aynen heralde daha cok ege akdenize falan biletlere baktimda ankaranin otobusler ilk birkac gun doluydu sadece:))Ben de diyorum 3-65 nasıl bir yaş sınırlamasıdır
1 Haziranda zaten kavimler göçü yaşanacak.
Aaa öyle mi demişler ? Bunu corona ilk başladığında bi doktor söylemişti. Karantina hasta insandan diğerlerini korur ama hasta insanı öldürebilir diye. Vücut psikolojiden dolayı tedaviye cevap veremiyormuş,iyileşemiyormuş. En başından beri o kadının söyledikleri çok mantıklı gelmişti öyleymiş demekki cidden.
Ben yasak kalkınca uçak fiyatları patlar diyordum şaşırdım açıkçası. Gayet normal hatta uygun fiyatlı şu an biletler.aynen heralde daha cok ege akdenize falan biletlere baktimda ankaranin otobusler ilk birkac gun doluydu sadece:))
Ankarada misniz? ne güzel gidin gidin. biz buralarda bi yer bulmuştuk ama oraya alkol alanlar gidiyor cok kalabalıktı, bugün gittik ama arabayla inmeden ciktik. 30 a yakin araba fazlasıyla amca bardi mangal yapıyorlardıaltinparka goturmek istiyorum hem buyuk insan sayisi az salarim cimenlere yuvarlansin
cok fazla bir artis yok sanirim otobus firmalarida kimisi daha yuksek kimisi daha dusuk yapmisBen yasak kalkınca uçak fiyatları patlar diyordum şaşırdım açıkçası. Gayet normal hatta uygun fiyatlı şu an biletler.
Yok evet, normal fiyatlar hatta daha bile uygunu.cok fazla bir artis yok sanirim otobus firmalarida kimisi daha yuksek kimisi daha dusuk yapmis
evet ankaranin en guzel alani orasi diye dusunuyorum cok genis ve kalabalik az oluyor sizde ankaradasiniz sanirim neresi dediginiz yerAnkarada misniz? ne güzel gidin gidin. biz buralarda bi yer bulmuştuk ama oraya alkol alanlar gidiyor cok kalabalıktı, bugün gittik ama arabayla inmeden ciktik. 30 a yakin araba fazlasıyla amca bardi mangal yapıyorlardı
ozaman ondandir ben izmit ankaraya baktigimda 125-145 arasi degisiyordu normalde 75 liraYok evet, normal fiyatlar hatta daha bile uygunu.
Ama uçaklarda sosyal mesafe uygulanmayacağı için sanırım fiyatlar normal kaldı. Kapasite düşse fırlardı fiyatlar.
En son baktığımda 200 küsür vala, 74 ölüm vardı. Artmış416 vaka 111 olu
dun 516 vaka varmis mesela bugun dusmus onlarinda bizim gibi belli araliklarda gidip geliyor sonra dusus oluyor hizli bir arada 700-800 arasi takilmislardi vakalarda..En son baktığımda 200 küsür vala, 74 ölüm vardı. Artmış
Ya sizde de mi aynı durum var .. resmen 10 gündür boynum ağrıyor tutulmuş gibi , bacaklarım sırtım her yerim ağrıyıp. Her geçen gün yeni bir yerimde bir sıkıntı hissediyorum , bu sabah kalktım gözümün birinde kan vardı , valla iyice hastalık hastası oldum.artik gerginlikten boynum sirtim omuzlarim agriyor ya dayanamiyorum
ya ensem omuzlarim kurek kemiklerim ve bu kisimdaki omurilik kemiklerim cayir cayir yaniyor resmen ve o yanma o kadar sinir bozuyoki anlatamamYa sizde de mi aynı durum var .. resmen 10 gündür boynum ağrıyor tutulmuş gibi , bacaklarım sırtım her yerim ağrıyıp. Her geçen gün yeni bir yerimde bir sıkıntı hissediyorum , bu sabah kalktım gözümün birinde kan vardı , valla iyice hastalık hastası oldum.
