Bizim doğum doktoru 1-2 güne bi şeyler açıklayacakmış. Çok merak ediyorum ne olduğunu. Hindistan varmış konu içinde ve virüsün neden güç kaybedeceği vsvirus ciktigindan beri boyle konusam doktorlari hep yalanliyorlar zaten yada ustune kotu seyler soyleyen birileri cikiyor bastirmaya calisiyorlar buda cok suphe uyandirici:))
Yaşadığım evde kronikler olmasa ben de çoktan rahatlamıştım. İlk günlerdeki gibi değilimavmlere gittiler oowwww virus cogalcak dediler olmadi cafelere gidincede olmaz:)) zaten cogunluk acik havada takilmak isteyecek bence havalarda guzel cocugumu birakcak yerim olsa avm ye giderdim eger sira beklemeyeceksem :)) biktim herseyi internetden almaya:)) avmye gidenlere cahil muamelesi yapiliyor ama napalim artik ben virusden de korkmuyorum bide duble cahilmi oldum
yollari acmalari bir bakima kotu oldu.%60 çok büyük rakam değil aslında. Onun açıklamasını yaptılar bütün dünya değil bahsettikleri. 20 yaş altı ve 65 yaş üstü evde ya mesela onun haricinde olanların %60ına bulaştığında ölüm oranını ve bulaşı hızını azaltacak dediler. Diğer gruplara serbest olduğunda dışarı çıkmak vs o zaman o insanlar normal grip gibi geçirebilecekler dediler. Muhtemelen şu an o oranlara yaklaşıyoruz. Başlarda 1 hasta 5 6 insana bulaştırabilirken en son 0.75e düştü filan demişlerdi. Şu an ne durumda bilmiyorum artık çok takip etmiyorum ama doktorların söyledikleri hem bulaşıcılığının hemde öldürücülüğünün azaldığı yönünde. İnşallah bitecek yavaş yavaş
%60 çok büyük rakam değil aslında. Onun açıklamasını yaptılar bütün dünya değil bahsettikleri. 20 yaş altı ve 65 yaş üstü evde ya mesela onun haricinde olanların %60ına bulaştığında ölüm oranını ve bulaşı hızını azaltacak dediler. Diğer gruplara serbest olduğunda dışarı çıkmak vs o zaman o insanlar normal grip gibi geçirebilecekler dediler. Muhtemelen şu an o oranlara yaklaşıyoruz. Başlarda 1 hasta 5 6 insana bulaştırabilirken en son 0.75e düştü filan demişlerdi. Şu an ne durumda bilmiyorum artık çok takip etmiyorum ama doktorların söyledikleri hem bulaşıcılığının hemde öldürücülüğünün azaldığı yönünde. İnşallah bitecek yavaş yavaş
tabi kronik rahatsizliklari olan varsa evde tedirgin olmak da dogal insallah haziran ayiyla birlikte iyice azalir vakalarda herkes rahat bir nefes alirYaşadığım evde kronikler olmasa ben de çoktan rahatlamıştım. İlk günlerdeki gibi değilim
tek derdimiz bu olsa keske degil mi ne guzel dediniz kargo ile alisveris yapmakdan sıkılmak tek derdimizin bu oldugu anlaminami geliyor ? normallesme surecini girildigi donemde insanlarin disariya cikmasi kadar dogal birsey olamaz heralde degil mi? korkmamak tedbir ve kurallara uymamak anlamina gelmiyor ikisi arasindaki farki anlatmama gerek yok sanirimne güzel harcayacak paralarınız var, tek derdiniz internetten alma sıkıntısı olsun inşallah, umuyorum siz veya etrafınızda birince derece tanıdıklarınız 3 hafta solunum cihazına bağlanıp tavana bakmak zorunda kalmaz. Tabi alışveriş yapacağınız telefonu da vermiyorlar o anda elinize ... 3 hafta sadece tavana bakıyorsunuz. İnanın benim gibi yatarken sağ tarafınıza yatan biri iseniz sırt üstü yatmak işkence gibi gelecektir.
aslında ben sizi değilde etrafınızda bulaştıracağınız insanları düşünüyorum...
tek derdimiz bu olsa keske degil mi ne guzel dediniz kargo ile alisveris yapmakdan sıkılmak tek derdimizin bu oldugu anlaminami geliyor ? normallesme surecini girildigi donemde insanlarin disariya cikmasi kadar dogal birsey olamaz heralde degil mi? korkmamak tedbir ve kurallara uymamak anlamina gelmiyor ikisi arasindaki farki anlatmama gerek yok sanirim
anlama sorununuz varsa diyecek birseyim de yok ozaman iyi gunler sizeÇok güzel anlatıyorsunuz da bende anlama sorunu var.
