- 17 Aralık 2015
- 27.154
- 49.681
- 598
kontrolli hayat mesafe maake hijyen deeken 150 kisilik otobuse 200 kisinin bindirildigi levele atladik geri iyimiBen de anlamıyorum şaşkınım
Kendileri daha gecen hafta bile normalleşmenin kademeli olacağını, hatta 2020 den önceki normalimizi unutmamız gerektiğini söylüyorlardı
Ama tam tersi oldu
Yasaklar varken bile vaka sayisi ortada
İtalyada yasaklar varken vakaları ölüleri biliyoruz çok çok yüksektiBen de anlamıyorum şaşkınım
Kendileri daha gecen hafta bile normalleşmenin kademeli olacağını, hatta 2020 den önceki normalimizi unutmamız gerektiğini söylüyorlardı
Ama tam tersi oldu
Yasaklar varken bile vaka sayisi ortada
E İtalya’yı açıklasınlar o zaman ya..Gerçi orda da öldürücülüğü azaldı diyen doktoru sağlık bakanlığı tepki gösterdi. E önlem de yok, ay biri açıklasın o zaman 1000 ölümden nasıl 60 a indiler. Kurallara uyuyoruz demesinler, sokağa çıkma yasağında 1000 ölü vardı ya!Senden nefret ediyorum DSÖ
Insanın aklına şu geliyor : ekonomik nedenlerden dolayı ülkeler verileri düşük mu veriyor ( insanlari normallesmeye tesvik icin )yoksa gerçek rakamlar böyle mi?İtalyada yasaklar varken vakaları ölüleri biliyoruz çok çok yüksekti
Şimdi her yer açıldı vakalar 100 lere indi
Çok ilginç değil mi ya. Hani önlem desek o da yok
Burada bi üye yazmıştıE İtalya’yı açıklasınlar o zaman ya..Gerçi orda da öldürücülüğü azaldı diyen doktoru sağlık bakanlığı tepki gösterdi. E önlem de yok, ay biri açıklasın o zaman 1000 ölümden nasıl 60 a indiler. Kurallara uyuyoruz demesinler, sokağa çıkma yasağında 1000 ölü vardı ya!
az önce soyle bir sey okudum
bu konuda bilgisi olan varmi acaba
WHO'YA İTAAT ETMEYEN İTALYAN DOKTORLAR KORONAVİRÜS SIRLARINI KEŞFETTİ
Dünya Sağlık Örgütünün Coronavirüsten ölenlere otopsi yapmayın talimatına İtalyan doktorlar itaat etmediler ve ölüme neden olan şeyin VİRÜS DEĞİL, BAKTERİ olduğunu buldular. Bu kan pıhtılarına neden oluyor ve hastanın ölümüne neden oluyor.
İtalya "Yaygın damar içi pıhtılaşması"ndan (Thrombosis) başka bir şey olmayan Covid-19 denilen şeyi bertaraf ediyorlar.
Ve onunla savaşmanın yolu, yani tedavisi "antibiyotikler, iltihap gidericiler ve antikoagülantlar" iledir. ASPİRİN bu hastalığın zayıf şekilde tedavi edildiğini gösteriyor.
Dünya için bu sansasyonel haber, Covid-19 tarafından üretilen cesetlere otopsi yapan İtalyan doktorlar tarafından üretildi.
İtalyan patologlara göre başka bir şey daha var, "Solunum cihazları ve yoğun bakım birimleri hiç gerekli değildi"
Bundan dolayı İtalya'da protokollerin değiştirilmesi başladı, İtalya'ya göre küresel salgın WHO tarafından meydana çıkarıldı ve yükseltildi, bu tedaviyi Çinliler biliyordu ve iş yapmak için bildirmediler.
Bakteri, aynı zamanda iltihap ve oksijen yetmezliği üreten 5G elektromanyetik radyasyon ile çoğaltılıyor. Covid-19'a yakalananların tek yapmaları gereken 100 mg Aspirin ve Apronax veya Parasetamol almak. Bunun nedeni, koronavirüsün kan pıhtılaşmasına neden olduğunun gösterilmesidir, bu da bedenin damarda kan pıhtılaşması geliştirmesine mecbur bırakır ve kan akmaz ve kalbe ve akciğerlere oksijen taşımaz, bu da nefes alamaması nedeniyle insanın hızla ölmesi ile sonuçlanır.
İtalya'da doktorlar ölü bedeni kestiler ve kol ve bacakları ve bedenin diğer kısımlarını açtılar ve damarların kan ile genişlediğini ve kanın pıhtılaştığını kavradılar ve tüm damarlar ve arterler pıhtılar ile doluydu, bu kanın normal şekilde akmasını ve tüm organlara, başlıca beyne, kalbe ve akciğerlere oksijen taşımasını engeller ve hastanın ölümü ile sonuçlanır.
Bu teşhisi keşfedince, İtalyan Sağlık Bakanı hemen koronavirüs tedavi protokollerini değiştirdi... ve hastalara 100 mg Aspirin ve Apronax vermeye başladı.
