- 2 Ağustos 2012
- 666
- 599
- 303
Gerçekten hepimiz artık Koronavirüsün getirdiklerine tahammülde son demlerimizi yaşıyoruz.benimde bir kizim var allah can sagligi versin tabi ama inanin oyun oynamaktan biktim oyalamaktan biktim ya.
artik evde yapacak etkinlik bulamiyorum gercekten onlari bile tukettim hoş oda artik boyle seylerle tatmin olmuyor.
3 aydir toolasaniz 5 kez 1 saat disari cikmisligim yok.
kizimda cok zorluyor 2 yas sendromu atlatiyor ne laf dinliyor ne söz.
inat ve surekli ikili oyun oynamak istiyo
eline sulu boya verirsem yada legene su doldurup onune joyarsam belki bi yarim saat kafami bedenimi dinlendirebiliyorum.
artik yoruldum gercekten ya.
tahammulum kalmadi ne cocuguma ne esime ne kendime
Aileniz gitmeyi düşünüyor mu, bir ara burada çok bunaldılar demiştiniz.
yok sanmam ya benimki boyun duzlesmesinden birde surekli evde damacana tasir gibi kizim sirtimda omuzumda tepemdeBenim dün sırtım tutulmuştu, ne yaptıysam ağrım geçmedi, uyudum öyle geçti. Sabah kalktığımda benim de gözümde kan vardı :) akşama doğru kayboldu. Yeni belirtiler mi acaba:)
İlacı işe yaramıyor muSen benim yerimde olsan kafayı yersin . Annemde kronik astım bronşit var , dönem dönem atak yapıyor , 3 aydır evde kaldıgımızdan iyice tavan yaptı . Öksürükten boğuluyor kadın , hastaneye de gitmiyor korkudan . O öksürdükçe benim sinirlerim bozuluyor
bu evde kalma kurallarina bu kadar siki uymaya calisan herkesi etkiledi bence ya.Gerçekten hepimiz artık Koronavirüsün getirdiklerine tahammülde son demlerimizi yaşıyoruz.
Yakında biteceğine inanmayı çok istiyorum.
Nereden baksanız önümüzde bir bir buçuk ay var gibi.
İyi ki doğurmuşsun biliyor musun, şimdi çok bunalmışsın ama benim yerimde olsan sana özenirdin şu an :)yok sanmam ya benimki boyun duzlesmesinden birde surekli evde damacana tasir gibi kizim sirtimda omuzumda tepemde
Raporlu ilacı yok maalesef , kullandığı ilacı da uzmanın yazması gerekiyor o yüzden alamadı . Bitkisel yollarla biraz hafifledi ancak. Akşamları falan yürüyoruz ama zaten artık son haftalar hep 4 gün yasakla geçti , sonra havalar çok soğudu. Bayadır çıkamadıkİlacı işe yaramıyor mubenim annem de koah, ilacının dozunu arttırmışlardı Allahtan, yoksa bu dönem oksijen alamadığı için onun atakları da sert geçerdi. Çok şükür henüz sıkışmadı o kadar. Annenize üzüldüm yürüyüş yapacak güvenli bir alan yok mu, çok iyi gelirdi biz annemi 65 altı olduğu halde asla çıkaramıyoruz dışarı..
Sadece kimya mı, fizik de bozuldubu evde kalma kurallarina bu kadar siki uymaya calisan herkesi etkiledi bence ya.
kimyamiz bozuldu resmen
Öncelikle çok geçmiş olsun. Kullandığı havalar yetersiz mi geliyor acaba? Benim annem de kronik astımlı ve geçen ay corona pozitiften 10 gün hastanede kaldı çok şükür atlattı ama ciddiSen benim yerimde olsan kafayı yersin . Annemde kronik astım bronşit var , dönem dönem atak yapıyor , 3 aydır evde kaldıgımızdan iyice tavan yaptı . Öksürükten boğuluyor kadın , hastaneye de gitmiyor korkudan . O öksürdükçe benim sinirlerim bozuluyor
şikayetim kizimdan yana degil aslinda koronadan bunaldim ama oda bunalmasin diye ben x2 kez bunaldimİyi ki doğurmuşsun biliyor musun, şimdi çok bunalmışsın ama benim yerimde olsan sana özenirdin şu an :)
aman o konuda koronayi suclayamayacagim valla hic.Sadece kimya mı, fizik de bozuldu
Evde yedik içtik şiştik
Her şeyi de koronadan bilmeyelim dimiaman o konuda koronayi suclayamayacagim valla hic.
ben totoyu gobegi salali cok olmustu zaten
Haklısın tabi, ben bile bakıyorum karşı apartmana, kadıncağıza o kadar üzülüyorum ki. İki çocuğu da ayrı ayrı eylemeye çalışıyor. Biz size göre çok rahatız, istediğim zaman uyuyorum, yemek yapmıyorum, istediğimde sadece uzanıyorum. Cidden sokağa da çıkaramadığınız için şu an peygamber sabrı lazım size. Ama iyi ki olmuş hep bunu getir aklına belki bir nebze rahatlama sağlarşikayetim kizimdan yana degil aslinda koronadan bunaldim ama oda bunalmasin diye ben x2 kez bunaldim
allah sizede nasip etsin insallah
aynenHer şeyi de koronadan bilmeyelim dimi
istenilen zaman yatabilme buyuk luksmus zatenHaklısın tabi, ben bile bakıyorum karşı apartmana, kadıncağıza o kadar üzülüyorum ki. İki çocuğu da ayrı ayrı eylemeye çalışıyor. Biz size göre çok rahatız, istediğim zaman uyuyorum, yemek yapmıyorum, istediğimde sadece uzanıyorum. Cidden sokağa da çıkaramadığınız için şu an peygamber sabrı lazım size. Ama iyi ki olmuş hep bunu getir aklına belki bir nebze rahatlama sağlarAmin canım inşallah, uzun bir süre de corona yüzünden tedavi aksar ama inşallah bakalım
tedavi gorecekseniz baskent hastanesinde hulusi hoca var mutlaka tanisin drrim.Haklısın tabi, ben bile bakıyorum karşı apartmana, kadıncağıza o kadar üzülüyorum ki. İki çocuğu da ayrı ayrı eylemeye çalışıyor. Biz size göre çok rahatız, istediğim zaman uyuyorum, yemek yapmıyorum, istediğimde sadece uzanıyorum. Cidden sokağa da çıkaramadığınız için şu an peygamber sabrı lazım size. Ama iyi ki olmuş hep bunu getir aklına belki bir nebze rahatlama sağlarAmin canım inşallah, uzun bir süre de corona yüzünden tedavi aksar ama inşallah bakalım
Yazdım kenara çok teşekkür ederimtedavi gorecekseniz baskent hastanesinde hulusi hoca var mutlaka tanisin drrim.
ya istedigin saat te kalkabilmekistenilen zaman yatabilme buyuk luksmus zaten
rica ederim.Yazdım kenara çok teşekkür ederim
Yok ben ankaraliyim ama tekirdağdayiz simdi ama.tayin çıkacak nereye gidersek artikevet ankaranin en guzel alani orasi diye dusunuyorum cok genis ve kalabalik az oluyor sizde ankaradasiniz sanirim neresi dediginiz yer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?