Benim de ruh halim iyi değil. Çok sevdiğim evimden nefret ettim artık, ki normalde evcimen bir insanımdır. İki adım ötemde sahil var fakat gidip rahat rahat yürüyüş yapamıyorum.ya ensem omuzlarim kurek kemiklerim ve bu kisimdaki omurilik kemiklerim cayir cayir yaniyor resmen ve o yanma o kadar sinir bozuyoki anlatamam
az once farkettim otururken resmen kaskati oturuyorum.
gerilmekten artik sinir sistemim sinyal veriyo sanirim ve okadar yorgun uyaniyorum ki anlatamam sanki enseme omuzlarima balyozla vurmuslar gibi agriyor goz kanlanmasi gecen bende de oldu koseden goz bebegime kadad kip kirmiziydi resmen
benimde bir kizim var allah can sagligi versin tabi ama inanin oyun oynamaktan biktim oyalamaktan biktim ya.Benim de ruh halim iyi değil. Çok sevdiğim evimden nefret ettim artık, ki normalde evcimen bir insanımdır. İki adım ötemde sahil var fakat gidip rahat rahat yürüyüş yapamıyorum.
Ev işlerinden yıldım o ayrı. Yat kalk aynı şeyler. İyi ki kızlarım var da onlar bana neşe kaynağı oluyor.
Benim dün sırtım tutulmuştu, ne yaptıysam ağrım geçmedi, uyudum öyle geçti. Sabah kalktığımda benim de gözümde kan vardı :) akşama doğru kayboldu. Yeni belirtiler mi acabaYa sizde de mi aynı durum var .. resmen 10 gündür boynum ağrıyor tutulmuş gibi , bacaklarım sırtım her yerim ağrıyıp. Her geçen gün yeni bir yerimde bir sıkıntı hissediyorum , bu sabah kalktım gözümün birinde kan vardı , valla iyice hastalık hastası oldum.
Diğer arkadaşa da yazdım, benim de sabah gözümde kan vardı, dün sırtımın ağrısı asla geçmedi. Sabah uyandığımda dünya varmış dedim, anca sabaha geçmişti.ya ensem omuzlarim kurek kemiklerim ve bu kisimdaki omurilik kemiklerim cayir cayir yaniyor resmen ve o yanma o kadar sinir bozuyoki anlatamam
gerilmekten artik sinir sistemim sinyal veriyo sanirim ve okadar yorgun uyaniyorum ki anlatamam sanki enseme omuzlarima balyozla vurmuslar gibi agriyor goz kanlanmasi gecen bende de oldu koseden goz bebegime kadad kip kirmiziydi resmen
Valla geçer inşallah, benim ki psikolojik midir nedir anlamadım . Ocak ayında vücudumdaki bir kaç döküntü çıkmıştı doktora gittim o baya moralimi bozmuştu, başka bir doktora gittin korkulcak bişey yok demişti ama ilk gittiğim maaleeef psikolojimi bozdu , sürekli bişey arayıp duruyorum , sivilce çıksa evham yapacak duruma geldim . Bir de bu virüs belası tabi , Eve tıkılıp kaldık ailem de bende mahsur kaldı , iyice zıvanadan çıktıkya ensem omuzlarim kurek kemiklerim ve bu kisimdaki omurilik kemiklerim cayir cayir yaniyor resmen ve o yanma o kadar sinir bozuyoki anlatamam
kendinizi yoklamayin surekli acaba bende varmi diye endise etmeyin oda kotu.Valla geçer inşallah, benim ki psikolojik midir nedir anlamadım . Ocak ayında vücudumdaki bir kaç döküntü çıkmıştı doktora gittim o baya moralimi bozmuştu, başka bir doktora gittin korkulcak bişey yok demişti ama ilk gittiğim maaleeef psikolojimi bozdu , sürekli bişey arayıp duruyorum , sivilce çıksa evham yapacak duruma geldim . Bir de bu virüs belası tabi , Eve tıkılıp kaldık ailem de bende mahsur kaldı , iyice zıvanadan çıktık
Aileniz gitmeyi düşünüyor mu, bir ara burada çok bunaldılar demiştiniz.Valla geçer inşallah, benim ki psikolojik midir nedir anlamadım . Ocak ayında vücudumdaki bir kaç döküntü çıkmıştı doktora gittim o baya moralimi bozmuştu, başka bir doktora gittin korkulcak bişey yok demişti ama ilk gittiğim maaleeef psikolojimi bozdu , sürekli bişey arayıp duruyorum , sivilce çıksa evham yapacak duruma geldim . Bir de bu virüs belası tabi , Eve tıkılıp kaldık ailem de bende mahsur kaldı , iyice zıvanadan çıktık
Benim dün sırtım tutulmuştu, ne yaptıysam ağrım geçmedi, uyudum öyle geçti. Sabah kalktığımda benim de gözümde kan vardı :) akşama doğru kayboldu. Yeni belirtiler mi acaba:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?