Ve bu hastalar iyileşmeye başladılar, bu yeni yöntemin sonucu olarak, Sağlık Bakanlığı tek bir günde 14,000 den fazla hastayı evlerine gönderdi. İtalya standardı bozdu, çünkü onlar zaten bunalmışlardı ve binlerce ölümün ciddi kaosu içindeydiler.
Şimdi WHO bir çok ölümü örtbas ettiği ve dünyada birçok ülkede ekonomi çöktüğü için dava edilecek; bedenlerin otopsi yapılmadan hemen yakılmasını veya gömülmesini ve bunların son derece kirletici olarak etiketlenmesini neden emrettikleri şimdi anlaşılıyor
hangi bahsettiginizBu msj dı bahsettigim
hangi bahsettiginiz
İtalyada yasaklar varken vakaları ölüleri biliyoruz çok çok yüksekti
Şimdi her yer açıldı vakalar 100 lere indi
Çok ilginç değil mi ya. Hani önlem desek o da yok
Burada bi üye yazmıştı
Yanlis hatirlamiyorsam İtalya dsö dinlemeyip ölen kişilere otopsi yapmış ve hastalığa neyin daha iyi gelecegini, hangi ilacın daha iyi sonuç verecegini anlamışlar
Türkiyede binlerce ölüm olsa ya da başka ülkelerde mutlaka çıkardı bence görüntüler. Başlarda neler neler görüyodukInsanın aklına şu geliyor : ekonomik nedenlerden dolayı ülkeler verileri düşük mu veriyor ( insanlari normallesmeye tesvik icin )yoksa gerçek rakamlar böyle mi?
Kontroller yapılır mutlaka Ablacığım..Kahvehanelerde buna uyulacağını sanmıyorum işin açığı
İnş:)11 SEKTÖRE YÖNELİK TEDBİRLER :
beyaz eşya ve mobilya mağazalarında çalışan ve müşteri dahil 4 metrekareye 1 kişi olacak şekilde içeriye müşteri alınması gerektiği istendi.
Kozmetik ve parfümeri mağazalarında, iş yeri girişinde müşteriler tarafından kullanılmak üzere el antiseptiği veya en az yüzde 70'lik alkol içeren kolonya bulundurulması gerektiği bildirildi.
Akaryakıt istasyonlarında ise maskesiz ve maskeyi uygun şekilde kullanmayan müşterilerin içeri alınmaması, yine market ve süpermarketlerde aralıklı olarak sosyal mesafenin korunması ile ilgili anonsların yapılması gerektiği vurgulandı.
Oto yıkamalarda ile oto servis, tamirhaneler ve lastikçilerde, müşteriler ve çalışanlar için el antiseptiği bulundurulması gerektiği kaydedildi.
Oto galeri ve oto kiralama işletmeleri, ofis ve büro sisteminde faaliyet gösteren tüm işletmeler, emlakçılar ve gayrimenkul danışmanlık ofisleri ve tesisatçılarda iş yerine misafir alınmaması istendi.
Elektronik ve telekomünikasyon mağazalarında müşterilerin sadece teşhir ürünlerini incelemelerine izin verilmesi gerektiği kaydedildi
Kontroller yapılır mutlaka Ablacığım..
Ebola zaten Afrika’da sürekli görülmüyor mu? Ben mi yanlış biliyorum. Oranın kronik hastalığı gibi biliyorum ben. Yooo başk ülkeye sıçramasın, öldürücülüğü en yüksek olan hastalıktı o... ama sıçradı diye bir şey yazmıyor halen, corona için ağlamaya devam edebiliriz bence ya.. of bitsin artık, Mehmet Ceyhan’a da küstüm, izlemeyeceğim artık, 2 cümlesinden biri öldürücülüğünün azaldığına dair bilimsel çalışma yok. Benim gibi yayını bulup, geri sarıp izleyen, en sadık izleyicisini kaybettiBayılıcammmm
Bilimsel çalışma yapsınlar o zaman hadi bekliyoruzEbola zaten Afrika’da sürekli görülmüyor mu? Ben mi yanlış biliyorum. Oranın kronik hastalığı gibi biliyorum ben. Yooo başk ülkeye sıçramasın, öldürücülüğü en yüksek olan hastalıktı o... ama sıçradı diye bir şey yazmıyor halen, corona için ağlamaya devam edebiliriz bence ya.. of bitsin artık, Mehmet Ceyhan’a da küstüm, izlemeyeceğim artık, 2 cümlesinden biri öldürücülüğünün azaldığına dair bilimsel çalışma yok. Benim gibi yayını bulup, geri sarıp izleyen, en sadık izleyicisini kaybetti
Duyumu nereden aldınızaldigim duyuma gore virus etkisini kaybetmeye başlamiş
DSÖ yalanlıyoraldigim duyuma gore virus etkisini kaybetmeye başlamiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?