üzerinde etkili olduğuna inanmıyor! Rna virüsleri üzerinde etkili olduğunu ben de okumuştum ama Mehmet Ceyhan gülüyor resmen. Yok 1 derecede virüs yüzde 3 etkisini düşürüyormuş da ... diye güldü. Bilimsel çalışma yok, uydurmasınlar dedikçe kanepeye gömüldüm mutsuzluktan
Bi kargocudan da bir sürü kişiye bulaştı diye haber görmüştümkayseri bir sigara dagiticisindan bir mahallede 120 kisiye bulas oldu demisti gorumcem
herkes paketlerden bulasti sandi ama bakkal pozitif cikti.
eger paketten bulassaydi kayresinin yarisindan fazlasinin korona olmasi gerekirdi bu sartlar altinda
Kıyafeti çöp olan çok arkadaşım var, whatsap tan atılan fotoları görmeniz lazım, güzelim şeyler çocuk elbisesi gibi kalmış. Artık normal yıkıyorlar kimse hastalanmadı. Bizim evde çamaşırı eşim yıkar, beyazla hariç hepsini 30 derecede yıkıyor. Bir şey olmadı yani. Ki sizde çalışan biri yok sanırım, hiç gerek yok o derecelere.Elimizde soğuk su sabunla ölen virüs, neden 40 derecede deterjanla çamaşır makinesinde ölmüyo? Ben başından beri bunu anlamadım hiç
Renklileri nasıl 60 derecede yıkayayım, şimdiye kadar bi şey olmadı sanmıyorum olacağını da
kargocu geldiginde herzaman arada mesafe 2 metre olmuyor aslinda direkt insan kapiya cikiyor olsa olsa en fazla 1 metre olsun konusurken tc verirken falan bulasma olur ilk zamanlar maske yoktu bide hicbirinde mumkun yani boyle bulasmasiBi kargocudan da bir sürü kişiye bulaştı diye haber görmüştüm
Kargocularla ne kadar yakınlaşma olabilir ki, ben mesela yere koyar mısınız diyorum bırakıp gidiyo o kadar. Ama bulaşana da bulaşmış bi şekilde
Kafalar karışık :/
en guzelini bizim kargocular yapiyo guvenlige aratiyo evdemi diye kapiya atip gidiyo adamBi kargocudan da bir sürü kişiye bulaştı diye haber görmüştüm
Kargocularla ne kadar yakınlaşma olabilir ki, ben mesela yere koyar mısınız diyorum bırakıp gidiyo o kadar. Ama bulaşana da bulaşmış bi şekilde
deterjansiz suda 60 derece bu konuda biri aciklama yapmisti deterjan varsa yuksek sicakliklara gerek yok diyeElimizde soğuk su sabunla ölen virüs, neden 40 derecede deterjanla çamaşır makinesinde ölmüyo? Ben başından beri bunu anlamadım hiç
Renklileri nasıl 60 derecede yıkayayım, şimdiye kadar bi şey olmadı sanmıyorum olacağını da
En başta 60 derece bile etkisiz dendiği için 90 da yıkayanlar vardıKıyafeti çöp olan çok arkadaşım var, whatsap tan atılan fotoları görmeniz lazım, güzelim şeyler çocuk elbisesi gibi kalmış. Artık normal yıkıyorlar kimse hastalanmadı. Bizim evde çamaşırı eşim yıkar, beyazla hariç hepsini 30 derecede yıkıyor. Bir şey olmadı yani. Ki sizde çalışan biri yok sanırım, hiç gerek yok o derecelere.
Ben de asla anlamadım onu. Dakikalarca sohbet etmiyoruz, adamlarda maske var. Eşim diyorki poşeti alırken eli eline değmiştir. İyi de hemen elini ağzına gözüne mi götürdüler.? Ay buna da bi açıklık getirsinler ya, markette de elimize poşet veriyorlar. Yalan haber mi acaba ya. O zaman esnaftan biri hastalansa yandık, eşim küçük esnafa kazandırcam diye tek tek geziyorBi kargocudan da bir sürü kişiye bulaştı diye haber görmüştüm
agzini yuzune goturmesede eger elinde acik yara varsa ordanda bulasir ki olk zamanlar psikopat gibi yikamaktan herkesin elleri yaraydiBen de asla anlamadım onu. Dakikalarca sohbet etmiyoruz, adamlarda maske var. Eşim diyorki poşeti alırken eli eline değmiştir. İyi de hemen elini ağzına gözüne mi götürdüler.? Ay buna da bi açıklık getirsinler ya, markette de elimize poşet veriyorlar. Yalan haber mi acaba ya. O zaman esnaftan biri hastalansa yandık, eşim küçük esnafa kazandırcam diye tek tek geziyor
Esimin kislik kazaklari mahvoldu pantolanalri renk atti:). O disari cikiyordu hayir birde ben balkona leğen koydum oraya atiyordu atıyorum 2-3 hafta sonra yıkıyordum birikince iki defa yıkıyordum..simdi öyle yıkamıyorum.En başta 60 derece bile etkisiz dendiği için 90 da yıkayanlar vardı
Çalışan yok ama marketten gelince bile atıyodum hemen üstümdekileri, artık o kadar takmıyorum çamaşırlara
Ben kargoları bile bir hafta bekletiyodum artık 3-4 saatcikEsimin kislik kazaklari mahvoldu pantolanalri renk atti:). O disari cikiyordu hayir birde ben balkona leğen koydum oraya atiyordu atıyorum 2-3 hafta sonra yıkıyordum birikince iki defa yıkıyordum..simdi öyle yıkamıyorum.
Biz kargolari gelince dışını silip camsir suyuyla,aciyoruz bekletiyoruz siliyoruz yine.Ben kargoları bile bir hafta bekletiyodum artık 3-4 saatcik
Bi yerden sonra insan gevşiyo ister istemez napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?