Hele ki bu başlıkta en çok mesaj yazan kim bir bakmanızı öneririm... o zaman çelişkileri anlayacaksınız...
Çok güzel anlatıyorsunuz da bende anlama sorunu var.
Hele ki bu başlıkta en çok mesaj yazan kim bir bakmanızı öneririm... o zaman çelişkileri anlayacaksınız...
Wynonna bu başlıkta yazmasaydı ben krizlerden krizlere atlıyor olurdum sanırım, yazılarının yarısı beni ve benim gibi aşırı korkanları sakinleştirmekle geçti. Hakkını yiyemeyeöeyeceğim, çok desteğini gördüm
valla aynı fikirdeyim. Ama annem çok bumaldı memlekete gitmek istiyor. 65 yaş üstü arabamızla yolda ablama uğrayıp gitmek lazım kararsızım. hakkımızda hayırlısı. ama bana kalsa kımıldamam sanırım. çok da yoğun olduğu yerdeyim keşke bitse artık bir nebze olsun rahatlamak istiyorum. bence abartmıyorsunuz. ama işte herkes de bunalmış durumda. onlara da hak veriyorum.Arkadaşlar peki ailelere akraba ziyaretlerine komsulara gidenlere ne diyorsunuz? Benmi cok abartıyorum bilmiyorum ama virüs henüz bitmediki. Bakıyorum instagramda herkes aile ziyaretine sehir dışına çıkıyor. Arkadaslarim birbirleriyle görüşmeye başlamış bile. Temmuzda ailemi ve bir kac yeri daha ziyaret edecektim ama iptal ettim. Market ve orman havası alabileceğim yerler dışında bir yere gitmeyi ve kimseyle görüşmeyi düşünmüyorum. Abartıyormuyum sizce
Annem babam 3 aydır kimseyi görmedi nerdeyse. Komşular bile gelmiyo bizim eveArkadaşlar peki ailelere akraba ziyaretlerine komsulara gidenlere ne diyorsunuz? Benmi cok abartıyorum bilmiyorum ama virüs henüz bitmediki. Bakıyorum instagramda herkes aile ziyaretine sehir dışına çıkıyor. Arkadaslarim birbirleriyle görüşmeye başlamış bile. Temmuzda ailemi ve bir kac yeri daha ziyaret edecektim ama iptal ettim. Market ve orman havası alabileceğim yerler dışında bir yere gitmeyi ve kimseyle görüşmeyi düşünmüyorum. Abartıyormuyum sizce
Haklılar herkes cok sıkıldı ama korkuyorum eskisi gibi olacağız diye. Eşim sağlıkçı zaten ailemi riske atamam. Annenizi ablaniza ugramadan goturemez misiniz? Hem oda kendi memleketinde daha mutlu hisseder kendinivalla aynı fikirdeyim. Ama annem çok bumaldı memlekete gitmek istiyor. 65 yaş üstü arabamızla yolda ablama uğrayıp gitmek lazım kararsızım. hakkımızda hayırlısı. ama bana kalsa kımıldamam sanırım. çok da yoğun olduğu yerdeyim keşke bitse artık bir nebze olsun rahatlamak istiyorum. bence abartmıyorsunuz. ama işte herkes de bunalmış durumda. onlara da hak veriyorum.
Bencede doğru olan bu gibi geliyor ama bilemiyorum cok erken sosyallesmeye basladik gibi insallah artmaz virüsAnnem babam 3 aydır kimseyi görmedi nerdeyse. Komşular bile gelmiyo bizim eve
Çok bunaldılar ama ben eylüle kadar böyle devam ederiz diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?