bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Gorsel 2018 e ait.. bizler bizlere kullarin yazdigi bir kaderi mi yasiyoruz acaba? Allah buyuk, kaderin ustunde bir kader vardir!!!

Eki Görüntüle 2642722
nerede okudugumu hatirlamiyorum ama kader cizgisi denilen seyde dogacagin olecegin zamanlar yazarmis geriye kalanda kader cizgini kendin yazarmışsin ve bizler maalesef büyük güclerin bizlere biçtigi kaderi yaşıyoruz.
kaderimiz başkalarinin ellerinde maalesef

Kaza ve kadere inancim var benim, dualarla degistirilebilir diye biliyorum..

Ama bu gorseller, cok onceden yazilan yazilar bu gibi gorseller, hic birseyin tesaduf olmadigin gostergesi ve cok urkutucu

Amerikayi izleyelim derim sosyal mesafe kalabalik falan hak getire.burdan bir patlama olmazsa ona gore karar verelim

Eşimle ikimiz bugun ishal olduk ve bende mide bulantısı başladı. Farklı bir şey yemedik günlük taze yemekler. Sadece ishal belirtisi gösteren var mı korkmaya başladım

Sabahtan itibaren kısmen normal hayata geçilecek.
Hem istiyorum karantinanın bitmesini hem korkuyorum.
İnsanların full koruma dolaşacağını sanmıyorum çünkü
Umarım ilerlemez ve can kaybı yaşanmaz artık

Günaydın Sevgili Dostlar, Bugün parçalı bulutlu bir hava var ve size güneşin bulutlar arasından doğuşunu, gök yüzünde süzülen bir martıyı ve toz pembe bir gül gönderiyorum. Moralinizin iyi olması ve gününüzün güzel geçmesi dileği ile sevgiler

Eşimle ikimiz bugun ishal olduk ve bende mide bulantısı başladı. Farklı bir şey yemedik günlük taze yemekler. Sadece ishal belirtisi gösteren var mı korkmaya başladım
sadece ishal ve kusma belirtisiyle hastanede 3 gun tedavi goren komşumuz var.
dahada kotulesirseniz bir test yaptirin

%60 çok buyuk bi rakam bence
%60 çok büyük rakam değil aslında. Onun açıklamasını yaptılar bütün dünya değil bahsettikleri. 20 yaş altı ve 65 yaş üstü evde ya mesela onun haricinde olanların %60ına bulaştığında ölüm oranını ve bulaşı hızını azaltacak dediler. Diğer gruplara serbest olduğunda dışarı çıkmak vs o zaman o insanlar normal grip gibi geçirebilecekler dediler. Muhtemelen şu an o oranlara yaklaşıyoruz. Başlarda 1 hasta 5 6 insana bulaştırabilirken en son 0.75e düştü filan demişlerdi. Şu an ne durumda bilmiyorum artık çok takip etmiyorum ama doktorların söyledikleri hem bulaşıcılığının hemde öldürücülüğünün azaldığı yönünde. İnşallah bitecek yavaş yavaş

Güç kaybı olduğuna inanmıştım

Eklentiler

• 255BE258-0C3C-4616-8390-B4AE5CB85D8A.webp
    54,3 KB · Görüntüleme: 89
Entübe de 200 lere düşmüş. Entübe sayısı en az 1 aydır hiç artmadı. Gerçekten artık hasta olanlar ayakta mı atlatıyo acaba? Yoksa bunu söylemek için çok mu erken
Devlet hastanelerinden birinde yoğun bakım hemşiresi olan bir velim
(eşi de göğüs hastalıkları doçenti ve aynı devlet hastanesinin başhekimi) artık hastaları entübe etmediklerini farklı bir maske kullanarak solunuma yardımcı olduklarını söyledi.
Eskiye nazaran ağır hasta tablosunun çok azaldığını da ekledi.

Gözümüz kulağımız İtalya/ABD de olsun bi süre bakalım Ama doktoru yalanlamasalar iyiydi
virus ciktigindan beri boyle konusam doktorlari hep yalanliyorlar zaten yada ustune kotu seyler soyleyen birileri cikiyor bastirmaya calisiyorlar buda cok suphe uyandirici:))

Yarın tüm kafeler dolcak ağzına kadar eminim. Arkadaşlarım buluşcakmış yoook dedim hayatta gelmem ay şu değdi ay bu bana yaklaştı diye milletin de psikolojisini bozarım zaten iyice
Daha saat erken ama bizim kafeye kimse gitmemiş henüz. Bence insanlar düşündüğümüzden daha tedbirli. Ben bi süre kafelere filan talep olacağını sanmıyorum açıkçası. Bi tarafım çok istiyor çünkü para lazım ama bi tarafım hiç istemiyor. İyice bitsin öyle patlasın işlerimiz.

Akşama doğru anlarız görüntüler gelmeye başlar. Hep türkler umursamaz, kurallara uymaz deniyordu kendi ülkemizde. Gördük ki her ülkede aynıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…