bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
18 yaş altı ve 65 yaş üstü için yasaklar aynı şekilde devam etmiyor mu ? bitti mi ?
izin gunlerinde aracla sehir ici seyahat edebilecekler.
sehirler arasi yolculukta yapabilecekler
sadece 65 yas ustu 1 ay geri donmemek sartiyla gitmisti ya o gecerli.

altinparka goturmek istiyorum hem buyuk insan sayisi az salarim cimenlere yuvarlansin
guzel bir park evet
ben 15 gun daha pek uzaklasmayacagim
sonra koye goturecegim zaten salacagim cayira kendimle birlikte kizimida

izin gunlerinde aracla sehir ici seyahat edebilecekler.
sehirler arasi yolculukta yapabilecekler
sadece 65 yas ustu 1 ay geri donmemek sartiyla gitmisti ya o gecerli.

hıı her gün değil yani.. ben hergün gibi anladım da ondan sordum. teşekkür ederim :)

Ben de öyle okudum. Haziranda birkaç günlüğüne şehirdışına gideceğim, "nasıl yani 1 ay mı kalmam lazım" diye afalladım bir an
hepimiz ayni okuduk demekki hayir bide diyorum ki 3-65 yas aaa oglum bir ay kalmak zorunda olmiycak ee ben kalmak zorundayim ne sacma ahaha sonra boyle oldum ay yanlis okumusum dedim eheh

Bugün İtalyada kaç vaka var bilen var mı? Bi site bulmuştum her gün tüm ülkelerin vaka-ölüm sayısını gösteren, bulamadım bi türlü

Benim kardeşimin orada da pozitif vaka çok olmuş, neredeyse yarısı. Bütün kuruma test yapacağız demişler yapmamışlar Pazartesi işe başlıyor ve çok korkuyorum
Test de yüzde yüz doğru olmuyomuş zaten asıl akciğere bakmak gerekiyomuş ne kadar doğru bilmiyorum ama
Korka korka yaşıyoruz işte

hepimiz ayni okuduk demekki hayir bide diyorum ki 3-65 yas aaa oglum bir ay kalmak zorunda olmiycak ee ben kalmak zorundayim ne sacma ahaha sonra boyle oldum ay yanlis okumusum dedim eheh
Ben de diyorum 3-65 nasıl bir yaş sınırlamasıdır

1 Haziranda zaten kavimler göçü yaşanacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…