bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Gerçekten hepimiz artık Koronavirüsün getirdiklerine tahammülde son demlerimizi yaşıyoruz.
Yakında biteceğine inanmayı çok istiyorum.
Nereden baksanız önümüzde bir bir buçuk ay var gibi.

Benim dün sırtım tutulmuştu, ne yaptıysam ağrım geçmedi, uyudum öyle geçti. Sabah kalktığımda benim de gözümde kan vardı :) akşama doğru kayboldu. Yeni belirtiler mi acaba :)
yok sanmam ya benimki boyun duzlesmesinden birde surekli evde damacana tasir gibi kizim sirtimda omuzumda tepemde

İlacı işe yaramıyor mu benim annem de koah, ilacının dozunu arttırmışlardı Allahtan, yoksa bu dönem oksijen alamadığı için onun atakları da sert geçerdi. Çok şükür henüz sıkışmadı o kadar. Annenize üzüldüm yürüyüş yapacak güvenli bir alan yok mu, çok iyi gelirdi biz annemi 65 altı olduğu halde asla çıkaramıyoruz dışarı..

Gerçekten hepimiz artık Koronavirüsün getirdiklerine tahammülde son demlerimizi yaşıyoruz.
Yakında biteceğine inanmayı çok istiyorum.
Nereden baksanız önümüzde bir bir buçuk ay var gibi.
bu evde kalma kurallarina bu kadar siki uymaya calisan herkesi etkiledi bence ya.
kimyamiz bozuldu resmen

Raporlu ilacı yok maalesef , kullandığı ilacı da uzmanın yazması gerekiyor o yüzden alamadı . Bitkisel yollarla biraz hafifledi ancak. Akşamları falan yürüyoruz ama zaten artık son haftalar hep 4 gün yasakla geçti , sonra havalar çok soğudu. Bayadır çıkamadık

Öncelikle çok geçmiş olsun. Kullandığı havalar yetersiz mi geliyor acaba? Benim annem de kronik astımlı ve geçen ay corona pozitiften 10 gün hastanede kaldı çok şükür atlattı ama ciddi
riskli grupta akciğer rahatsızlığı olanlar. Hastaneye gidemese de daimi doktoruyla falan görüşmesi iyi olur. Tekrar geçmiş olsun annenize:)

şikayetim kizimdan yana degil aslinda koronadan bunaldim ama oda bunalmasin diye ben x2 kez bunaldim
allah sizede nasip etsin insallah
Haklısın tabi, ben bile bakıyorum karşı apartmana, kadıncağıza o kadar üzülüyorum ki. İki çocuğu da ayrı ayrı eylemeye çalışıyor. Biz size göre çok rahatız, istediğim zaman uyuyorum, yemek yapmıyorum, istediğimde sadece uzanıyorum. Cidden sokağa da çıkaramadığınız için şu an peygamber sabrı lazım size. Ama iyi ki olmuş hep bunu getir aklına belki bir nebze rahatlama sağlar Amin canım inşallah, uzun bir süre de corona yüzünden tedavi aksar ama inşallah bakalım

istenilen zaman yatabilme buyuk luksmus zaten

tedavi gorecekseniz baskent hastanesinde hulusi hoca var mutlaka tanisin drrim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…