bayramdan once 19 mayis icin de vardi 4 gunluk yasak buyuk ihtimal onun yansimasidir bu ardindan bayram icin yasak devam etti onumuzdeki gunlerde dususun boyle devam etmesi lazimSizce bunlar bayram verileri mi?
biz ayin 15 inde köye gidecegiz kendi aracimizla kizim 2.5 yasinda hes kodu almam gerekecekmi?
ve nereden aliniyor bu hes kodu
900-1000 hep
Erkek arkadaşım sabah test oldu, akşamına sonucu çıktı. Ben hep daha geç çıkıyo sanıyodum sonuçlarSizce bunlar bayram verileri mi?
Belirti mi vardı? Neden test oldu?Erkek arkadaşım sabah test oldu, akşamına sonucu çıktı. Ben hep daha geç çıkıyo sanıyodum sonuçlar
İşi gereği haftalık test yapılıyo, belirti yoktuBelirti mi vardı? Neden test oldu?
genelge yayinlanmis 1 saat once sehirler arasi toplu tasimalar icin gerekliymisHES kodunu uygulamadan veya uygulamayı indirmeden smsle alabiliyorsunuz.
HES tc kimlik no nüfus cüzdanı sıra nosunun son dört hanesi ve kaç günlük istediğinizi, arada boşluk kalmadan yazıp 2023'e gönderiyorsunuz.
Şahsi araç için gerekli mi bilmiyorum.
genelge yayinlanmis sehir disina cikabiliyoruz cocuklarla ama eger toplu tasima ise hes kodu gerekiyorHayat Eve Sığar uygulamasindan aliniyor. Kendi aracinizla gidiyorsaniz gerek yokmus. Ama kafam karıştı. Carsamba ve cuma gunu 14-20 saatleri arasinds diye de yazıyor.
Sabirim 1 hazirandan once adsm gibi bilgi alamiycaz.
Evet ben uçak için aldım.genelge yayinlanmis 1 saat once sehirler arasi toplu tasimalar icin gerekliymis
Üç dört güne diyorlardıErkek arkadaşım sabah test oldu, akşamına sonucu çıktı. Ben hep daha geç çıkıyo sanıyodum sonuçlar
Aaa öyle mi demişler ? Bunu corona ilk başladığında bi doktor söylemişti. Karantina hasta insandan diğerlerini korur ama hasta insanı öldürebilir diye. Vücut psikolojiden dolayı tedaviye cevap veremiyormuş,iyileşemiyormuş. En başından beri o kadının söyledikleri çok mantıklı gelmişti öyleymiş demekki cidden.okudum bende cok uzuldum Allah rahmet eylesin..bebegi dunyaya getirmis..sezaryenden sonra hem lohusalık hem de izole odada tek başına yatmanın yarattığı travma ile ağlama krizleri başladı. Durumu hızla kötüleşti ve doğumunun ertesi günü uyutularak yoğun bakıma kaldırıldı..
lohusalik zaten basli basina bir psikolijik mucadele hamilelikde bagisiklik cok dusuk dogumdan sonrada ayni sekilde diyecek birsey yok cidden cok uzucu..
aman siz sakin kendinizi strese sokmayin bakin psikolojininde etkisi olmus kotu seyler dusunmeyin
1 günde çıktı vallaÜç dört güne diyorlardı
cok dogru demis heleki lohusa bir kadinin o anda ne hissettigini cok iyi anlayabiliyorum oyuzden daha fazla uzuldum bu durumaAaa öyle mi demişler ? Bunu corona ilk başladığında bi doktor söylemişti. Karantina hasta insandan diğerlerini korur ama hasta insanı öldürebilir diye. Vücut psikolojiden dolayı tedaviye cevap veremiyormuş,iyileşemiyormuş. En başından beri o kadının söyledikleri çok mantıklı gelmişti öyleymiş demekki cidden.
ilk zamanlar oyleymis cunku yeterli test yapan kurum yoktu ama simdi test yapan yerler arttigi icin kisa surede cikiyorÜç dört güne diyorlardı
3.cu sıkkı 3-65 yas arasi diye okudum anlamlandirmaya calistim ne alaka diyorum kendi kendimebuyrun
sayilara bu kadar alistik iste demek ki3.cu sıkkı 3-65 yas arasi diye okudum anlamlandirmaya calistim ne alaka diyorum kendi kendime
evet artik her yere goturebilirsinizpeki carsamba ve cuma kisitlamanin olmadigi saatlerde cocugumuzu arabayla biryere goturebilcekmiyiz acaba
Benim kardeşimin orada da pozitif vaka çok olmuş, neredeyse yarısı. Bütün kuruma test yapacağız demişler yapmamışlar1 günde çıktı vallaben de öyle sanıyodum hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?