bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
evet cok fena yagmur yagdi birde bizim ev elmadag tarafina bakiyo butun ruzgari bizim balkondaydi sabah kalktigimda balkondaki herseyin yeri degismisti resmen
oralari daha yuksek bide hava sogudu aniden ya mayisla alakasi yok suan

en guzel bahar aylarini kacirdilar zaten gunumuzde cocuklar cocukluklarini yasayamiyor bile dediginiz gibi insallah ilerisi icin daha iyi gunler gorur hepsi

İyi o zaman bu hafta arabayla indireyim sahile. Yolda durmam ama Ablam da mola vermeden olmaz. İşte eniştem işe gitcek kafam düşünmekten patlayacak. Ama annem istiyor gitmeyi. Memlekete gidincede hayır diyemez ya bakalım nolcak.

çok geçmiş olsun. Başka yerden eczane getirtemez mi acaba? Muz da kemiklere iyi geliyormuş aklınızda olsun.

oralari daha yuksek bide hava sogudu aniden ya mayisla alakasi yok suan
evet gercekten havalar iyice kendini sasirdi gecen haftalwr 35 dereceyi gorduk sonraki hafta kar yagdi simdi ilk bahar havasi bu yaz ankara 45 dereceyi bulacak diyorlar

online eczanem diye bir site var birde oraya baksaniz

arabanin arka koltuklarini dusurup yataga cevirin geceden yola cikin anneniz sabaha kadwr uyur zaten
sabahta acik alan bir yerde durup 1 saat oylanip tekrar devam edin
yada sabah cok erken cikin sabaha karsi 4 5 gibi hem uyumus olursunuz biraz hemde gideceginiz yere gunduz mola vere vere varmis olursunuz

Ablada mola konusunda ben de kararsızım... Memlekette siz de olacaksanız annenizin yanında anneniz size atsın suçu "kızım korkuyor" desin. Siz de sokmayın eve kimseyi, alınan alınsın. İlk başta alınıyorlar sonra hak veriyorlar aslında.

Hanımlar bişey söylemek istiyorum. Bizim bi tanıdık bi süre önce çok kötü hastalanmış. Ateşler içinde yandım filan demiş. Tek belirti buymuş test filan yaptırmamış evde iyileşmeyi beklemiş. O eğer geçirdiyse ve bişey olmadıysa kimseye olmaz artık gibi geliyor. Bi hastalığı var mı ekstra bilmiyorum ama ciğerleri bitik onu biliyorum. Yaptığı işten dolayı. Hiç sağlıklı beslenen bi insanda değil zaten. Dün öğrendim daha öğrenince demekki artık çok etkilemiyor diye düşündüm direk. İnşallah normal grip gibi geçirmeye başlıyoruzdur artık gerçekten.

çok geçmiş olsun. Başka yerden eczane getirtemez mi acaba? Muz da kemiklere iyi geliyormuş aklınızda olsun.
online eczanem diye bir site var birde oraya baksaniz
Teşekkür ederim. Burada iki eczane var birine virüs bulaşmış kapalı, diğeri de sinirli bir tip, sinirli sinirli konuşup kapatıyor telefonu. Vitamin ve besin takviyeleri hiç bulunmuyor insanlar stoklamış. Online eczane bizim buraya getirmiyor. Bir ara kendim ineceğim eczaneye bakacağım, çok şükür ki tiroit ilacım bulunuyor. Bir de hamilelik testi almam lazım. Ben menopoza girdim bir senesi yeni doluyor. Doktor korunmana gerek yok demişti ama tırsıyorum binde bir olabilen bir durum. Hiç bakamadım. Bir de kilo aldım. Bir kaza olduysa çok fena... Bir kaç haftadır da bu var aklımda....

iyilesen orani 77 yi asmis 90 larin sonuna kdr da gidicek insallah aktif vaka 32 binlere dusmus

aslinda en basindan beri yuzde 95 belirtsiz hafif ve orta siddetde atlattigibir hastalikti yuzde 5 agir geciriyor ama hep algi olarak insanlarin kafasina daha kotu yerlestirildi her kronik hastaligi olan ve ya yasliyida oldurmuyor tabi birde mutasyona ugradiysa cok daha iyi hafifletmistir iyice

bilim kurulundan iyi birsey duyduk sonunda:) ya sunu kadin dogum doktoru bile soyluyordu epeydir o daha hakim konuya:)
Hiçbi şey bilmeden salladığını hiç düşünmedim şimdiye kadar, sonuçta kimliği açık neden kendini rezil etsin boşuna
Ama çok fazla iyimser geliyodu sadece
Şu haber araştırmayla kanıtlansa da bi oh çeksek artık

Uv ışınlarının zayıflattığı kanıtlanırsa yüzde yüz inanacağım bu doktora

korona da rna virusuymus ve bu viruslerde uv isinlarina karsi dayaniksiz olurmus diye okumustum oyuzden gunesin etkisinin olmamasi bana imkansiz geliyor neticede bunu kabul eden doktorlarda var ben en basindan beri daha farkli goruslerdeki doktorlarin yazilarinida okudum dikkate aldim ve suan onlarin soylediklerinin daha dogru oldugunu goruyorum mesela ayakkabilari kaldirmanizin bir manasi yok yada kiyafetlerinizi her geldiginizde yikamanizinda yazmisti bir doktor damlacik yoluyla bulasan hicbir virusun bu sekilde bulastigini gormedim yazmisti simdilerde zaten paketlerden bulasmaz va denmeye baslandi ama insanlar oyle tedirgindiki herseyi camasir suyuna yatircak kivama geldi

Benim merak ettiğim şeylerden biri de bu
Acaba şimdiye kadar yiyecekten, market poşetlerinden, ürünlerden, kargodan vs enfekte olan oldu mu

Anlattıklarının hepsini Mehmet Ceyhan söylemişti, hatta kadın bir doktora sesini yükseltti, kıyafetten, ayakkabıdan bulaşmaz, insanları etkilemeyin boş yere diye. Kimse 60 derecede falan yıkamasın kıyafetini 1 saat havalandırın yeter demişti. Ama aynı Mehmet Ceyhan asla uv ışınlarının virüs üzerinde etkili olduğuna inanmıyor! Rna virüsleri üzerinde etkili olduğunu ben de okumuştum ama Mehmet Ceyhan gülüyor resmen. Yok 1 derecede virüs yüzde 3 etkisini düşürüyormuş da ... diye güldü. Bilimsel çalışma yok, uydurmasınlar dedikçe kanepeye gömüldüm mutsuzluktan

annem menapoza gireli 7 yil oluyor hala yilda birde olsa 1 gun adet gorur gecen sene dr u dogursan dogurursun demisti
menapoza girer girermez korunmayi birakmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…