iyiyim cok sukursayilara bu kadar alistik iste demek ki
nasılsıniz?
altinparka goturmek istiyorum hem buyuk insan sayisi az salarim cimenlere yuvarlansinevet artik her yere goturebilirsiniz
evet artik her yere goturebilirsiniz
iyi değilim vallaiyiyim cok sukuryaz aylari durum ne olursa olsun insana moral veriyor:)
siz iyimisiniz
izin gunlerinde aracla sehir ici seyahat edebilecekler.18 yaş altı ve 65 yaş üstü için yasaklar aynı şekilde devam etmiyor mu ? bitti mi ?
guzel bir park evetaltinparka goturmek istiyorum hem buyuk insan sayisi az salarim cimenlere yuvarlansin
izin gunlerinde aracla sehir ici seyahat edebilecekler.
sehirler arasi yolculukta yapabilecekler
sadece 65 yas ustu 1 ay geri donmemek sartiyla gitmisti ya o gecerli.
ohh miss oyle bir imkan varsa zaten beklemeye degerguzel bir park evet
ben 15 gun daha pek uzaklasmayacagim
sonra koye goturecegim zaten salacagim cayira kendimle birlikte kizimida
bende tam oynatir gibi oluyorum oglum bir oyuncak firlatiyor kendime geliyorumiyi değilim valla
oynatmaya cok az kaldi
artik gerginlikten boynum sirtim omuzlarim agriyor ya dayanamiyorumbende tam oynatir gibi oluyorum oglum bir oyuncak firlatiyor kendime geliyorum
sehirler arasi hergun dur muhtemelenhıı her gün değil yani.. ben hergün gibi anladım da ondan sordum. teşekkür ederim :)
stresden vucut kasiliyor tabi en guzeli spor:) baya iyi geliyor heleki su gunlerde tum gun evde hareketsiz kalmakda hamlastiriyor vucuduartik gerginlikten boynum sirtim omuzlarim agriyor ya dayanamiyorum
Ben de öyle okudum. Haziranda birkaç günlüğüne şehirdışına gideceğim, "nasıl yani 1 ay mı kalmam lazım" diye afalladım bir an3.cu sıkkı 3-65 yas arasi diye okudum anlamlandirmaya calistim ne alaka diyorum kendi kendime
ah o sporu yapacak dermani bir bulsam kendim destresden vucut kasiliyor tabi en guzeli spor:) baya iyi geliyor heleki su gunlerde tum gun evde hareketsiz kalmakda hamlastiriyor vucudu
bir sure yapildiginda duzene giriyor devam ediyor hatta gunun bir parcasi oluyor hatta soyle birsey diyim spor yaptikca enerji artiyor yapilmazsa vucut uyku moduna geciyor sanki:)ah o sporu yapacak dermani bir bulsam kendim de
iyice saldim ya
hepimiz ayni okuduk demekkiBen de öyle okudum. Haziranda birkaç günlüğüne şehirdışına gideceğim, "nasıl yani 1 ay mı kalmam lazım" diye afalladım bir an
Test de yüzde yüz doğru olmuyomuş zaten asıl akciğere bakmak gerekiyomuş ne kadar doğru bilmiyorum amaBenim kardeşimin orada da pozitif vaka çok olmuş, neredeyse yarısı. Bütün kuruma test yapacağız demişler yapmamışlarPazartesi işe başlıyor ve çok korkuyorum
416 vaka 111 oluBugün İtalyada kaç vaka var bilen var mı? Bi site bulmuştum her gün tüm ülkelerin vaka-ölüm sayısını gösteren, bulamadım bi türlü
Ben de diyorum 3-65 nasıl bir yaş sınırlamasıdırhepimiz ayni okuduk demekkihayir bide diyorum ki 3-65 yas aaa oglum bir ay kalmak zorunda olmiycak ee ben kalmak zorundayim ne sacma ahaha sonra boyle oldum ay yanlis okumusum dedim eheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?